Môžem užívať Xonveu a stále šoférovať?
Ahojte, prosím Vás máte niekto skúsenosti s xonveou a šoférovaním? Lekár ma neupozornil, žeby sa nemalo, iba z letáku som sa dočítala. Najhoršie, že sa nemám inak ako autom dostať do práce. Tak či mu volať, nech ma rovno aj vypíše, alebo sa to dá zvládať.🙈🤷
@cheese Moja je po tom uplne v prdeli, najmä keď si da večer tabletu zazračnu, jednak jej to nič nepomože a do dvanastej (vstava okolo pol osmej), je aj tak jak matoha. Tebe to pomaha?
@thirstymonk pre mňa to bol hotový zázrak po 25x denne tyčkovať a mimo toho má nonstop naťahovalo, infúzie boli tak na prežitie 2-3 dní a dostanie aspoň niečoho do seba, lebo inak ani piť, ani jesť, len ležať a grcat. Horšie bolo vysadiť ich, podarilo sa mi to asi až na 4ty krát, aj keď som trochu opäť grcala, už som si tu tbl nechcela dávať. A teraz som v 7.mes a zatiaľ bez nevoľnosti a bez užívania tbl.
@thirstymonk
@sashka22 Fu, tak to maš super, že ti to pomohlo. Moja už dva mesiace leži a preživa... zatiaľ.
@thirstymonk ja ešte neviem, včera mi to len predpísal, dnes musím do práce a radšej budem testovať keď nemusím ísť nikam. Dúfam že to bude pomáhať, lebo pri poslednom som tiež skončila na infúziách, ani vodu som neudržala 🙈. Len teda toho auta sa bojím, som relatívne nový vodič a teda nemám ešte také reflexy a schopnosti, aby som si aj oťapená verila.....
@snif ahoj, určite áno.... Nie je to 100% ale keď porovnám vracanie cez 20x za deň a 2-3x je to rozdiel, cez deň mi je tak či tak biedne, ale aspoň som v nemocnici neskončila na infuzkach. Asi to záleží aj na intenzite nevoľnosti, aj mi dr. vravel že sa dá zvýšiť dávka, ale to som už nechcela, pokiaľ viem ako tak vydržať.

Ja som šoférovala úplne normálne.