Nadmerné potenie a iontoforéza

baska0905
6. apr 2016

Ahojte, potenie trápi mna aj mojho ocina, ale on si nejak nikdy nepotrpel na to aby sa to vyriešilo, ale ja keďže som dievča tak ma to dosť trápi.. kvoli kamarátom, podávaniu ruk v kostole, na sutaziach a tak... Máte niekto skusenosť s iontoforezou Antipe a Idrostar? Electroantiperspirant je dosť drahy na naše pomery.. 😖 alebo ak by sa našiel niekto kto by ho predal za rozumnú cenu tak sa ozvite, dakujem 🙂

macenka26
6. apr 2016

Ahoj, mne pomohol pripravok Driclor. Kupis ho normalne v lekarni a stoji okolo 7 €. Je to ako klasicky gulickovy deo len sa nedava kazdy den. V davkovani postupujes podla navodu a efekt je ozaj ucinny.

baska0905
autor
6. apr 2016

ten mam aj doma.. zaberá mi iba na podpazušie, štípe to dosť a je to dočasne riešenie.. :/

jamnicka
6. apr 2016
Používateľ jamnicka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jamnicka.

@baska0905 musis sama vyskusat co ti sadne, kazdemu sedi nieco ine

tarinka155
6. apr 2016

Ja som si pred nedavnom tiez kupila Driclor a naozaj mi pomohol som az prekvapena a hned po prvom uziti!!!odporucam

mamanikka
6. apr 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

@tarinka155 naozaj tak rychlo ti zaucinkoval??

daniela022
6. apr 2016

Co myslite ake je to svinstvo,ked zabera?Neblbnite

evkafekete
6. apr 2016
Používateľ evkafekete je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evkafekete.

@daniela022 mne to nezabralo ale suhlasím s tebou že je to určite riadne svinstvo

tarinka155
7. apr 2016

@mamanikka ano raz som si to natrela tou gulickou a na druhy den nic..mala som s potenim velky problem,,velke mokre flaky na tricku v podpazusi ,musela som si davat len biele alebo cierne tricka,kde to az tak nebolo vidno a teraz si konecne mozem dat hociake..tak uvidim ci to je dlhodobo ,alebo docasne

febo
7. apr 2016

Niekto chválil nový prípravok Perspi Guard, tu sú nejaké info https://www.facebook.com/Lekarenpridivadle/publ...

daniela022
7. apr 2016

@febo neúčinkuje

febo
7. apr 2016

@daniela022 ups, len som počul 🙂 tak som prispel touto info 🙂