icon

Môže stres spôsobiť mierne zvýšenú teplotu?

8. feb 2025

Ahojte, začalo to asi 23.1 keď som ochorela, hrozná bolesť hrdla, uši, hlava teplota skoro 38. Potom som sa vyliečila teda hrdlo neboli, len mám stále taký divny pocit pri prehĺtaní ako keď Vám tam niečo zavadzia. Do toho mi zistili zapal pri cytologii a mala som každý deň teplotu od cca toho 24-29.1 medzi 36,8-37,2, myslela som že je to z toho zápalu brala som lieky, do toho mám skuskove a extrémne sa stresujem pretože sa mi nie úplne darí. 29. 1 som urobila skúšku dobrala lieky na ten zápal a zrazu som mala normálne 36,6, v pondelok ma čaká ďalšia skuska a opäť ten stres, neviem ani čo mi to napadlo zmerať si teplotu a zas 36,9. Myslite že je to aj z toho stresu? Lebo ja fakt už neviem. Ďakujem.

agnes28
8. feb 2025

36,9 je normálna teplota, nie je čo riešiť

autor
8. feb 2025

Akože ano viem že zvýšená je nejak od 37,5. Ale teda keď som zvyknutá stále že mám 36,5 tak mám z toho trochu strach 🙁

agnes28
8. feb 2025

Strach z 3 desatín stupňa? Možno ste merali po fyzickej námahe, na teplotu tela vplýva aj hormonálny cyklus a všeličo iné... nasledujte sa toľko

detskytovar
8. feb 2025

36,9 je fakt normálna teplota. Inak, ja som mala kedysi dávno cca pol roka teplotu do 37,5 zo stresu.. a čím viac som to riešila, tým väčší stres som mala. Potom sa teplota upravila.

autor
8. feb 2025

Asi to bude z toho stresu a vyčerpania, aj keď fyzicky nič namáhavé nerobím, ale teda potrebovala by som aspoň dva dni nemať ani jednu myšlienku na žiadne učivo😅