icon

Na aké preventívne prehliadky chodíte?

6. dec 2023

Na aké preventívky chodíte? Ku gynekológovi, zubárovi a ku všeobecnej? Ja nechodím, okrem zubára, tak ale rada by som začala.

simca115
6. dec 2023

Zubár , gynekolog raz ročne poprípade podľa potreby , a na aplikacii mi ukazuje že všeobecná lekárka raz za dva roky.

ibatanecnica
6. dec 2023

zubár, gynekolog, dentálna hygiena, všeobecná

iwesska
6. dec 2023

Vyuzivam vsetko,na co mam narok.Myslim,ze to je to najmenej,co mozem pre svoje zdravie urobit.

ibatanecnica
6. dec 2023

a ešte podotknem, ak mám všetky preventívky dentálnu mi preplatí poisťovňa.

ivangeline
6. dec 2023

No tak ako pises. ;) Niekedy som to tak neriesila. Teraz poctivo idem

alickapusinka
6. dec 2023

ja zubárka to previdelné a všeobecná a neurolog diabetologička.

autor
6. dec 2023

Ďakujem baby, tak budem sa musieť objednať, ku gyn vôbec nechodím. K všeobecnej niekedy, ku zubárovi každý rok.

petronellla87
6. dec 2023

Obvodak, gynekolog, zubar, a raz rocne aj na kozne skontrolovat znamienka

ibatanecnica
6. dec 2023

@petronellla87 no tie som zabudla, aj na znamienka chodím, túto zimu som zabudla, musím sa objednať.

mimi3008
6. dec 2023

Ano, zubar a gynka raz rocne, obvodna raz za 2 roky cca

jaond19
6. dec 2023

Zubár, gynekologia,uz mi pribudla aj endokrinologia. Obvodaka trochu zanedbavam, ale tak raz za 2-3r sa tam vyskytnem a spravi aj preventivku...

pseudomonas87
6. dec 2023

A ešte nezabúdať na znamienka ku koznemu 🙂

bylinka25
6. dec 2023

Zubár, gynekológ, raz za dva roky preventívka u všeobecného lekára, každé dva roky mamografia.

t1nusa
6. dec 2023

veľká chyba, keď žena nechodí na preventivky, z môjho pohľadu je to obrovská ľahostajnosť a nezodpovednosť, ale nie som tu od toho, aby som súdila, je to každého vec ako narába so svojim zdravím… každopádne ja pravidelne chodím ku obvodnému, gynekológovi aj zubárovi, raz za rok dentálna + sono prsníkov tuším každé dva roky tiež v rámci prevencie

luccija
6. dec 2023

Gynekológ, obvodná, zubár, sono prsníkov teraz už aj mamo

sorciera24
6. dec 2023

tak ano zaklad - vseobecna, gynekolog, zubar, kazdy rok aj sono prsnikov a u koznej kontrola znamienok....

stanielka17
6. dec 2023

Vseobecny lekar raz za rok, dentalna hygiena 2x rocne, gynekolog 2x rocne (mala som v minulosti nalez)

siska53
6. dec 2023

Chodim na vsetky tri, mam na to narok, tak preco to nevyuzit??

januska20
6. dec 2023

Mňa by zaujímalo čo všetko Vám obvodný skontroluje, vyšetrí?

vkatush
6. dec 2023

@januska20 ja som bola teraz u obvodnej, robí mi komplet krvný obraz a aj výsledky z moču, samozrejme tlak, plus riešime rozhovorom, či počas roka niečo nevybehlo, čo treba konzultovať s odborníkom a treba na to papier (napr teraz kožné pôjdem) alebo či s tým nevie ona pomôcť.

kleopatra114
6. dec 2023

Gyn, zuby+ dentalna , všeob. Obcas očné . Aj keby som si to mala platiť zo svojho , tak chodím .

sssss123
6. dec 2023

všeobecná raz za dva roky, zubár+dentálna hygiena každý rok, gynekológ raz ročne, mamografia každé dva roky, k tomu mám ešte diabetológiu 2x ročne

@januska20 vyšetrenie krvi, moču, stolice, tlak, popočúvala+EKG, pohmatom vyšetrila brucho