icon

MUDr. Ďurovská a borelióza

aleka
9. okt 2013

máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň

Strana
z23
renin
13. jan 2023

@andrejka67 ja som mala prejavy na kĺboch.čiže z vonka kostihoj a pila som čaj Vilcacora. Upravila som stravu na protizápalovú.

mnamko
16. jan 2023

@andrejka67 skúste buhnerov protokol z onlyx-com

mimi033
13. nov 2023

@lucia0411 dobrý deň ja mám podobne pálenie a pichanie kože po celom tele..pomohlo Vám niečo?ako ste teraz natom?

renika2881980
13. nov 2023

@aleka ja som sa u nej liečila pred pár rokmi. Určite mi to pomohlo, ale z môjho pohľadu je to doživotná diagnóza, len sa s ňou treba naučiť žiť a držať organizmus v takom stave, aby ju mal pod kontrolou. Hladinu vitamínu D Van robili?

minnkaa
10. dec 2023

Ahojte. Mal niekto z bolerie aj bolest zubov a tvare? Dakujem za odpovede

sabi129
3. mar 2024

@aleka mám a pomohla mi. Brala som antibiotiká 6 týždňov a potom som šla už prírodne. Herricium od Superiorherbs 3 mesiace a zmenila som stravovanie a životný štýl. 🙂 Bolo to bez liečby ťažké ale už teraz mi je ešte lepšie, ako predtým.

ivanaz2810
21. jún 2024

@h0sher prosim Vas zavolajte mi, 0949 128 945. Potrebujem pomoct s liecbou borelioze. Prosim kontaktujte ma, mam dlhorocne zdravotne tazkosti s boreliozi. Budem Vam velmi vdacna.

mnamko
22. jún 2024

@ivanaz2810 určite Durovska alebo dr.Kozma Emilián tiež Bratislava,obaja súkromný,keď sa stav zlepši, prejsť na bylinnu liečbu

ivanaz2810
22. jún 2024

@mnamko dobry den, bohuzial su naklady na ich liecbu pre mna velmi nalkladne a nezvladnutelne, musim skusit len prirodnu cestu. Ak to nezaberie uz sa asi zblaznim...js cez toto teplo nedokazem fungovat, som extremne slaba a bolia ma vsetky klby na tele, je to neznesitelne..

mnamko
23. jún 2024

@ivanaz2810 tak skuste byliny z onlyx buhnerov protokol

ivanaz2810
23. jún 2024
sabi129
24. jún 2024

Za mňa po liečbe s Ďurovskou (6 týždňov tuším antb) som prešla na herricium od superiorherbs, ako mnoho ľudí čo ma borelku a je to uz skoro úplne preč. Ja som mala dosť vážny stav a je to už vporiadku. Keby treba viac poradiť ,tak mi napíšte na IG. Veľa vecí o tejto liečbe je hlavne o správnych informáciach. https://www.instagram.com/sabi.inself/

mnamko
24. jún 2024

@ivanaz2810 mne alkoholove tinktury nerobili dobre

sulky
24. jún 2024

@mnamko zdravim, mozem sa spytat preco vam nerobili dobre? Ja som si prave objednala alkoholove tinktury na boreliozu

ivanaz2810
24. jún 2024

@sabi129 napisala som Vam na ig. Mne to nepodchitili vcasz, zistili mi to az po 10 rokoch co chodim po doktoroch s bolestami klbou a hroznou unavou...pchali do mna len antidepresiva lebo som to mala vraj zo psychiky a az potom mi dali robit boreliu na imoni alergo. a to tiez len preto ze som ich o to poziadala...a bum, prechodena borelioza...a ze na to nemaju lieky...ze mam dalej brat antidepresiva a este mi borelia aj znicila imunitu takze 1x mesacne chodim na polyoxidinium

nikusqa
24. jún 2024

@ivanaz2810 tak to si imunitne na tom ešte dobre ked len 1x za mesiac lebo ja som na tom s katastrofálne, 1x do mesiaca musím chodiť na imunoglobuliny, 2 fľašky mi musia ako infuzka vykvapkať, + 2x do tyzdna chodim na polyoxidonium a ak som chorá ako napr. teraz som bola mesiac na ATB, tak + 3x do týždňa ešte aj Imunor.

ivanaz2810
25. jún 2024

@nikusqa ahoj, ja som na tom bola podobne, kazdy druhy mesiac na inych atb lebo nevedeli zistit 10 rokov co mi je a pchali do mna kade co..bud rada ak ti to skoro podchytili..neviem kedy ti bola diagnostikovana borelioza...

nikusqa
25. jún 2024

@ivanaz2810 teraz som bola chorá ale klasicky rhinofaringitidu som mala a pozitívne kultivacie z hrdla aj nosa a mala som ju takú odolnú, ze až štvrté ATB mi zabrali. Boreliozu mam cez 15 rokov, bohužiaľ neskoro mi na ňu prišli keďže som nemala kliešťa a dlho som sa liečila u Ďurovskej a ona sama mi povedala, ze uz mam chronicku boreliozu, takze nikdy sa jej nezbavim úplne, niekedy som uplne v pohode ale potom mam obdobia, ze nevládzem absolútne nič ani na nohach stáť. Rozmýšľam, ze by som isla na odbery k nej, že aké by mi vyšli hodnoty, by som bola aj zvedavá.

mnamko
26. jún 2024

@sulky neviem,necitila som sa na nich dobre a pecenove testy sa mi zhorsili
Doporučujem ich nakvapkat dat do horucej vody a nechať vyparit alkohol

sulky
28. jún 2024

@mnamko velka vdaka za radu 🙂
@mnamko

sasha871
4. júl 2024

@tiny21 ako prosim ti pomohli?

11spido11
8. nov 2024

@mandragora22 dobry deň. Proaim vas ako vas bolelo to brucho? Ja od marca beham po doktoroch milion vysetreni na gastre, urologii a aj inych kopec oddeleni a nikde nic. Sam som si dal spravit testy a su pozitivne. Boli ma hadam cely chrbat ale najviac brucho a kríže. Uz neviem co robit 🥺 dostal som liecbu len doxy na 30 dni. Momentalne mam 18 den uzivania a je mo tusim este horsie.

sulky
9. nov 2024

@11spido11 na Facebooku je skupina kde vam urcite poradia

katka13021979
11. dec 2024
katka13021979
11. dec 2024

Zdravím hladam niekoho kto mi pomoze pri nepotvrdeniej borelioze, našla som prispevok od @h0sher potrebujem sa s Vami spojit. Prosím napíšte mi velmi pekne dakujem

sulky
11. dec 2024

@katka13021979 skusali ste tu FB skupinu?

klacid
28. apr 2025
@renin

Tiež som prekonala boreliózu pred 3 rokmi,ale už je super. ja som sa liečila aj prírodnými preparátmi. Som hrozne rada,že to mám za sebou. Bolo to hrozné a dlhotrvajúce obdobie. Som rada,že žijem.

@renin Ahoj. Mohla by si please napísať o aku bylinnu liečbu išlo? Vďaka

mnamko
29. apr 2025
@klacid

@renin Ahoj. Mohla by si please napísať o aku bylinnu liečbu išlo? Vďaka

@klacid onlyx-com, buhnerov protokol

Strana
z23