icon

Môže byť zvýšená teplota spôsobená teplom?

19. júl 2024

Zvýšená teplota z tepla? Z minútu na minútu z 36,6 na 37,2 a potom zas opak?

Dnes ráno som pocitoval hlieny v hrdle. Ešte stále cítim ale menej. Dal som si ambrobene a sinupret na hlieny uvidíme čo to somnou spraví. Teraz na večer mám 36,6, 36,7 a zrazu 37,2, potom pokles 36,6. Je mi teplo ale zároveň mám aj zimnicu. Pred 2 mesiacmi som dobral atb chorý som bol, pred mesiacom som dobral atb na zapálené uzliny. Ja už nevládzem som z toho psychický vyčerpaný. Beriem všetko možné lipo c 1200 mg denne, kolostrum 800 mg som zvýšil dnes, zinok 25 mg.

Môže byť že z toho tepla môže sa mi pohybovať teplota?
Sto chutí mám ísť na pohotovosť kvôli tomu aby mi zistili príčinu čo to môže byť. Budem kľudnejší keď to nebude zápal alebo nejaký vážnejší problém.

Strana
z2
mamina7070
20. júl 2024

mas hypochondriu ak tak cize nie pohotovost ale psychiater je ten spravny lekar

majamat
20. júl 2024

na pohotovosti ti pricinu zistovat nebudu, na to je obvodak, ale mozes mat beznu infekciu, co chces zistovat.

ln tak mimochodom, psychika vlemi ovplyvnuje imunitu negativnym sposobom. zhorsuje ju, oznu tu je ta cesta, nehladat na sebe choroby, zlepsit spychicky stav a zlepsit zivotospravu a aj imunita sa napravi.

sisska96
20. júl 2024

Aj mne dva dni bolí hrdlo a kašlem, včera som bola úplne horúca, studená sprcha, ráno už normálna teplota - a to všetko preto, lebo som rýchlo žrala nanuk 😅 asi prežijem 🤔😅😅😅

vanilkovazmrzka
20. júl 2024

Paneboze 🤦🏻‍♀️ pokym ti nestupne teplota na 38 tak si ju nemeraj 394747x za den, to uz ma aky vyznam? Je absolutne normalne, ze telo nema 24/7 konstantnu teplotu.
Ty mas nejake psychicke problemy?

Strana
z2