Môže chrbtica ovplyvniť srdcovú arytmiu?
mozem mat nepravidelný srdcový pulz aj kvoli problemom z chrbticou? Niekedy mam pocit ze mi srdce bije normalne a zrazu uuplne pomaly,az sa mi zatoci hlava,potom zas zrychli Termin u kardiologicky mam v polke februara, tak len zo zaujímavosti, tlak mam stále 120/70-80 , ale sem tam pri strese mi vyskoci, vtedy dám magnezko a je to ôk.trápi ma len tento tep.
môže to mať niečo spolocne s chrbticou alebo je to nejaký problem so srdcom? Ma niekto skusenosti?
@rebi789 tlak mávam väčšinou vždy bud ideal 120/80 alebo nizky.. keď na mňa príde paničky atak sa mi zvýši,ale to do 15 min našťastie už prejde.. trápi ma len tento zvláštny pulz.. inak v kľude mimo týchto stavov mam pulz od 69 do 75 max v klude
Nie. Nemáš problém so srdcom ani s chrbticou. Máš psychické problémy. Tie rieš. Zbytočne beháš kade tade po lekároch.
Ano moze. Mam to potvrdene od vseobecneho, neurologa, rehabilitacneho lekara a aj od viacerych fyzioterapeutov. Moze to sposobovat bloknuta hrudna chrbtica alebo zablokovane rebra a hrudny kos. Ja ked som zablokovana mavam castejsie extrasystoly a aj busenie. Ale treba aby to vysetril kardio a aby sa vylucila kardiologicka pricina
@koniarova ako bola mi potvrdená tetania po pôrode,ale neurolog mi nehovoril ze to môže mať aj taketo priznaky, hovoril mi len o trpnuti koncatin.. lebo zas až tak zle psychicky niesom, skor len stres, nová práca
@siegi aha rozumiem,no som zvedava na to vysetrenie aj ja
Zrýchlený pulz je úplne normálny pri tetanii. Nechcem ťa odhovárať,ale úplne zbytočne beháš po dr.
@koniarova aj sem tam úplne spomalený? Ako kebyže až 1 2 vynechané?
Neviem veru. Pobrhsj si tých Dr , nech ťa popozerajú. Aspoň budeš kľudná,keď bude všetko ok. Tetania je hnusoba. Tá spôsobuje veľa problémov. Držím palce.
@koniarova no je veru,ani by som si nemyslela ze až takto velmi.
@koniarova no je veru,ani by som si nemyslela ze až takto velmi.
@anonym_autor chcem sa spýtať, že čo Vám lekári povedali, lebo ja mám tiež podobný problém.

Ano môže byť ale primarnym dôvodom nebude chrbtica, tlak aj pulz máš ok