icon

Môžu ísť deti do školy, keď sa rodičia nezúčastnia testovania?

maminuska33
29. okt 2020

Ahojte.Potrebujem poradiť.Ak sa ja a ani manžel nezúčastníme testovania na Covid19,tak nemôžem pustiť ani deti do školy?Máme druháka a štvrtáka

Strana
z4
renka30
29. okt 2020

@janina51 v uzneseni vlady sa okrem inych uvadza vo vynimkach zo zakazu aj starostlivost o dieta, co podla mna je aj cesta do aj zo skoly

renka30
29. okt 2020

@andreakotesova tam sa pise, ze netestovane dieta 1.stupna nad 10 rokov nesmie ist do skoly a nie, ze ak sa rodicia netestuju dieta nesmie ist do skoly

andreakotesova
29. okt 2020

@renka30 som si pomylila diskusiu 🙂

unicornlady
30. okt 2020

Na chvíľu som zachytila Matovič a v tv v Teleráne. Vraj že antigenove testy sú dosť presne (haha), tak druhé kolo by bolo možno len v najzasiahnutelnejsich regiónoch.

A že prečo nemohli doktori testovať aj u seba a vydávať certifikáty (u nás tiež dr má ten prístroj,čo vie vyhodnotiť výsledok), lebo že takto by si zarobili a nechceli by potom v tom celoplošnom testovať. Kokos, spinavec jeden vychcany

bublinkai
30. okt 2020

@maminuska33 ... už ma to celé DOBROVOĽNÉ irituje😍 Z každej strany skoro rok dookola to isté.
Dobrovoľníctvo je altruistická aktivita na podporu dobra alebo zlepšovania ľudského života. Recipročne, táto činnosť môže u dobrovoľníka vytvárať pocit vlastnej hodnoty a rešpektu.
Jednotlivec nemá pri vykonávaní dobrovoľníctva žiadny finančný zisk ale ani žiadnu ujmu.
Pravidlami testovania jednoznačne niekto utrpel a seriozne 😎

Dobrovoľnícka " armáda" / myslia sa ľudia posielajúci jednotlivcovi pravidlá/ sa rozhodli vstúpiť do služby, rozdielnej od tej do ktorej boli odvedení. Takýto dobrovoľníci nerobia "zadarmo" ale majú pravidelný plat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🙂
Krásny deň

nini1010
30. okt 2020

@renka30 Brifovala Vas Krajnikova? 🤣🤣U nas z nariadenia a aktualne platnej vyhlasky nasej skoly.Mozete cakat co urobi vasa skola.

mojito3
30. okt 2020

Celoplošné testovanie nie je dobrovoľné - píše sa v tomto liste v bode 5:
https://svls.sk/otvoreny-list-spolocnosti-vseob...

bublinkai
30. okt 2020

@mojito3 ... no ja Ti mám dodnes pochybnosti ,ale čo už. Pýtajú test dám im test. Pýtajú TEST dám im test. 🙂

79viktoria79
30. okt 2020

@bublinkai nech pytaju,ja nedam,kedze ho mat nebudem,do dkolky dieta zanesiem,do potravim pojdem ine nepotrebujem

nikuska744
30. okt 2020

@79viktoria79 nám povedali v škôlke, ísť na testy, ináč dieťa do škôlky nevezmu

mata2
30. okt 2020
andreakotesova
Autor odpoveď zmazal
andy03
30. okt 2020

Nám písala mail triedna že deti rodičov čo sa nezúčastnia testovania nemôžu nastúpiť do školy . Majú byt v karanténe .

siska53
1. nov 2020

@mata2 to co je za blbost? To ako ten, co sa neda otestovat, sice moze poslat dieta do skoly, ale musi nast nejakeho cudzieho cloveka s negativnym vysledkom, ktory mu to dieta odvedie???? 🤦

mandarinka555
1. nov 2020

@mojito3 Veď jasné...aj pozitívne mamičky môžu ísť do potravín a nakaziť ...ak nebola na teste, tak ako vie, či je v poriadku?

renka30
1. nov 2020

@mandarinka555 a kto ti zaruci, ze ked mas negativny test zo vcera tak dnes je to stale pravda? Otestovat som sa bola ale vysledok beriem s rezervou, co platilo vcera, dnes uz moze byt uplne inak...

silviaeli
1. nov 2020

@morkuty to je ako keď zavadziate sanitke na ceste..a budete rozmyslat??..pustím ju, alebo nie??🤔pomoze to tomu čo ho vo vážnom stave prevážajú do nemocnice??
No rozhodnite sa..

silviaeli
1. nov 2020

@unicornlady aký má stroj CRP??😀
@79viktoria79 bez testu ani do skolky dieta nezanesiete🤷🏻‍♀️

silviaeli
1. nov 2020

@79viktoria79 dajte info konktertne ktorý vojak..

silviaeli
1. nov 2020

@mojito3 🤦🏻‍♀️..konpiratorka si perfektná 😂
Ved si aspoň tie informácie kym ich Zdielas..
Vieš kto je Kollar??on je fakt odborník vo virologii!👍🏻
Podkopáva nohy Matovicovi, lebo je to opozičná svina..
Podľa Naďa sa našli takí, ktorí sa za Kollára hanbia

"Dostal som veľa správ od lekárov, ktorí mi písali, že sa hanbia za pána Kollára. Nedostal biznis za, ktorý loboval a tak teraz kritizuje vládu. Vyzývam všetkých slušných lekárov a sestry, aby sa postavili za nás. Nie, covid nie je chrípka. A ľudia, ktorí zomierajú, zomierajú preto, lebo ľudia ako Kollár pozerajú na svoju penaženku. Slovenskú lekársku komoru vyzývam, aby odvolala svojho šéfa. To, čo včera predviedol, bolo nehorázne,"

bublinkai
1. nov 2020

@mojito3 .... to o čo jej ide? Ty kokos. 😂
@silviaeli .... hlavne, že Ty si sa nestratila. Téma je či môžu deti pokračovať v povinnej školskej dochádzke ak je niekto rozhodnutý nedať sa testovať ( lebo má nízke IQ napríklad) A vieš prečo? Lebo si napríklad kladie otázky typu "Akým potvrdením sa preukáže preliečený pozitívny pacient" Preto tieto otázky od každej z nás čo tu čítaš 😍

tncka
1. nov 2020

@maminuska33 u nas sice decko odviest bez testu mozem,ale do vnutra na vyucovanie ju nepustia pokial nedolozim doklad,ze sme s manzelom obaja negativne testovani

silviaeli
1. nov 2020

@bublinkai Kurnik 😂😂odchádzam ..✌🏻✌🏻nebavia tie haluze..🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

bublinkai
1. nov 2020

@silviaeli ... "„Najväčším zlom je nedostatok lásky: lásky k blížnym, strašná ľahostajnosť k susedovi, k tým, čo žijú na okraji spoločnosti, k vykorisťovaným, chudobným, starým.“

silviatko
6. feb 2021

@jana_eyre_2 mozu odniest ale test musi mat i tak lebo dieta do skoly nevezmu😅

Strana
z4