icon

Môžu anabolické steroidy spôsobiť agresivitu?

anonym66666
11. feb 2024

Ahojte, našla som manželovi krabičku stereoid a prišla som na to, že ich užíva minimálne rok a všetko mi to zapadá prečo zrazu taká zmena, prečo je taký podráždený, nervózny až agresívny keď predtým bol v pohode. Jasné, že sa nechce priznať a tvrdí, že tie zázračné tabletky nemajú vplyv na jeho výbušnosť. Máme dve malé deti, ľúbim ho a nechcem aby sa naša rodina rozbila kvôli niečomu takému nezodpovednému z jeho strany. Neviem čo mám robiť. Nechce si to priznať dokonca klamal, že ich neberie a pritom chýbajú 3 blistre z krabičky. Nemáte prosím s tým skúsenost? Môže byť z užívania anabolík taký podráždený? Úplne sa zmenil 😪

egonsk
11. feb 2024

samozrejme moze to sposobovat.

majka3322
11. feb 2024

@anonym66666 môj bývalý to užíval, pichal si aj s kamarátom do zadku injekcie. Bol podráždený, všetko mu na mne vadilo a nakoniec sme sa rozišli...

viestta
11. feb 2024

Agresivita je ten najmensi problem, ktory mu mozu anabolika sposobovat. Poskodenia organizmu su castokrat nezvratne

avonladyba
11. feb 2024

To si stačí prečítať príbalový letak uvedený na internete, alebo pogoogli ucinnu látku, ale ja čo som čítala, tak to presne toto spôsobuje, agresivitu, podráždenosť. Samozrejme okrem ďalších negatívnych účinkov a poškodení organizmu.

egonsk
11. feb 2024

@viestta tak 2 deti uz maju, takze ked bude casom neplodny, asi ho to uz tolko trapit nemusi ;)

viestta
11. feb 2024

@egonsk neplodnost nie je ten najvacsi problem co ho moze postihnut

barbora0308
11. feb 2024

@anonym66666 Znamemu zo steroidov uplne preplo...po rokoch uzivania zacal brutalne mlatit manzelku.

viestta
11. feb 2024

@barbora0308 vsak anabolika sposobuju trvale poskodenia centralnej nervovej sustavy, takze toto bol logicky dosledok.
@egonsk rakovina semennikov, rozhadzana hormonalna sustava, nadprodukcia adrenalinu a z toho prameniace zmeny spravania a aj poskodenia obehovej sustavy. Neplodnost a strata libida je v kontexte toho vsetkeho fakt nic.

ahhola
11. feb 2024

Ako vychadzas s jeho rodinou? Ries to s nimi a to hned. Ci si nevsimli, ze ich syn, brat je nasypka na asteroidoch😂ako sa vtipne hovori, no tu vtip konci, vid kauza filipinec Henry, ktoreho nasypanec hossu poslal do neba jednym tahom. (odsedel zavratne 4 roky👿)

mircalla
11. feb 2024

A teda namieste je otazka: naco ich uziva? Chce vyzerat ako Rambo? Samozrejme, ze steroidy sposobuju zmenu osobnosti a ako pise @viestta casto nezvratne poskodenie organizmu, ved x svalovcov zrazu odkvaclo v mladom veku na zlyhanie srdca. Dalsi problem je, ze klame. Ale momentalne je dolezite, aby si neznicil zdravie a psychiku

avonladyba
11. feb 2024

A ešte impotencia....

mircalla
11. feb 2024

@ahhola Takych pripadov je x, nedavno jeden srb zabil svoju priatelku, rocne dieta nechal pozerat sa na to a natocil si to na video, totalne mu preplo.

ahhola
11. feb 2024

@mircalla asi hej, ale hossu mi hned napadol, lebo bol peckovany cely narod za fasistov, (ako pri Teplarni) a ked ho vypustili, ziadna mimovladka nekvicala, ze "kolegovia" hossu za marihuanu budu sediet este roky a milostpan, co jednou ranou zabije aj vola 🦬si veselo beha medzi nami...

Nie je to sranda, autorka. Napada mi, ze take veci by sa mohli dat do manzelskej zmluvy.... Nebudem zrat steroidy.... Tak prisaham. No strasne... 👿

gabika0825
11. feb 2024

@anonym66666 áno, spôsobujú agresivitu. Taktiež som mala bývalého čo to bral. Všimneš si to hlavne aj na pokožke, pravdepodobne bude mat vyrážky na chrbte, rukách popripade zadku. To vyvolávajú z veľkej miery steroidy.

evi_ta30
25. sep 2024

@anonym66666 môj muž už pár rokov berie steroidy a úplne sa mu zmenila osobnosť. Zahľadený len do seba, nič už nerobil len cvičil a chcel byť stále len väčší a väčší. Cit a empatia sa úpne vytratili, podráždený a nervózny, výkyvy nálad, štekal ako pes a mňa už vôbec nechápal a bola som mu ľahostajná. A úplne sa mu zmenila vôňa tela, čo mi vždy voňal ako muž, začal mi smrdieť. Taký zvlástny pach (asi tá chémia).Tiež bol stále zadýchaný aj keď len ležal, červený, opuchnutý a potil sa. Náš sexuálny život úplne zmizol lebo mal už problémy a kompenzoval si to na sociálnych sieťach a začal žiť mimo realitu. Vôbec som ho už nespoznávala. Bral asi 6 druhov, infekčné aj tabletkové formy. Po 11 rokoch sme sa rozišli.