icon

Mozgová hmla - skúsenosti

kikus123
16. feb 2022

Ahojte , chcem sa spytat či máte niekto skúsenosť s takzvanou “mozgovou hmlou”. Už od augusta sa z toho neviem dostať , neviem či to môže byt aj po prekonaní covidu v novembri ale mám pobehanu obvodnu , vsetky vyšetrenia krvi ok , u neurológa spravené eeg hlavy , mierne zvýšené vlny (nasadený magnosolv) MR hlavy všetko v poriadku . Už som z toho zúfalá , furt som unavena a na hlavu strašne taká akoby furt mimo reality, mam zahmlene pred očami ako keby sa vám vypol mozog .. ráno a večer pred spaním mi furt sumi v ušiach čo som doteraz nepociťovala , a takisto aj problém ako keby s krátkodobou pamäťou , neviem sa koncentrovať a dosť ma to už štve lebo to trvá dlho . neurológ odporúča psychológa ale nemyslím si že by toto mohol zapríčiniť stres , aj keď áno stres mame každý z nás , ale určite som mala ťažšie stresové obdobie a toto sa nedialo . Neviete o čo by mohlo ísť ?

Strana
z2
stanovelky
29. dec 2024

@kikus123 fuu tá mna to drží kuse ,a ani som nevedel že čo to je somnou ,iba Kim som sa dočítal tu som myslel že, to nemá nikto ti už nezmizne mne nikdy vidím ľudí ak obrázky niekedy je to silnejšie niekedy slabšie aj tak silno že už odpadavam skoro

lulu5
29. dec 2024

@kikus123 Ja sa tak cítim odkedy beriem lieky na štítnu žľazu.

Strana
z2