MUDr. Smolík a vaše skúsenosti

viciouss
4. apr 2013

Ahojte
pisala som uz do inej podobnej diskusie, aj som sa tam toho vela docitala, ale zakladam aj tuto temu, pre istotu, aby som ziskala co najviac info 🙂
Ide o to, ze si hladam dobreho lekara a na Mudr. Smolika som citala len dobre hodnotenia, ale citala som aj to, ze napriklad nema kvalitne sono... My sa snazime o babatko, preto mi velmi zalezi na tom, aby som mala kvalitnu starostlivost, najma ked mam za to vsetko platit nemaly peniaz. Chcela by som sa teda spytat Vas, ktore jeho ambulanciu navstevujete, ako sa tam citite 🙂 Velmi mi tym pomozete a ja Vam vopred dakujem 🙂

kacusik69
4. apr 2013

@viciouss ak mozem reakciu, hoci som ho "na vlastnej kozi nezazila" - podla mna je to fakt odbornik, v tom najlepsom slova zmysle... neraz mi poradil formou online poradne, pripada mi ludsky, ochotny... ale teda len "virtualne skusenosti" ... ja len tolko som chcela 🙂 drzim palce!!!

veronika_s
4. apr 2013

ja som jeho pacientka, zatial max. spokojnost.. mily, profesionalny pristup... co sa tyka toho sona, nie som odbornik neviem to posudit, kazdopadne na NT utz, morfologicky utz a pod. sa chodi do Kocha priamo tam maju na to najepsie vybavenie. Kazdopadne stoji za zmienku ze ma super sestricku...

summer_103
4. apr 2013

@viciouss Ja som pacientka doktora Smolika uz dobrych 5-6 rokov a mozem ho len odporucat. Je to skvely clovek s prijemnym a ludskym vystupovanim, s trpezlivostou a vyzbrojeny pochopenim pre vsetky otazky. So sonom som nikdy nemala neg. skusenost, chodila som k nemu aj do Probiosu a teraz do Ruzinova kam sa prestahoval. Robieval mi folikulometriu a meral sliznicu maternice a nespominam si ze by s tym bol nejaky problem. Ma vaginalne sono.

viciouss
autor
4. apr 2013

hmm ono to v konecnom dosledku asi nie je az take uplne najdolezitejsie mat uplne top nove sono.. ved nase mamy nic take nemali a tu sme, zive, zdrave 🙂 Moja svokra napriklad zistila, ze bude mat dvojicky, ked bola v porodnici 🙂 A moja mamina bola na ultrazvuku raz 🙂 Ale tak je pravda, ze ked si za nieco platim, tak by to malo stat za to.

lucinela
4. apr 2013

ja som jeho čerstvá pacientka 🙂 a naozaj ho môžem len odporučiť, je príjemný, dôsledný, pri tehotenstve nič nezanedbal a nemyslím, žeby mal nekvalitné sono..

viciouss
autor
4. apr 2013

No myslim, ze nemam uz nad cim vahat. pojdem k nemu. Uz som volala so sestrickou a da sa k nemu prihlasit. Mozno sa tam niekedy stretneme :D

viciouss
autor
30. apr 2013

Len mala aktualizacia 🙂 Bola som u tohto pana doktora na prvej prehliadke a moj prvy dojem je velmi dobry 🙂
A mimochodom, na chodbe maju samostatnu miestnost, v ktorej je ultrazvuk, takze myslim, ze tie informacie, ze ma zastarale vybavenie, je trocha milne...

marmete
30. apr 2013

Pridám aj ja svoju skúsenosť, verím, že to budúcim nerozhodným pomôže 🙂 Chodím k nemu pár rokov, začala som v Probiose a po jeho odchode som išla za ním do Kochu, keďže ma o tom presvedčil jeho prístup, pozitívna komunikácia a skúsenosti. Zažila som nie iba preventívky, ale aj tehotenstvo (citlivý prístup pri vyšetrení u neho samozrejmosť) a so všetkým som bola maximálne spokojná, samozrejme v ambulancii nie je sám, čiže aj prístup sestričky bol skvelý. Dokonca si tipol na tom svojom "starom" sone pohlavie ešte v čase, keď to možné nebolo a trafil sa 😀 Ono nie je dôležité, že má super prístroje, ale jeho roky, desaťročia skúseností, kde aj so skromne vybaveným sonom vidí veci, ktoré vidieť má 🙂

okbukaj
3. nov 2013

@viciouss ahoj mozes mi prosim ta povedat ako je to tam s platenim u neho ? ak tpo nechces pisat sem, prosim o info do internej posty, dakujem 🙂 mozem tam prist hocikedy, ci pacientka sa stale musi objednat?

kotecek
3. nov 2013

Okbukaj - bola som u Mudr.Smolika minuly tyzden,pozitivne hodnotenia mozem len potvrdit. Ambulanciu ma v Ruzinove,plati sa rocny poplatok120 eur ak si tehotna rak 299€.Pacientka sa objednava

hexena
3. nov 2013

bola som raz u neho v probiose, ked zastupoval mojho gynekologa a totalna nespokojnost, plus pazravost na peniaze do oci bijuca, to neznasam

hexena
3. nov 2013

no ale za 300e rocne to si viem predstavit, ze si vie vycarit na tvari usmev a ochotu

viciouss
autor
4. nov 2013

@okbukaj Ahoj. Plati sa unho 120 E, ak si tehotna, alebo otehotnies kym si unho, doplacas do 299E. Podla mna je to taka akurat cena, pretoze potom uz nic neplatis. Ja som momentalne tehotna a myslim ze keby nemali ten rocny poplatok a mala by som si za vsetko platit, v konecnom dosledku by sa to vysplhalo aj na viac ako 299. Inak na zaciatku mi pri kazdej navsteve dal fotku z ultrazvuku (samozrejme zadarmo)
Co sa tyka chodenia k nemu- vzdy si treba zavolat a oni ti daju termin. AJ pred prvou navstevou sa treba objednat a oni potom vsetko zariadia sami -tzn nemusis si zhanat kartu od byvaleho doktora a spravi ti aj vstupnu prehliadku. Mne sa raz stalo ze som sa rano zobudila s nejakym problemom, hned som mu volala a rovno mi povedal ze mam prist, aspon pre istotu a potom ma hned vzali.
Ja na tohto doktora nemozem naozaj nic zle povedat. Mne osobne jeho pristup velmi vyhovuje a teraz ako k nemu chodim do tehotenskej poradne a pozera ultrazvukom moje brusko, na nom vidim ze je to clovek na spravnom mieste. vzdy sa usmieva ked mi beha po brusku a komentuje co sa tam deje.
ak by si mala dalsie otazky, tak sa kludne pytaj

okbukaj
4. nov 2013

@viciouss dakujem 🙂 ja som asi tiez tehotna, a rada by som chodila ku gynekologovi,co je aj porodnik po zlych skusenostiach pri prvom tehu..len ja som menila gynekologa v maji, tak neviem, ci mozem tak skoro opat zmenit na ineho..asi si tam skusim zavolat..dakujem za info..a teda bol vzdy pri kazdej prehliadke mily a dostatocne sa ti venoval? budes pri nom aj rodit?

viciouss
autor
4. nov 2013

@okbukaj popravde, este som velmi neriesila porodnika 🙂 Ale podla vsetkeho pri nom rodit nebudem, lebo som sa rozhodla rodit na Antolskej. Ani neviem, ako a ci on chodi k porodom.. Viem, ze GPN patri ku Kochu, kde je porodnica, ale neviem, ci tam on chodieva rodit. Nad Kochom som rozmyslala aj ja, ale porod tam stoji 1000 E (to je akoze zlavnena cena pre pacientky z GPN), a navyse tam nemaju JISku pre novorodeniatka.
S tymto Mudr. som mala len dobru skusenost. Na cokolvek som sa spytala mi vysvetlil, nikdy na mna nepozeral ako na divnu, hoci com sa pytala uz kadeco 🙂 A doteraz som nikdy nemala pocit, ze by nieco zanedbal. Niektore pacientky sa stazuju na sono, ktore ma v ambulancii-je pravda, ze je uz take starsie a je tam na nom horsie vidiet, ale pre mna osobne je ovela dolezitejsie, ze on tam vidi to, co potrebuje a ze on tomu rozumie, takze mne to stare sono nevadi. Na take tie "vacsie" ultrazvuky - NT v 12tom tyzdni a morfologicky ultrazvuk potom posiela do Kochu a tam maju kvalitne sono, kde je dobre vidiet.
Takisto sa mi paci pristup k tehotenstvu-povedal mi nejake zakladne pravidla napr. co sa jedenia tyka, ale ziadne siahodlhe zoznamy, takisto ma nestrasil ked som zacala spinit.. proste ma vysetril, povedal co a ako.. Tiez sa mi zda, ze to neprehana s liekmi, ze ich nasadi az ked naozaj treba. Mna sa napr. aj pri kazdej navsteve pyta, ci nepotrebujem ist na PN (cakame dvojicky, tak aby sa uistil, ze oddychujem a nenamaham 🙂 )
Mimochodom, sestricka je tiez super. Navzajom sa pekne doplnaju a je vidno, ze je to zohrana dvojica, takisto cele GPN je velmi profesionalne,aj prostredie maju pekne, nove (az na mensie ambulancie - ale to mne osobne neprekaza 🙂 )
Ja ho teda mozem len odporucit, je to pre mna zatial najlepsi doktor ( pred nim som vystriedala asi 4 doktorov/ky)

okbukaj
4. nov 2013

@viciouss dakujem ti za siahodlhe infromacie 🙂 chcem sa este opytat poslednu otazku, ci na tie USG co posiela mimo sa plati este nieco alebo uz nic..dakujem🙂

viciouss
autor
4. nov 2013

@okbukaj nie, nic sa neplati

pupava36
29. júl 2017

Ja som bola pacientka dr.Smolika, ale odisla som od neho. Mozem ho len odporucit....co sa tyka tehotenstva doplaca sa 179€ tehotensky poplatok, kedze nema kvalitne sono tak posiela na vsetky ostatne tehot.vysetrenia do KOCHA a co sa tyka platenia, ak si chce dat pacientka spravit 3D ultrazvuk tak sa plati u KOCha 40€....co sa tyka samotneho doktora je to profik, vsetko vzdy vyssvetlil, co sa tyka liekov dava ich aj ked nema este ani vysledky v rukach...osoba ktora svoju pracu robi na 100%...stale sa usmieval, mal dobru naladu ale preco by sa aj neusmieval ked sa tam plati vysoky rocny poplatok, vsak ze?

simcika
23. jún 2018

@pupava36 píšeš, že nemá kvalitné sono a posiela ženy ešte do Kocha, kde sa znova len platí. Niektoré ženy vyššie písali, že sa už nič neplatí... Inak nechápem, prečo má tak vysoké poplatky, keď nemá brutálnu výbavu u seba v ambulancii.

pupava36
25. jún 2018

@simcika to nechápem ani ja, odišla som od neho k inej doktorke i keď on ako lekár je perfektný ale bohužiaľ tie poplatky mi vadili...

radynadzlato
25. mar 2019

@simcika neplati sa navyse chodim k nemu teraz 2019

pupava36
1. apr 2019

@radynadzlato možno sa to tam zmenilo za tu dobu. Ja tam už nechodím, chodím ku doktorke Bednarovej na Trnavku a ona je pre mňa top. Rovnako aj ju odporúčam každej žene. CO sa mi najviac paci je to ze tam neplatím žiadny poplatok za to ze mi drží kartu a jednoducho keď sa rozhodnem neprísť aj 3 roky lebo nemám na to dôvod tak nič hradiť nemusím.