Nájde sa tu niekto, kto mal Covid?
Ak ano, zujimali by ma priznaky ludi, co realne mali toto ochorenie. Ja uz mam tyzden nasledujuce priznaky, bolest hlavy, kychanie, bolest hrdla, potenie, bolest tela. Bez kaslania a teploty. Neviem, ci to moze byt covid. Mojej lekarke sa uz 3den neviem dovolat, na testovanie som sa objednala ako samoplatca az na 7.9. Akurat zistujem ze tu naozaj nic nefunguje. Malo sa testuje, plne kapacity, na test sa dostanete o tyzden. K lekarke ist s s priznakmi nemozem, dovolat sa neda.
@banderaska29 sopliku nikde na svete neriešia iba mamky na sk , keby ste chodili do roboty od pol roka veku dietatka a platili drahé jasle by ste si rozmysleli či sople , ktore su súcastou budovania imunity dietatka budete riešit ...nehovoriac , v skolke sú v prvom rade super nosiči pani učiteľky , ktoré cvičia imunitu vasich detí , ze nikoho doteraz nezaujmalo preco nejamú rúška alebo cím sú osídlené.
@aristka Keby nechodili do škôlky choré deti , učiteľky by tiež choré neboli . Ty by si chcela byť takmer nonstop chorá ? Už sa nevyjadrujem , lebo sa len rozčúlim
@hivanik na obyc.chripku ľudia zomierajú , či končia na umelej pluc.ventil.a nakazí sa ich na sk behom epidemky niekolko sto tisíc...po iných virózach ľudia kašlú aj 3 a viac týždňov to je realita ...apropó čo s tebou robili na infekcnom , kedze tam pac.s umelou pluc.ventil nie su ...že by ta izolovali , rehydratovali a podávali antipyretika....nic speci.
@aristka to myslíš vážne?moja kamarátka je učiteľka ruska majú a aj vytery, zdravotnícky preukaz....učiteľky sú choré od deti.Od každej nezodpovednej ženy, ktorá pošle oslabené dieťa so soplom do škôlky.Ty sa cítiš dobre, keď si prechladena? Neboli Tá hlava, klby, svrbí nos, nevieš dýchať a dieťa by si v takom stave poslala do kolektívu.
Hana Zagorova v stredu bola "len" nachladena a teraz lezi v nemocnici s koronou jej manzel s lahkym priebehom v domacej karantene. Tiez ju niekto nazve zapredanec?
@lenocka12345 učitelky choré nie sú nosič nie je chorý človek , nie je pacient ...myliš si pojmy , tak ako to robia média , sople deti na rozdiel od dospelých znasaju super , utru do rukáva a hotovo , stretavaju sa bacilmi a virusmi a buduju si imunitu ...ucky rodicom robia hrošiu sluzbu ....
@tslobik sú aj také ne zem ci latexové rukavice? Sú super... Ja som nemala i j šancu, s nimi som apríl naj chodila do obchodu 😂 vnútri bývajú aj pudrovane, alebo si ho tam naprasim aj ja 😂
@evamarek77 A ty čo myslíš, že ja mám linky na svojich lekárov?
@simca06022011 pravdaže sú aj látkové rôzne...len ľudia robia paniku zo všetkého.Ked niekto napíše, že sa proforma zatvorila nemocnica to hranici s paranoju
@evamarek77 Pozri, maj si čo chceš, keby som vedela čo bude, tak si vypýtam.
@lienocka2808 Takže vysokorizikových kmeňov je oveľa viac. Samotná expozícia nie je 100% záruka objavenia sa rakoviny. Ide o súčinnosť mnohých iných faktorov, zlá zhoda okolností. Čiže v očkovaní proti pár kmeňov význam nevidím. Takisto nielen HPV kmene sú pričinou rakoviny. Mala som na to dlhú prednášku.A v podstate akýmikoľvek kmenmi je populácia premorená. Človek má, prekoná a ani nevedel, že mal.
@evamarek77 Linky na tvojich lekárov? Či tých zapredancov, ktorým neverím ani nos medzi očami.
@tslobik halooo, aku maju specializaciu tvoji znami lekari????
@luccija Tak by sa v prvom rade tie pani učiteľky mali zamerať na posilňovanie svojej imunity. Bože...každý len rieši následky, a hladá vinníka svojej choroby. Človek, ktorý sa svojmu zdraviu celoživotne venuje, nechytí soplík od každého dieťaťa. Ale o tom radšej nehovoria, miesto toho aby reklamovali zdravý životný štýl, hodia v tv reklamu na lieky. Choré zmýšľanie aj spoločnosť celá.
@zubrienka1 HPV som riešila s gynekol., ostatné ORL, imunolog, pracovník vo výskume.

@tslobik ...ten zapredanec prekonal tu koronu, narozdiel od tych odbornikoch, ktory nastastie neprisli s tym do styku lebo inak by sa vyjadrovali. Ja som pocula ine od lekara z Talianska, ktory bol v bezprostrednom kontakte s nakazenymi.