Ahojte, potenie trápi mna aj mojho ocina, ale on si nejak nikdy nepotrpel na to aby sa to vyriešilo, ale ja keďže som dievča tak ma to dosť trápi.. kvoli kamarátom, podávaniu ruk v kostole, na sutaziach a tak... Máte niekto skusenosť s iontoforezou Antipe a Idrostar? Electroantiperspirant je dosť drahy na naše pomery.. 😖 alebo ak by sa našiel niekto kto by ho predal za rozumnú cenu tak sa ozvite, dakujem 🙂
ten mam aj doma.. zaberá mi iba na podpazušie, štípe to dosť a je to dočasne riešenie.. :/
@baska0905 musis sama vyskusat co ti sadne, kazdemu sedi nieco ine
Ja som si pred nedavnom tiez kupila Driclor a naozaj mi pomohol som az prekvapena a hned po prvom uziti!!!odporucam
@tarinka155 naozaj tak rychlo ti zaucinkoval??
Co myslite ake je to svinstvo,ked zabera?Neblbnite
@daniela022 mne to nezabralo ale suhlasím s tebou že je to určite riadne svinstvo
@mamanikka ano raz som si to natrela tou gulickou a na druhy den nic..mala som s potenim velky problem,,velke mokre flaky na tricku v podpazusi ,musela som si davat len biele alebo cierne tricka,kde to az tak nebolo vidno a teraz si konecne mozem dat hociake..tak uvidim ci to je dlhodobo ,alebo docasne
Niekto chválil nový prípravok Perspi Guard, tu sú nejaké info https://www.facebook.com/Lekarenpridivadle/publ...
@febo neúčinkuje
@daniela022 ups, len som počul 🙂 tak som prispel touto info 🙂
Ahoj, mne pomohol pripravok Driclor. Kupis ho normalne v lekarni a stoji okolo 7 €. Je to ako klasicky gulickovy deo len sa nedava kazdy den. V davkovani postupujes podla navodu a efekt je ozaj ucinny.