Môžem mať chránený styk, keď mám chlamýdie a užívam Doxyhexal?

ajka2251
7. jún 2016

Ahojte, gynekolog mi zistil chlamydie, predpisal mne aj partnerovi Doxyhexal na 20 dni. Je mozne mat pohlavny styk ale chraneny? Na nete som sa docitala ze sa mozu preniest aj oralnym sexom, je mozne to prenasat aj slinami? Dakujem za kazdu odpoved !

marcelatje
7. jún 2016

Je az take tazke to vydrzat? Chlamydie su svine a je v tvojom zaujme aby si sa ich zbavila 🙄

leho29
7. jún 2016

Ano chlamydie sa prenasaju dokonca aj toaletou. Je to hnusna choroba, pohlavny styk treba uplne vylucit. Aj my sme to mali , zistili nam to az ked sme prisli o babatko . Po dobrati , treba spravit kontrolu, nam bolo potrebne dalsie lieky.

dressage
7. jún 2016

Ja jsem je dostala od neverneho partnera... skoncila jsem kvuli tomu v nemocnici... tech par dnu to snad vydrzis... jde o tve zdravi!... a bohuzel je to pekne svinstvo... zustavaji v tele uz porad... a kdyz je organismus oslabeny tak toho vyuziji a akorat ti pritizi

marietuska
7. jún 2016

nemala by si mať, nič..ani orgazmus nič, nie to ešte sex, dráždenie tomu nepomáha ked máš sex trenie,zyvšuje sa teplota, množí sa ich viac,nemala by si to vôbec.na 20 dní sa zdrž pohlavného života. počas liečby atb je neprípustné mať sex, myslím liečby, čo sa týka gyn-urolog. oblasti.
stojí za to vydržať to, a byť potom fit !🙂no nie ?
a sexom sa ti svine premnožuju,-to všetko som si nevymyslela,to gyndoš povedal.ked je hocijaký problém v tejto oblasti sex nie je to pravé orechové.

sofia1410
5. apr 2024

@dressage ahoj ale si mala priznaky dakujem