Možnosti liečby streptokoka bez antibiotík
Nedávno som volala obvodnemu lekarovi, či by mi vypísal výmenný lístok k UROLOGOVI.
Pýtal sa kvôli čomu. Som spomenula, že už veľa rokov behám často na wcko hlavne doobedu a posledne i v noci. Tak sestrička povedala, aby som skôr priniesla moč. Nechapala som prečo, ale som posluchla. A bola som pekvapena, že mi bolo oznámené, že mi zistili v moči STREPKOKOKA a ja som ani nevedela čo to je.Nikdy som nemala pod.choroby a tak.Dr.mi oznámil, že sa to musí liečiť hneď antibiotikmi, lebo ináč sa toho nezbavim. Avšak ja antibuotika nemôžem užívať, ale úplne že vôbec! Mám veľmi slabý žalúdok a za 3 - 4 dni som z ťažkých liekov hotová do truhly.Avsak streptokok sa dá liečiť aj injekcne, ale musela by som do nemocnice. Už včera som bola u Urológa a tam ma nechceli ani prijať a že objednávajú už len od nového roku 2026.Moj obvodný sa hneval, dal mi lístok do ruky a na dnes mi kázal tam ísť znova. Sestrička bola zasa veľmi neprijemná,podala som jej lístok, že ma posiela obvodný. Neochotne ho vzala, a zabuchla dvere. O 20min.vysla a povedala mi,že som objednaná na 16.12.2025. Tak neviem, keď máte v tele infekciu a zoberú vás na nejakú konzultáciu v polovici decembra. PEKNE!! Dala som vedieť obvodnemu Dr.a išla som domov. Je to v poriadku, takto ???
Urológ to tiež predpise ATB
@pribinak veď píše že atb brať nemôže.. v takom prípade by som ale určite šla k inému urológovi, obvolala viacerých, ktorý by vás vzal najskor. Mala som tiez streptokoka a zap. mocovych ciest 2roky chronicke
A to obvodny nepodava infuzky s atb? Lebo u nas ano. Alebo ist rovno do nemocky a tam na interne aj s listkom od obvodaka
A to obvodny nepodava infuzky s atb? Lebo u nas ano. Alebo ist rovno do nemocky a tam na interne aj s listkom od obvodaka
@kiki68 áno na infúzie by som musela ísť do nemocnice. Avšak môj obvodný očakával, že to vyrieši urológ, lebo ja som sa pýtala k urologovi, ale to som nevedela o nejakej infekcií. Ani som nikdy nič nepočula o týchto intímnych rôznych infekcií, či chorobách. Tie antibiotika ja vážne nemôžem užívať.
@kiki68 áno na infúzie by som musela ísť do nemocnice. Avšak môj obvodný očakával, že to vyrieši urológ, lebo ja som sa pýtala k urologovi, ale to som nevedela o nejakej infekcií. Ani som nikdy nič nepočula o týchto intímnych rôznych infekcií, či chorobách. Tie antibiotika ja vážne nemôžem užívať.
@jajana64 veľa žien tým trpí, ja by som zašla do nemocnice na tie infúzie alebo sa obvodného alebo urológa spýtala na nejakú alternatívnu liečbu.

Urológ to tiež predpise ATB