icon

Mr oblast l5s1 kto rozumiejednotlivé popisy

lindass
13. apr 2022

Mr kto by vedel pomôcť aj keď CD je určite viac informácií u doktora..... zatiaľ mam popis aj zhodnotiť porovnať nálezy môj stav robí mi problém hlavne dlhšie chodiť vonku hore mierny chodník alebo kopec prípade niektorých aj dole nechodím samostatne a tohto dôvodu.... ze dlhšie musím rolllador stvorkolleseovy brat co už mi vadí samozrejme v bežnom živote vonku, cvičím ale aj tak je to v podstate na tejto úrovni....doľava to cítim také cudne vďaka pomôcke vydržím chodiť aj dlhšie 'o keď cítim tak si musím sadnúť no takto celý život fungovať je otázne 🤷‍♀️🤷‍♀️ už som po jednej operácii platničky iba orezali veľa mm l5s1 akútny stav 03/2019 potom ok v poriadku fungovala som samostatne a v roku 2020 na jeseň začali problémy znova dovtedy ok všetko v poriadku fungovala som samostatne no od októbra 2020 ta istá platnička problém vlastne odvtedy uplynulo už..... bolesti boli iba infúzie jeden krát zatiaľ v roku 2021 infúzie 1 x PRT, rhb 2j cvičím doma no stále vonku neistota bez pomoci chodit nie tzv napätie svalov driekovej časti chrbtice a neistota viac akoby do ľavej strane drieku pri dlhšom čase chôdzi asi ta nestabilita tam bude

kacena4
13. apr 2022

a??