Môžem piť príležitostne alkohol pri užívaní Seroxatu?
Dobrý večer,
prosím vás kto užívate AD seroxat,dáte si príležitostne vínko ? Ja len informatívne ci sa môže,začínam užívať a len tak dobuducna sa pýtam 🙂 ďakujem za odpovede 🙂
@lavender94 a aké ad užívate ak sa smiem spýtať ?
No ked Ad beries rano, na obed, tak vecer obcas vino mozes. Kvoli Ad by som roky nemohla vobec alkohol? Prilezitostne si dam.
@euka210 ja mám len ráno
Za svoj život som užívala už asi troje. Teraz užívam sertralin. Nezáleží aké. Okrem tých ktoré su tlmive kde by som to fakt neodporúčala (a tie sa berú väčšinou večer) tak žiadne nie su úplne ze no go
@lavender94 môžem vám napisat súkromnú správu ?
Áno
Áno, tiež beriem ad, a príležitostne si dám alkohol.
Baby,ešte sa vás spýtam,pribrali ste pri AD ? Toho sa fakt,že najviac obavám. Lebo čítam veľa diskusii,kde píšu ženy,že si aj dávali pozor na stravu aj cvičili a napriek tomu behom pol roka užívania plus 20kg.
Môžeš primerane...poznám veľa ľudí a nepribrali.Pribera sa z antipsychotik atď...
Priberá sa len z niektorých konkrétnych AD. Tvoje želanie, ze nechceš pribrať by malo byt aj pre psychiatra zavážajuce. Z toho čo užívaš sa väčšinou nepribera. Existujú však prípady, kedy nedochádza k priberaniu vyslovene z liekov ale z následnej psychickej pohody a uvoľnenosti ktoré ti poskytnú. Budeš sa konečne cítiť dobre a bude ti chutiť jesť. Ale toto sa dá našťastie ovládať. Ja som mala opačný problém.

Áno, príležitostne si dám. Nerobím z toho veľkú vedu. Ale dám si ho bez problémov pre to, lebo viem, že mi to nič nerobi. Keby som sa po alkohole necítila dobre, tak ho nepijem. Chce to vypozorovať. Ale určite nepijem často. Možno raz za mesiac si dám pohár dva proseca a koniec. Ono to dosť ovplyvňuje efekt liekov a viem, že keby pijem častejšie alebo viacej si dám naraz tak sa psychicky z toho budem zbierať strašne dlho. A samozrejme NIKDY nepiť na Neurol, Xanax a podobne jednorazové ukludnovaky. To je fakt no go