Moje telo sa zbláznilo
Zdravím nerozumiem čo sa za posledné 2 mesiace udialo s mojim telom ale mám pocit ze sa zbláznilo.
Najprv to začalo trasenim nôh, bolesti hlavy, bolesti brucha, nechutenstvo atd
Pochodila som všetky vyšetrenia gastro, neurológ, gynekológ, pľúcne, Kardiológ, štítna žľaza, CT mozgu, odbery srdca, test na zrazanlivost, odbery krvi, odbery minerálov a všade mi bolo povedané že som zdravá nikde nič.
Tlak mám s tých nižších a pulz tiež v norme, chrbticu mám taktiež v poriadku. Pred týmto všetkým som bola úplne ok,športovala som veľmi často. No posledné 2 mesiace len ležím a čakám kedy mi už bude dobre…
Lieky neberiem žiadne len nejaké vitamíny.
Stalo sa niečo take niekomu z vás a viete mi pripadne pomôcť ako sa z toho dostať?
@poopsie je mi luto, ze sa citis ako osoba druhej kategorie. Mozno prave preto mas tieto pesimisticke reci a za vsetkym vidis "ockovanie".
Chce to hlavne zmenu myslenia a uvidis, zivot sa ti pohne dopredu.
@zmrzlinka2021 ja som o tychto prejavoch tiez pocula od viacerych a spustilo sa im to teraz v tomto obdobi po ockovani. podozriva nahoda
@zmrzlinka2021 akoze fajn, keby to neikto vyluci ale to asi tazko niekto urobi, ked sa to nenahlasuje ako mozna neziaduca reakcia. nahlasenie reakcie neznamena jej potvrdenie, znamena len to, ez to treba preverit. no kedze je to nenahlasene, enmaju ani co preverovat, aj keby chceli.
@zmrzlinka2021 mne je ľúto, že ty nepoznáš antidiskriminačný zákon
@majamat vnimas to tak preto, ze to nastalo po ockovani. Ja som v zivote riesila vela zdravotnych problemov, a riesilo a riesi to stale vela ludi. Ak si vezmes, ze rocne nejaky "prejav" nastane u cca 50 tis. ludi na slovensku, mas uplne jedno, ci sa ockuju alebo nie, tych 50 tis. pripadov tam bude.
Teraz vsak si to spajas s ockovanim, ale dostala by si ten prejav aj kebyze nie si ockovana, len by si to vtedy nepripisovala ockovaniu.
Ockovanie ma aj neziaduce ucinky, nikto to nespochybnuje, ale urcite nie v takej miere ako to prezentuje "internet", pretoze v tej prezentacii na internete je viac nazorov, emocii ako faktov a reality.
Vezmi si, ze kolki ludia si na nete precitaju, ze ak ich boli pod rebrom, tak pomaly rakovina 4. stadiu - vies kolki ludia realne dostanu strach a zacnu obehavat lekarov a dostavaju sa do uzkosti? A je to castokrat na zaklade "viery", ktora pochadza zo "zarucenych zdrojov" a vselijakych for, kde ludia sacu diagnozy jedno za druhym...
Ja som isla na ockovanie s tym, ze robim co mozem. Vdaka Bohu nemala som neziaduce ucinky a vo svojom zivote takeho cloveka ani nepoznam - nemyslim teplotu tesne po ockovani.
Tiez treba brat do uvahy velmi dolezitu vec. Na otazku - mali ste trasenie neviem coho po ockovani sa ti ovzu ludia, co mozno mali, dajme tomu traja-styria z 10 tis. ludi. Ale ten zvysok ti tu nebude vypisovat, ze nieee, ze vsetko OK.. to castokrat skresluje komplexnost informacie a vytvara dojem, ze taky neziaduci ucinok je casty ci bezny.
@tayla nikto nikoho do nicoho netlaci. Ja vzdy tvrdim, kto sa chcel dat ockovat, je zaockovany, kto nie - ten sa pekne premori 😉 ak prezije, prezije, ak nie, tak proste nie. Zivot je vzdy o volbe, o rozhodnutiach, o cieloch.... ale ludia funguju rozne a ziju rozne zivoty.
@zmrzlinka2021 a ak ich bude 150 tisic, hoci predtym ich bolo 50 tisic, stale to bude ok?
ja som zazila tazke zemny zdravotneho stavu a aj 3 umrtia osobne. neprecitala som si ich an nete.
uz len to, ze napr, v cechcach maju ovela viac priznanych umrti po ockovani, je podozrive. a to maju oproti Nemecku stale este nizke %, ale aj napriek tomu, ze je cih len 2x tolko ako nas ( neviem ako su zaockvoani, ale bude to asi dost podobne ), tak oni maju 30x tolko priznanych umrti po ockovani.
neviem asi soms i to neulozila, ale videla som statistiku ceskych uradov, a teda oni snad davaju overenu info.
@zmrzlinka2021 ale mnohi tlacia. a aj to, co stale vymysla nasa vlada, ako prezentuju svoje nazory a maju tendecie dat to za povinnost neiktorym ludom, uz aj to je stresujuce, lebo pri tom, co dokazali za 1,5r uz nemas tu istotu, ci to naozaj neurobia. neda sa na to spolahnut.
dnes v meistreamovych mediach info o arcibiskupovi, ktory sa nakazil a bol ockovany. minule na Jojo info, ze v DSS v Ubli su takmer vsetci zaockovani a maju tam momentalen 9 pozit. + 2 uz zomreli. co ej pri tak nzkom pocte pozitivnych pomerne vysoka smrtnost, inde taka nebola na jar, ked sa este v dss len ockovanie rozbiehalo.
a zabudla som, ta zaockovana pozitivna a aj priznakova v loterii a tiez minule na Markize info, ze zaockovani Pfizerom am 6x vyssiu pravdepodbnost, ze dostane covid, ako ten, co ho uz prekonal.
@luluklo1 Ja by som sa skôr možno priklonila, že podiel na tom môže byť aj nadmerné športovanie. Poznám také prípady. A nie jeden vo svojom okolí keď to preháňali zo športom a telo jednoducho povedalo dosť. Niekedy človek tak vhupne do toho, že v podstate ani nevie ako. A stane sa doslova závislý na športe, či iných aktivitách. Až telo ho upozorní, že má spomaliť.
Možno to nie je tvoj prípad, ale poznám takých viac.
@zmrzlinka2021 nuž ale očkovanie nezaručuje, že človek prežije. Myslím covid, nie očkovanie.

@loginexistuje tetania je citlivosť nervového systému, skrz to, že mu chýbajú látky - ionty., magnézium, vápnik atd.... Zaujimave, že po očkovaní pri '' tetanii'' su u všetkých ľudí tie isté prejavy... https://zdravoteka.sk/magazin/tetania/