Može byť bolesť pod lopatkou spôsobená obličkou?
Ahojte, chcel by som sa spýtať tých, čo s tým majú skúsenosť, prípadne sa trochu vyznajú...
Stala sa mi taká vec, že som sa načiahol a zrazu ma pichlo vľavo pod lopatkou tak, že som šiel v podstate k zemi, akoby ma tam seklo a stále to neprestáva. Ak by to bolo len o tom, že je niečo natiahnuté, to by bolo fajn no znepokojuje ma myšlienka, že sa môže jednať o čosi vážnejšie ako je napr. oblička, keďže je to v tom mieste, kde je jej horná časť. Bolesť je v podstate stála, ak sa pohnem určitým spôsobom tak silne zvieravá, je miernejšia ak mám bezzáťažovú polohu, no stále ju cítim. Zatiaľ je to len cca 25 minút. V minulosti ma niekedy v tomto mieste pobolievalo na oboch stranách, ak sa mi tam dostalo napr. operadlo stoličky. Plus na jednej obličke je cysta. No a teraz neviem, čo robiť, či mám čakať, kým to prestane alebo začať riešiť lekára.
Oblicka ta nezacne boliet z naciahnutia. Nemohol si si ju tym natrhnut, otrhnut, nic podobne. Sekol si si nerv, natiahol sval, nieco take.
Vďaka za odpovede. Dúfam, že je to tak, ako vravíte. Uvidím, či to do zajtra prejde.

Pod lopatkou ta oblicka neboli, len si si natiahol sval, alebo ja seklo. Ked to neprejde pojdes zajtra k lekarovi