icon

Môže to byť uštipnutím od ploštice?

sofiaa17
4. feb 2022

Ahojte v noci som sa zobudila že idem na wc a toto som uvidela na krku. Myslíte že je to od plostice? Bývam v byte. Predtým som si ale dala krém na krk tak mohla by to byť aj nejaká alergia od neho ale vyzera to skôr ako štípance čo poviete?

Môže to byť uštipnutím od ploštice?Môže to byť uštipnutím od ploštice?
patus_2
4. feb 2022

@sofiaa17 toto na plosticu nevyzerá. Plostica zvykne stipat viac stípancov zaradom aj 10-20 môžu byť. Toto môže byť aj reakcia na krém, alebo stipnutie nejakým iným hmyzom. Už je trošku teplejšie, tak začínajú už vyliezať 😊

sashka22
4. feb 2022

@sofiaa17 takéto mávam od mravca.

sofiaa17
autor
4. feb 2022

@patus_2 Našla som si ďalšie 3 štípance určite to bude ploštica:(((( mali sme s nimi problém pred rokom alebo dvoma dokonca sme koli tomu kúpil nové postele och:(, pred mesiacom sme robili veľké upratovanie, kúpili sme taký prístroj a naparili sme postele matrace všetko, v posteli sme nič nenašli len sem tam na rošte nejaká biela bodka ktorá nejde dole poďľa mna vajíčko:(((

andrejka1974
4. feb 2022

@sofiaa17 nie vždy para pomôže treba zavolať špeciálnu firmu u nás mi naliezli do detskej postieľky a boli len tam postieľku sme dali preč a bol kľud mali sme ich aj za obrazom proste sú prefíkane nám ich likvidovali 2 x aj chemicky

patus_2
4. feb 2022

@sofiaa17 ak máš bielu plachtu a biele obliečky, tak ploštice na nich zanechávajú cerveno-hnede bodky. Daku sa vygooglit ako to vyzerá