Najlepšie magnézium
Prosim, poraďte mi kvalitné, dobre vstrepateľne magnézium voľnopredajné, alebo aj na predpis. Ďakujem
Ja som mala celý život nižší tlak a vysoký tep okolo 100vky. Pred rokmi ma s tým poslali ku kardiológovi, záver bol, že je to u mňa fyziologické. Keď som bola v mojej top fit kondícii (2 roky kondičného tréningu 3x do týždňa), tak som mala tep v kľude cca 80-85.
Pri epizódach arytmie/búšenia som mala cca 130-150. Mám 40+ rokov a vysokú nadváhu.
@jazula ďakujem za info, ešte sa spýtam, pri tých epizodách búšenia a vysokom tepe - mala si fakt pocit, že ti ide vyskočiť srdce z hrude, alebo to boli búšenia, kedy si sa musela min zamyslieť nad tým, že aha, teraz mi búši silno srdce? Lebo mne nejde do hlavy, že ja mám tak vysoký tep, a niekedy ťsi to vôbec nevšimnem..
Možno máš vysoký tep, aj nepravidelný, ale nemáš vysoký tlak.
Pri tej prvej epizóde som mala pocit, že sa povraciam, odpadnem, srdce mi veľmi silno búchalo, mala som vyslovene ťažké nohy…myslela som, že nedôjdem na ten urgent, priateľ mi skoro sanitku volal… Teraz pod liekmi, keď mi vyskočila arytmia, cítila som to už len ako také chvenie, ktoré o chvíľku prešlo samé. A to sa mi stalo, keď som mala až príliš znížený tlak. Odkedy mi vysadil jeden z liekov, zatiaľ som búšenie/arytmiu nemala.
@jazula aha, to ma vidíš nenapadlo, áno, tlak mám tabuľkový alebo min blízko tabulkového, tak veru to môže byť s tým
Vysoký tep býva aj pri nizkom tlaku alebo ak ti prudko klesne. No každopádne navštív doktora, toto konikovske hľadanie diagnózy k ničomu nevedie. Ja mám nízky tlak, ale nemám pocit, že by branie magnézia malo akýkoľvek vplyv na tlak. Ja napríklad nemávam ani tie kŕče vždy, väčšinou už viem, že keď napríklad mám ťažší tréning a veľa vypotim, tak večer budú kŕče, ak nedoplnim magnézium a väčšinou si rovno spravím nápoj s elektrolytmi. Ale ja mám aj celkovo nižšiu hladinu magnézia, aj podľa vlasoveho testu, ktorý má čo sa týka hladiny minerálov lepšiu výpovednú hodnotu, ako krvné testy.
@akvi samozrejme, ale tak chcela som vedieť, či si niečím podobným niekto prešiel, atď, k dr idem dnes, som zvedavá, čo mi povie, predpokladám, že ma pošle k kardiologovi, a kým mi dá termín 😏
Ahoj asi neporadím ale prechádzam si podobným niečím. Mam vyššie tepy, sinusovu tachykardiu. Bola som u internistu ,mala som holter. Predpísal mi betablokator. Ale mam aj nižší hemoglobín. Prichádzalo mi často zle ,ináč som nejak nasledovala tep pred tým. Tak neviem. Držím palce
@luxus10 waw tak to je super analýza. Práve rozmýšľam ze zainvestujem do nejakého kvalitného magnézia. Mam dobrý tlak obcas nižší, ale vyššie tepy. Chcela by som nejaké na uvoľnenie psychiky a svalstva, teda ak existuje také 😃 nemáš nejaký tip ? Teda neviem ci sa tu môže zverejňovať konkrétne
@smilingwoman vychádza mi z toho ze taurat alebo malat
@smilingwoman a precoby nie: skusam teraz od biomedical liposomal mg, a vyborne je od tetesept magnesium tag /nacht 500-ale toto sa predava v at v muelleri...
@luxus10 vďaka 🙂
Ja mam teraz od Pudhistamo denne a nocne a lepsie som v zivote nemala 🙂 ovela lepsie spim v noci, nemam krce v nohach, cez den som menej unavena.
@petamich kde to objednavate
@petamich kde to objednavate
@michaela404 ja napr. priamo cez Heureku

@luxus10 super popis 👍