MUDr. Ďurovská a borelióza
máte niekto skúsenosti s Mudr. Ďurovskou ktorá sa zaoberá liečbou boreliozy? ja mám bolesti klbov, najmä nôh, šije, únavu, v krvi mi vyskakuje len borelioza, no doktori si ma pohadzujú z ordinácie do ordinácie, nechcú - teda by som povedala nevedia - to liečiť a ja už naozaj neviem na koho sa mám obrátiť. až som sa na internete dostala nejako k Mudr. Ďurovskej. liečila niekoho z vás alebo máte s ňou nejaké skúsenosti? budem vám vďačná za každú odpoveď, pekný deň
@andrejka67 skúste buhnerov protokol z onlyx-com
@aleka ja som sa u nej liečila pred pár rokmi. Určite mi to pomohlo, ale z môjho pohľadu je to doživotná diagnóza, len sa s ňou treba naučiť žiť a držať organizmus v takom stave, aby ju mal pod kontrolou. Hladinu vitamínu D Van robili?
Ahojte. Mal niekto z bolerie aj bolest zubov a tvare? Dakujem za odpovede
@h0sher prosim Vas zavolajte mi, 0949 128 945. Potrebujem pomoct s liecbou borelioze. Prosim kontaktujte ma, mam dlhorocne zdravotne tazkosti s boreliozi. Budem Vam velmi vdacna.
@ivanaz2810 určite Durovska alebo dr.Kozma Emilián tiež Bratislava,obaja súkromný,keď sa stav zlepši, prejsť na bylinnu liečbu
@mnamko dobry den, bohuzial su naklady na ich liecbu pre mna velmi nalkladne a nezvladnutelne, musim skusit len prirodnu cestu. Ak to nezaberie uz sa asi zblaznim...js cez toto teplo nedokazem fungovat, som extremne slaba a bolia ma vsetky klby na tele, je to neznesitelne..
@ivanaz2810 tak skuste byliny z onlyx buhnerov protokol
@mnamko https://www.zdravysvet.sk/p/kura-protiparazital...
A co vravite na tieto produkty?
Za mňa po liečbe s Ďurovskou (6 týždňov tuším antb) som prešla na herricium od superiorherbs, ako mnoho ľudí čo ma borelku a je to uz skoro úplne preč. Ja som mala dosť vážny stav a je to už vporiadku. Keby treba viac poradiť ,tak mi napíšte na IG. Veľa vecí o tejto liečbe je hlavne o správnych informáciach. https://www.instagram.com/sabi.inself/
@ivanaz2810 mne alkoholove tinktury nerobili dobre
@sabi129 napisala som Vam na ig. Mne to nepodchitili vcasz, zistili mi to az po 10 rokoch co chodim po doktoroch s bolestami klbou a hroznou unavou...pchali do mna len antidepresiva lebo som to mala vraj zo psychiky a az potom mi dali robit boreliu na imoni alergo. a to tiez len preto ze som ich o to poziadala...a bum, prechodena borelioza...a ze na to nemaju lieky...ze mam dalej brat antidepresiva a este mi borelia aj znicila imunitu takze 1x mesacne chodim na polyoxidinium
@ivanaz2810 tak to si imunitne na tom ešte dobre ked len 1x za mesiac lebo ja som na tom s katastrofálne, 1x do mesiaca musím chodiť na imunoglobuliny, 2 fľašky mi musia ako infuzka vykvapkať, + 2x do tyzdna chodim na polyoxidonium a ak som chorá ako napr. teraz som bola mesiac na ATB, tak + 3x do týždňa ešte aj Imunor.
@nikusqa ahoj, ja som na tom bola podobne, kazdy druhy mesiac na inych atb lebo nevedeli zistit 10 rokov co mi je a pchali do mna kade co..bud rada ak ti to skoro podchytili..neviem kedy ti bola diagnostikovana borelioza...
@ivanaz2810 teraz som bola chorá ale klasicky rhinofaringitidu som mala a pozitívne kultivacie z hrdla aj nosa a mala som ju takú odolnú, ze až štvrté ATB mi zabrali. Boreliozu mam cez 15 rokov, bohužiaľ neskoro mi na ňu prišli keďže som nemala kliešťa a dlho som sa liečila u Ďurovskej a ona sama mi povedala, ze uz mam chronicku boreliozu, takze nikdy sa jej nezbavim úplne, niekedy som uplne v pohode ale potom mam obdobia, ze nevládzem absolútne nič ani na nohach stáť. Rozmýšľam, ze by som isla na odbery k nej, že aké by mi vyšli hodnoty, by som bola aj zvedavá.
@mandragora22 dobry deň. Proaim vas ako vas bolelo to brucho? Ja od marca beham po doktoroch milion vysetreni na gastre, urologii a aj inych kopec oddeleni a nikde nic. Sam som si dal spravit testy a su pozitivne. Boli ma hadam cely chrbat ale najviac brucho a kríže. Uz neviem co robit 🥺 dostal som liecbu len doxy na 30 dni. Momentalne mam 18 den uzivania a je mo tusim este horsie.
Zdravím hladam niekoho kto mi pomoze pri nepotvrdeniej borelioze, našla som prispevok od @h0sher potrebujem sa s Vami spojit. Prosím napíšte mi velmi pekne dakujem
@katka13021979 skusali ste tu FB skupinu?

@andrejka67 ja som mala prejavy na kĺboch.čiže z vonka kostihoj a pila som čaj Vilcacora. Upravila som stravu na protizápalovú.