Môže sa človek zadusiť hlienom?
Môže sa človek zadusit hlienom? Keď ich má plno v hrdle.nose atď za sa nimi zápcha dýchacie cesty a sa zadusí? Či už si namyslam?
nemoze, telo funguje tak, ze sa hlienov chce zbavit, takze niekde tie hlieny musia vyjst, clovek kasle, vykasliava alebo sa pusti z nosa alebo sa zablokuju dutiny a potom je z toho zapal dutin. treba nieco uzit na zbavenie hlienov, tymianovy sirup, tymianova mast, husacia mast, neblokovat ich vychadzanie, teda ziadne lieky na zastavenie kasla, sopli z nosa a pod. obmedzit potraviny co sposobuju zahlienenie, jest zdravo, pit vodu a prirodne podporit imunitu, vysoke davky vit c (tolko kolko telo znesie, ked je toho dost, je hnacka a potom treba znizit mnozstvo ) vit d, cesnak, oregano olej a pod.
@kluska beriem solmukol...ale zle sa mi dýcha tak či sa nedá zaistiť keď sa teda zablokujú tie dýchacie dutiny
Zadusit nie zaistiť
zadusit nie, ale ked blokujes ten hlien, tak choroba trva dlhsie a moze z toho byt aj komlikacia, napr ten zapal dutin, takisto mas aj s paralenom, blokuje chorobu a trva to dlhsie, so solmukolom nemam skusenost
@kluska dik za info
Ak sa ti zle dýcha .tak si urob covid test.Ani extrémne zahlieneny človek nemá pocit že sa mu zle dýcha.To môže povedať astmatik pri záchvate alebo covidak ale nie zápal priedušiek ani dutinar..
@janinah robila som antigen negat,a na očné už pol dňa sa nevie zaregistrovať stále chyba a na fall centrum sa neviem dovolat
Pcr
Ahoj, ja mávam záchvaty, kde nemozem dýchať a tiež mam často pocit, že sa už dusim. V tom momente (ak si nedám sprej) ma núti vykasliavat hlieny, proste kaslem ako tuberak, kým tie hlieny nevyjdu. Ale ten pocit “nemozem sa nadýchnuť” je celkom iné ako pri upchatom nose. Nie som lekár, ale myslím si, že takto podobne to funguje s vykasliavanim aj pri bežnej chorobe. Ak hlien utlmis, zide nižšie a vznikajú zápaly. Nemyslím, že z hlienu sa zadusis.
Dá sa. Pokiaľ ide o nevládneho človeka, ktorý si nedokáže sám zdvihnúť hlavu, môže sa zadusiť hlienmi. Ale to nie je Tvoj prípad.

Nerozumiem, ty si namyslas, ze si sa zadusila a stale dokazes pisat? Ci si namyslas, ze sa estelen zadusis? To mas tolko soplov? V zivote som nepocula, ze by sa niekto zadusil hlienom 🤷♀️