Môže fľak na nohe naznačovať žilovú trombózu?
Prosím vás takéto žily som si našla na nohe, na jednej fotke je ako keby flak, môže to byť zilova tromboza?

@anonym_autor prečítaj si niečo o žilách a trombóze. To čo ty máš je úplne normálne
Tak trombóza je upchatie žily trombom. Miesto je citlivé, bolestivé, často červené a teplé. Ja som mala trombózu PDK a nemohla som od bolesti na nohu dostúpiť. A nie tromb nie je viditeľný voľným okom, ale na USG ciev.
Môj ocino mal trombózu, noha bola boľavá, červená, až fialová a opuchnutá.
@anonym_autor urcite nie...
Trombóza v povrchovej zile je trdá na niekoľko cm ako šľachta svrbí hreje bolí aj keď nie moc.
normálna noha
@anonym_autor ako, no, niečo tam je. Noha ťa bolí, hreje, páli, svrbí ? Keď sa dotkneš, je to citlivé? Skrátka deje sa niečo? Ak je to úplne normálne, tak to trombóza nie je.
@anonym_autor ako, no, niečo tam je. Noha ťa bolí, hreje, páli, svrbí ? Keď sa dotkneš, je to citlivé? Skrátka deje sa niečo? Ak je to úplne normálne, tak to trombóza nie je.
@anonym_16a3bf skôr má strašné svrbí hlavne v noci ale to obidve nohy, ale aj na bolí konkrétne táto ľavá
@anonym_16a3bf skôr má strašné svrbí hlavne v noci ale to obidve nohy, ale aj na bolí konkrétne táto ľavá
@anonym_autor žilová nedostatočnosť,pýtaj sa na cievne vyšetrenie.
Kompresné podkolienky,sprchovanie nôh striedavo studenou a teplou vodou,dlhšie studenou a zakončiť tiež studenou,doplnky stravy,krémy...