icon

Môže fľak na nohe naznačovať žilovú trombózu?

11. okt 2025

Prosím vás takéto žily som si našla na nohe, na jednej fotke je ako keby flak, môže to byť zilova tromboza?

autor
11. okt 2025
anonym_d0622f
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prečítaj si niečo o žilách a trombóze. To čo ty máš je úplne normálne

billy_jean
11. okt 2025

Tak trombóza je upchatie žily trombom. Miesto je citlivé, bolestivé, často červené a teplé. Ja som mala trombózu PDK a nemohla som od bolesti na nohu dostúpiť. A nie tromb nie je viditeľný voľným okom, ale na USG ciev.

hytal
11. okt 2025

Môj ocino mal trombózu, noha bola boľavá, červená, až fialová a opuchnutá.

anonym_718406
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor urcite nie...

hiro
11. okt 2025

Trombóza v povrchovej zile je trdá na niekoľko cm ako šľachta svrbí hreje bolí aj keď nie moc.

rozculena
11. okt 2025

normálna noha

anonym_16a3bf
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ako, no, niečo tam je. Noha ťa bolí, hreje, páli, svrbí ? Keď sa dotkneš, je to citlivé? Skrátka deje sa niečo? Ak je to úplne normálne, tak to trombóza nie je.

autor
12. okt 2025
@anonym_16a3bf

@anonym_autor ako, no, niečo tam je. Noha ťa bolí, hreje, páli, svrbí ? Keď sa dotkneš, je to citlivé? Skrátka deje sa niečo? Ak je to úplne normálne, tak to trombóza nie je.

@anonym_16a3bf skôr má strašné svrbí hlavne v noci ale to obidve nohy, ale aj na bolí konkrétne táto ľavá

rozculena
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_16a3bf skôr má strašné svrbí hlavne v noci ale to obidve nohy, ale aj na bolí konkrétne táto ľavá

@anonym_autor žilová nedostatočnosť,pýtaj sa na cievne vyšetrenie.
Kompresné podkolienky,sprchovanie nôh striedavo studenou a teplou vodou,dlhšie studenou a zakončiť tiež studenou,doplnky stravy,krémy...