icon

MUDr. Branislav Murín v Košiciach

terezka1947
19. mar 2013

Baby,ako sa vam pozdava tento gynekolog?

Strana
z2
meeshe
9. júl 2014

6363444,prestahoval sa oproti poste

predcastniatkonatalka
24. aug 2014

No bohuzial ja nesuhlasim !! chodila som v tehu na USG k dr.Murinovi a vobec si pri usg nevsimol ze dieta nieje vyzivovane a ze k nemu nedochadza kyslik!! poslal ma domov zo slovami ze je vsetko v poriadku! v ten isty den som skoncila v nemocnici kde hned po urobeni usg boli zhrozeny v akom som stave a hned som isla na salu na akutnu sekciu! Bola som len v 30tt. Mala som tazku eklampsiu ktoru si pan dr nevsimol. Dnes mam 16 mesacnu tazko nedonosenu dcerka ktora koli neokyslicovaniu a ostatnym problem ktore pan dr nevidel nasledky ma detsku mozgovu obrnu a mohla byt uplne zdrava! Pan doktor sa mal na vysetreniac menej smiat a viac sustredit... ale s nim som este nesKoncila!

sunny15
24. aug 2014

to mi je luto,tiež by som to tak nenechala ak za váš ťažky stav moze on..drzim palce a prajem vela sil..a nevsimol si ze mas vysoky tlak ci bielkoviny v moči,opuchy??

riqa25
26. aug 2014

Baby, neviete ci berie doktor nove pacientky?? A cca v akom veku je??potrebujem surne zmenit lekara, doslova zdrhnut od dr. Trembeckej

janul18
2. sep 2014

Natalke držím všetky palčeky, aby ste to zvládli a stále mali chuť a silu zvládať... pred polrokom mojej švagrinej presne také babatko odišlo do nebíčka malo mesiac... a práve pan Dr.Murín nám dosť poradil a aj pripravil ako to skončí... rodila som u neho dve detičky a išla by som aj ďaľšie, bola som veľmi spokojná...práve s prístupom... len Vás chcem uviesť do obrazu ako to u gynekológa funguje, každý jeden z nich potrebuje a chce každú jednu pacientku, hoc to bude aj .... , pretože gynekológ a obvodný lekár je platený poisťovňou od množstva pacientov, nie od počtu návštev a výkonov ako u iných odborníkov... jednoducho povedané, každý mesiac má za Vás zaplatené, či ste tam boli naposledy pred rokom, alebo tam chodíte ako na klavír..sú to smiešne sumy, ale tých kariet je požehnane a s otvorenou náručou je prijatá každá nová pacientka a pán Dr. Murín ešte ako bonus pridá aj krásny a veľmi príjemný úsmev, však čo si tu budeme klamať...vie prečo sa usmieva a koľko nás ten úsmev stojí... 🤐

janul18
2. sep 2014

Aha a ešte k tomu veku..úplne presne neviem, ale tak cca 37-40, proste mladý gynekológ..

marhulka88
18. nov 2014

chcem sa opytat ako to funguje u dr. murina? ma kabinku na prezliekanie kde ma zena sukromie, ma v ambulancii usg? je to dobry odbornik?

mimca77
18. nov 2014

@marhulka88 ano, doktor Murin ma peknu novu ambulanciu na Tahanovciach, vratane dvoch sukromnych kabinok na prezliekanie, ziadne premavanie sa dole bez pred sestrickou 🙂 za mna osobne je to prvy gynekolog, s ktorym som spokojna, vsetko pekne vysvetlil, na vsetko odpovedal, a ako bonus mile spravanie a usmev k tomu, odporucam 🙂

marhulka88
18. nov 2014

@mimca77 🙂 tak to je dobra sprava a nevies mi povedat ci berie aj nove pacientky? aky je cca stary? ja som uz zufala po pravde z gynekologov v ke...to by uz bol hadam aj moj 8? 🙂) mam dlhodobe problemy a nikto nic neriesi..som zufala uz..

mimca77
18. nov 2014

@marhulka88 to ti neviem povedat, ci berie aj nove pacientky, ja som hladala dobreho gynekologa dlho, cez odporucania znamych a cez hodnotenia na lekar.sk, a na zaklade mnohych faktorov som si vybrala prave jeho (zo svojej gynekologicky som bola uplne zufala) a s prekvapenim som zistila, ze on po nej prebral ambulanciu, cize mam unho vlastne kartu...to bolo nadsenie, takato nahoda 🙂 kolko ma rokov tazko povedat, nie je to mlady chlapec ani ziaden dedko, tipujem tak do 40. Skus tam zavolat, kludne aj hned, v utorky robia az do 17.00, takze este stihas, cislo je 6363 444 a opytaj sa, za to nic nedas, drzim palec 🙂

marhulka88
19. nov 2014

@mimca77 dakujem velmi pekne..zajtra rano tam budem volat dufam ze ma vezme 🙂

marhulka88
3. dec 2014

@mimca77 dakujem znova za kontakt dr. murina som vcera navstivila a som absolutne nadsena 😀 a nechapem preco som u dr. mikulovej tak dlho znasala ignoraciu mojich zdravotných problemov 🙂 este raz vdaka

mimca77
3. dec 2014

@marhulka88 to je super 🙂 sama som velmi nechapala, preco som si tak dlho nechala od svojej doktorky skakat po hlave a uz vobec nie to, ako moze byt clovek nadseny z gynekologa...ale zjavne moze 😀

simkaaa1
4. jan 2015

Ahojte ja sa chcem spytat ze ci neviete ci ma vezme aj bez toho aby som bola objednana. Mam u neho kartu no nikdy som nesla bez ojednania. Dnes mam vsak velke bolesti a zajtra chcem ist lebo neviem kolko este tato vydrzi. 😒

lipiancanka
2. feb 2015

@mimca77 Ahoj chcela som sa opytat, kedze si tam bola ked uz bol prestahovany....Teraz je to niekede oproti poste, da sa to lahko najst je to nejaky komplex ambulancii, alebo kde to je? A este vyvolavam tam uz asi 20krat a nikdy mi nikto nezdviha, obcas je obsadene takze tam asi budu....je to stare cislo dobre? Dakujem Ti🙂

mimca77
2. feb 2015

@lipiancanka cislo by malo byt ok, a je to cca oproti tym cinackym stankom, co su vedla posty, vedla je lekaren 🙂 s dovolanim ti neviem povedat, ja som sa tam nemala problem dovolat

apalguto
4. mar 2015

Tehulky chcela by som sa Vas opytat, tie ktore navstevujete Dr. Murina, ako casto robi USG v poradni? Druhykrat mi povedal, ze nabuduce urobime USG a to nabuduce nie je...som zufala,ci s mojim babatkom je vsetko ok. Naposledy som mala robeny 3D/4D USG v januari, ale nie u neho. Je marec a ja neviem stav aktualneho USG. Preco to nerobi aspon na kazdej druhej poradni?

vanesska1983
1. apr 2015

ahojte chcem sa spytat mam ist k murinovy na ozvi na terasu kde presnejsie tam je

lenaqua
16. jún 2015

@predcastniatkonatalka mam pocit, ze lekari pri USG v tehotenstve povedia kazdemu ze vsetko je OK a vo vacsine pripadov to tak skutocne je. Ti, co maju problem su zanedbatelne percento. Zial do tejto skupiny patrim aj ja. Moj syn ma 3 zavazne srdcove vady a pan doktor si pri USG nevsimol ani jednu( v sprave ma uvedene krizenie velkych ciev a pritom sa jeho cievy nikdy nekrizili, ale idu paralelne vedla seba). Myslim, ze ludia, ktorí maju chore dieta neprispievaju do diskusnych for, preto sa casto moze vytvorit mylna domnienka o tom-ktorom lekarovi, ze je super odbornik.Ani ja som neplanovala nikde pisat, syn ma uz 3 roky, ale povedala som si, ze ludia by sa mali navzajom informovat.Co by som dala ja, za taketo info a ktovie,kolko nas je???

valery2111
20. jan 2016

@bohuslava88 Dankovcik je len poriadny nafuka...ked som v starej zacala krvacat a prosila sestricku aby slubukonajuca lekarka prisla nemala na mna cas...mala asi 80 rocnu zomierajucu pacientku ako mi povedala...ja som bola ziva nepodstatna...ked ma nakoniec vzala na usg ani mi nic nepovedala len si zavolala Dankovcika...a ten ze to bolo zrejme ze plod neudrzite a bla bla...a ked som sa ho opytala preco izbovy povedal ze aj pri takychto vysledkoch zeny dieta donosili vyslovene sa na mna vyziapal ze on je niekto a ze nejaky izbovy zasran o tom nic nemoze vediet...Dankovcik nema srdce...ze na ktora potrati tak po nej este ziape...a viete co je najhorsie...ked som sa stazovala na Dohlad nad zdravotnou starostlivostou na sesteicku a lekarku, sestricku zdrbali dokonca sme zoci voci na komore sestier sedeli a lekarka nic...dokonca lekar ktory ma nevidel len na papieroch napisal ze ja nikdy nebudem mat uz deti...blahozelam mu...zaujima ma ako prisiel k diplomu za svinu ci kluce od auta ako sa robia skusky na medinu...ja som totiz po potrate pol roka nato otehotnela a dnes mam doma 2,5 rocneho zdraveho drobca...na Rastislavku by som uz nikdy nesla...bol to najhorsi zazitok v mojom zivote a zienky naozaj to funguje takto: mam kamosku lekarku rodila tam a sama povedala ak by som nebola MUDr a neboli to byvali spoluziaci tak fakt neviem...tak uz teraz niet co dodat...

bohuslava88
20. jan 2016

@valery2111 Joj To mi je ľúto, že aj ty si mala takú zlú skúsenosť 😢 . Jediná satisfakcia je to, že máš napriek všetkému nakoniec bábätko. 😉
U mňa to je o dosť horšie preto, lebo po tejto neúspešnej laparoskopii som začala brať hormóny a dostala som strašné bolesti... a rok a pol som hrozne trpela a nikto mi nevedel pomôcť. Až ma 27.3.2015.. priviezla záchranka revúc do novej nemocnice. Tam ma zase vozili po oddeleniach celý deň a chirurg ma chcel poslať domov, ale obvodná mi vravela, aby som v žiadnom prípade nikam nešla.
Nakoniec sa nado mnou zmiloval primár na gynde a aj keď si nebol istý či je to cysta, tak ma hospitalizoval u nich. Do pondelka som bola na infúznom ketonali a vrecku ľadu, lebo ináč by som tam revala ako tur. Nedalo sa to vydržať. Bolo to o to viacej komplikované, že niečo ako keby mi škrtilo črevo a nevedela som sa vyprázdniť úplne a keď som zatlačila viacej tak som dostala silný záchvat bolesti. Keď videl primár CT výsledky z pondelka, tak začal dookola niečo vravieť o tom, že bude možno potrebná konzervatívna liečba (chemoterapia). No lebo tam videl výrastok tuhého tkaniva- nádor. A ešte aj keď ma operovali a vzali mi na sále rýchlu biopsiu na výsledky, tak sa mu nechcelo veriť, že je to nezhubné a hovoril mojej mame o konzervatívnej liečbe.
Vďaka Bohu, Jeho zázrakom to dopadlo tak, že to bol len veľký hematóm na pravom vajíčkovode, ktorý 2x obmotal črevo (do dvoch dlaní) a na ľavom sa začínal tiež tvoriť, takže mi odobrali obidve. Žiaľ po predošlom ileuse som pravý vaječník mala úplne zdeformovaný a nevyvinutý a keď vzali z ľavého vzorky, tak bol údajne bez primordiálnych folikul. Čo môže znamenať, že buď sa tam netvoria, alebo vzali zlú vzorku.
Takže u mňa je tam pravdepodobnosť tehu asi dosť malá, ale nikdy sa netreba vzdávať a určite by som niekedy chcela skúsiť IVF. Len teraz som momentálne v takej situácií, že sa snažím doštudovať školu a som zasnúbená :D . A nakoľko som praktizujúca kresťanka, tak nemám sex a prišlo by mi to aj prirodzené ak by sa bábo mohlo narodiť už do rodiny- manželstva a nie všetko potom v strese riešiť na poslednú chvíľu. (bývanie, svadbu)
Len keby vtedy Dankovčík spravil to čo mal poriadne, tak by som si nemusala zažiť toľko bolesti a boj o život. Mala som tam už zápal..CRP vysoké do bludu a mohlo mi odumrieť črevo.

valery2111
21. jan 2016

@bohuslava88 prave ohladom crp to bolo..on je odbornik lebo robil studiu...ja len jedno nechapem...to naozaj je tak ze lekar ktory napise studiu o crp ci si svoje vzdelanie rozsiri hned aj je odbornik? Dankovcik nema srdce a to je najhorsie...kde zijeme a zaco su vlastne plateny?

bohuslava88
21. jan 2016

@valery2111 zbytočne sa asi budeme nad ním zamýšľať. Pre mňa je to vyhorený človek čo nevie čo je zmysel života, lebo jeho už asi napĺňa len tá obálka. Žiaľ každý sa raz bude zodpovedať za svoje skutky. Je mi ho ľúto... ľúto, že zošiel z cesty, alebo ani nikdy na tej správnej nebol.

valery2111
27. jan 2016

@bohuslava88 je to zial zial...a napisala si to velmi vystizne...len skoda ze nato doplacame my...

bohuslava88
27. jan 2016

@valery2111 Hej, a ja som na to doplatila svojou veľkou hlúposťou, lebo som "husa". A počúvala som liečiteľa, aby som tam išla a nepočúvala som svoj vlastný vnútorný hlas a to čo mi Boh ukazoval cez sen, ktorý sa mi sníval týždeň pred tým.
Týždeň pre operáciou som cestovala vlakom domov na predoperačné vyšetrenia a v noci sa mi vo vlaku snívalo, že sú okolo mňa nejakí študenti medicíny a že som rozhorčená, že sa zákrok nepodaril.
A žiaľ bolo to presne ako cez kopirák, dokonca Dankovčík nechal mladého doktora Vargu, aby sa na mne učil a spravili mi zbytočný kyret a dobabral mi odber vzorky na histologiu tak, že som polroka žila v tom, že mam rakovinu krčka maternice.
Toto zažiť nikomu neprajem.

valery2111
27. jan 2016

@bohuslava88 pfu...tak to fakt riadit sa vlastnym usudkom...ja idem teraz skusat liecbu z Aloe cez jednu firmu...z gyn.hladiska som chvala Bohu ok, ale som crevar...pokaslali ma lekari...podla lekarky som bola ok...a teraz uz 16 rokov sa liecim ako crevar lebo ma museli zachranovat...nehovoriac ze skoro do 25 rokov som mala jednu blombu a zdrave zuby a hajzlici mi zabudli povedat ze vdaka prednisonu pridem o zuby....v jednom pomozu a v druhom znicia...aj tak ma znicili lebbo pri transfuzii sa mi vytvorili protilatky v krvi...len neist k lekarovi

bohuslava88
27. jan 2016

@valery2111 No o črevách by som ti aj ja vedela dlho rozprávať, čo som si všetko vytrpela. Tie bolesti to bolo hotové peklo na zemi. To všetko prišlo po ileuse a perforacií tenkého čreva.

Strana
z2