Nadmerné potenie na tvári v lete
Ahojte, som stihla, nepotim sa nejako extrémne pod pazuchami alebo na tele, ale v lete v tvári to je des. Ja nevidím nikoho stihleho, komu by už v takýchto teplotách stekal pot po tvári, čele, krku, celá sa lesknem, potom ma stipu oči a celú tvár mám z toho potu podráždenú celé leto...ma niekto takýto problém? Čo s tým? Akože fakt mám dosť, keď si predstavím teraz dva tri mesiace chodiť do servitkou v ruke a utierať sa ako debil... Fakt nikoho takto nevidím chodiť...
Tak ked sa botox picha do podpazusia proti poteniu, v tvari by sa to tiez mohlo pouzit aj pre tento ucel, nie? 😀
@vanilkovazmrzka netuším... Nemám s takýmito vecami skúsenosti...ty áno?
ja mam botox v ksichte a potim sa mi tvar. tam to nefunguje.
kazdopadne, pod niektorymi kremami somsa zvykla potit. urobili mi akobyvrstvu na tvari. neviem co obsahovali ale zachytila som toto u viacerych. takze zmenit krem za lahke hydratacne serum plus lahkynemastny spf nie je tazke. skus
Môj syn tak a už aj ja. Čelo, tvár a krk aj chrbát...neznášam to.
ja mam botox v ksichte a potim sa mi tvar. tam to nefunguje.
kazdopadne, pod niektorymi kremami somsa zvykla potit. urobili mi akobyvrstvu na tvari. neviem co obsahovali ale zachytila som toto u viacerych. takze zmenit krem za lahke hydratacne serum plus lahkynemastny spf nie je tazke. skus
@lija22 no ja mám citlivú pleť a veľmi málo krémov mi vyhovuje, v lete nosím ľahší, ale ťažko mi skúšať, keď mi fakt dráždi veľa veci pleť...ale ďakujem...
Môj syn tak a už aj ja. Čelo, tvár a krk aj chrbát...neznášam to.
@cukroska je to na nervy 🥺všetci upraveni a ja spotená na ksichte ako myš...
Presne! Ja som sa začala až v menopauze oveľa viac. Dovtedy som si buď tak neuvedomovala,alebo nevšímala...A najhoršie, že sa potím.aj vtedy keď je iným zima 🙊😁 Najhoršie také vlhké počasie ,po daždi, alebo aj keď je chladnejšie 🙄

Tak ked sa botox picha do podpazusia proti poteniu, v tvari by sa to tiez mohlo pouzit aj pre tento ucel, nie? 😀