icon

Môže Neurol spôsobiť vnútornú nervozitu a prázdnotu?

7. aug 2025

Ahojte, v pondelok a včera som užila jednu tabletu neurolu. Dnes sa cítim tak "vnútorne prázdna" alebo ako to opísať..mám v sebe taký nepokoj, nervozitu a zároveň mám pocit, že nemá moja existencia nejaký význam. Proste sa cítim divne. .. môže to byť spôsobené ešte tým neurolom?

3009
7. aug 2025

@anonym_autor áno

slovakboy
7. aug 2025

@anonym_autor áno môže to byť po Neurole ale on nebude hlavná príčina len odznel jeho účinok a vrátilo sa to kvôli čomu si ho brala. Prečo si ju brala tú tabletku? Ako si sa cítila pred ňou?

anonym_5278df
7. aug 2025

@anonym_autor ja som sa tak citila pred uzitim neurolu..nemas nejake tazsie obdobie?

autor
7. aug 2025
@slovakboy

@anonym_autor áno môže to byť po Neurole ale on nebude hlavná príčina len odznel jeho účinok a vrátilo sa to kvôli čomu si ho brala. Prečo si ju brala tú tabletku? Ako si sa cítila pred ňou?

@slovakboy nemám žiadne problémy, dali mi ho len pred operáciou, že na uspokojenie aby som nebola pri zákroku nervózna.

autor
7. aug 2025
@anonym_5278df

@anonym_autor ja som sa tak citila pred uzitim neurolu..nemas nejake tazsie obdobie?

@anonym_5278df ani nie, taká klasika, dokonca som mala teraz týždeň pohodu skôr.

slovakboy
7. aug 2025
@anonym_autor

@slovakboy nemám žiadne problémy, dali mi ho len pred operáciou, že na uspokojenie aby som nebola pri zákroku nervózna.

@anonym_autor takze si mala týždeň pohodu, si doma a pred ľahkým zákrokom ti dali Neurol. Nemala si z toho predsa nejaký stres? Psychický, fyzický, bolesti? Nedali ti ešte nejaké injekcie lokálne alebo lieky? Teraz po zákroku máš marodovať? Si nejako obmedzená? Môžeš chodiť von? Pýtam sa pretože ja mám úzkosti malé keď marodujem, keď nepracujem, keď sa nudím a viem že iní makajú. Nie aby som sa tešil, ja mám z toho úzkosť. Alebo takú nervozitu. Preto sa pýtam aj na iné okolnosti. Od kedy si napísala príspevok je ti lepšie, alebo horšie? Keď čítaš príspevky aké máš pocity?

deti95060810
7. aug 2025

nebol silnejší? aký si mala ? 0,5 alebo rovno 1,0? a ak celú tabl. tak ťa to mohlo odrovnať.

vorkola
7. aug 2025
@deti95060810

nebol silnejší? aký si mala ? 0,5 alebo rovno 1,0? a ak celú tabl. tak ťa to mohlo odrovnať.

@deti95060810 Ja uzivam 0,25mg,,a som trosku kludnejsia