icon

Môžem podať sťažnosť na onkológa?

petra3289
15. aug 2023

Dobri den potrebujem ppradit ohladom veci mojej mami . Mozem podat staznoat na onkologickeho lekara v bratislave ? Ktory mal mame poslat papiere a spravu do skalice na onkologiu a miesto toho to nechal tak a nechal ich lezat tri tyzdne na stole ? /dva mesiace snou nic nerobili je onkologicky pacient dva mesiace nieje liecena ked mal odoslat papiere do skalice na onkologiu abi nechal to lezat na stole yri tyzdne dalsie tri tyzdne cakala a uz nohla bit liecena . mozem podat staxnoatjju zacali liecit neposlal nic nec

Strana
z2
simca06022011
15. aug 2023

jasne bez slova vas poslali prec :D vies komu hovor taketo hluposti. NIeco povedat museli. A ked nie tak nemali ste cakat ani den a riesit hned BA zase a hladat.

drahomirrra
15. aug 2023

@petra3289 Autorka, ja tu rozumiem, ze sa chytas slamky, ale tvoja mama je na paliativnej starostlivosti, tam sa neda nic robit, miernia sa bolesti… dva mesiace liecby by pri naleze tvojej mamy neurobili nic.. Je to posledne stadium, velmi, velmi vazny stav.

bubinkaaa
15. aug 2023

@petra3289 napísať sťažnosť na: Úrad pre dohľad nad zdrav.starostlivostou

ivana11155
15. aug 2023

@sss777 @hladamematku ma vpodstate pravdu. Je to len vydieranie celého národa týmto ich postojom. A keby sa aspoň človek dočkal vludnosti z ich strany. Píšem samozrejme všeobecne. A autorka prepáč že spamujem túto tému, je veľmi smutné aký prístup k práci ma doktor tvojej mami.

cacianka
16. aug 2023

@drahomirrra odkiaľ vieš ako na tom jej mama je, že je na paliatívke ?

drahomirrra
16. aug 2023

@cacianka Pisala do skupiny zdravotnici… velmi smutny pribeh.

cacianka
16. aug 2023

@drahomirrra ufff, chápem. Robím na onko, našťastie nie zdravotník, ale máme špičkové odd. ,vybudované dr.Križanovou, a viem aké stavy môžu byť.

petra3289
autor
17. aug 2023

@danyelia ahoj teraz naposledy ako bolamama nuž bratislave na onkologii bola tam lekarka na stole boli mamine papiere a ako ich zdvohala zrazu na stole videla dalsi papier a pozrela sa a boli to tie papiere ktori mal lekar poslat do skalice na onkologiu s tej konzultacie pitala sa sestricky ze co to t m robi ze ako je mozne ze tie papiere niesubposlane a sestricka povedala ze nato zabudol lekar je toto normalne ? A hnet ako sme zacali tam robit zle tak uz konecne zacali snou nieco robit a 28.8 ma nastupit na chemoterapie do bratislavi .

petra3289
autor
17. aug 2023

@simca06022011 tonniesu hluposti ano bez slova nas poslali prec a to je cele !!! Ak nevies aky je to pocit aže ako to je tak tady nepis dakujem

petra3289
autor
17. aug 2023

@cacianka a co tam robis?

cacianka
18. aug 2023

@petra3289 administratívu

janage
18. aug 2023

@petra3289 pozri bez slova vás preč poslať nemohli, to je nemožné. Niečo vám povedať museli. Otázka je čo ste následne urobili vy. A to mam tých ambulancií pochodenych neúrekom.
Ďalšia vec je dovolenkové obdobie. Ja s papiermi pracujem a je veľmi jednoduché ak má človek toho veľa a ešte ho niekto vyruší, položí sa ďalší papier na ten prvý a už to je. Preto sa často kontroluje.
Mohlo sa ale stať, že v rýchlosti dr . myslel, že papiere už dal sestre. Preto je dôležitá spätná väzba od druhej strany. Ak niečo potrebujem nečakám, ale pýtam sa čo ďalej ako mám postupovať.
Píšeš, že dr 3 týždne neposlal papiere a zároveň, že mama 2mesiace mešká s liečbou.
Ja chápem, že človek je vykoľajený, lomcujú s ním emócie, ale prečo ste to hneď neriešili ako tu už niekto písal?

kikulienkadd
18. aug 2023

Dobrý deň, vzdialenosť Skalica Bratislava nie je neprekonateľná a napriek tomu,že lekár ich sľúbil poslať, by som po týždni čakania napadla na autobus a zaklopala na dvere pánu doktorovi. Načo čakáte? Je to zdravie vašej mamy. Potom sa môžete aj sťažovať...

petra3289
autor
18. aug 2023

@kikulienkadd ved uz sme tam spravili velke zlo a az ked sme tam spravili bordel potom ju zacali riesit

kikulienkadd
18. aug 2023

@petra3289 najväčšie zlo je,že tvoja mama musela čakať tak dlho na liečbu. Podnet na Úrad na dohľad nad zdravotnou starostlivosťou môžeš podať vždy, keď sa ti zdá, že lekár nepostupuje profesionálne. Tvoje mamine prajem úspešnú liečbu a úplné uzdravenie! Ak sa ti zdá, že pre ňu nerobia dosť tam,kde ju liečia, môžeš kontaktovať poisťovňu a mali by ti vedieť poradiť ďalšie možnosti (liečba v zahraničí a pod.) 🍀

petra3289
autor
18. aug 2023

@kikulienkadd dakujem pekne za odpoved a za radu . a ano sme si isty ze lekari zlihali . kebi su vsetky papiere na poriatku tak ako mali bit tak mama us sa mohla davno liecit a teraz je vdaka nemu v takom stave v akom je

Strana
z2