Ahojte Myslíte si, že nadmerné vypadávanie vlasov môže byť spôsobené aj užívaním liekov lamotrigin a lieku xanax.
? Neviete čo mi môže pomôcť.
Napíšte prosím.
Ďakujem
na vypadávanie vlasov by vám mohlo pomôcť pravidelné užívanie vitamínov B a hlavne kolagénu – ma s vlasmi veľmi pomohol, aj nechty a kĺby. Používam od Vital Proteins a som už dlhú dobu spokojná.
@nela22323 Asi Vás to neupokjí, viem.. ani neporadim..ale mme padajú vlasy tiež veľmi celý život. A riadne. Boli časy mladosti,že som ani nenosila úplne dlhé ako ich nosím posledné roky. Ale je to určite stresom a u mňa farbením od mladosti. Kedysi som bola aj na kožnom a absolútne žiadna zmena. A nie sú to obdobia.Či je jeseň, leto ,zima vždy. Vyskúšala som rôzne prípravky a žiadne zmeny. Skôr asi by mi prospelo prestať vlasy melírovať a poriadne skrátiť.Lebo ja mám vlasy ťažké ,ešte napodiv celkom husté a ak sú dlhšie vraj tým pádom viac padajú. To mi povedalo viac kaderníčiek nezávisle od seba. Vitamínov na vlasy a vlasové hnojivá vyskúšané veľa krát aj dlhodobo a nula bodov. Sama už sa bojím ze budem čoskoro plešatá..ale zrejme hormóny, prechod to celé zhoršuje. A štitna žľaza u mňa ok.
Moze, nemusi
Kozne mas absolvovane? A ocne vysetrenie? Stitna zlaza a hormonalny profil ?