icon

Najlepšie vitamíny na rovnováhu ženských hormónov

elliesworld
19. okt 2025

Zdravím, žienky. Rada by som si prečítala vaše skúsenosti. Hľadám nejaké komplexné vitamíny, ktoré by obsahovali vitamín C, D, ktoré by boli dobré na rovnováhu ženských hormonov, ktoré by zvyšovali libido a pod. Viem, že sa dajú vyhľadať aj na googli, ale ja by som si rada prečítala vaše osobné skúsenosti 🙂 Ďakujem!

anonym_5cedd6
19. okt 2025

Vitamíny C a D libido neporiešia. To si na omyle

elliesworld
autor
19. okt 2025
@anonym_5cedd6

Vitamíny C a D libido neporiešia. To si na omyle

@anonym_5cedd6 to ja samozrejme viem 😉 preto píšem, ze hľadám niečo komplexnejšie, čo by spájalo viac účinkov. Malo som to asi napísať skor tak, ze hľadám niečo čo spája doplnenie vitamínov do tela, zabezpečí hormonálnu rovnováhu, prípadne to bude vhodné na zvýšenie libida. Niečo prírodné. Ja ziadne takéto doplnky nepoznam a ani s tým nemám skúsenosť, preto som sa pýtala na skúsenosti iných žien.

sweet20
19. okt 2025

Ja uzivam uz asi rok toto... je to super, mam viac energie atd aj zelezo sa mi upravilo... vsetko fajn.. aj zlepsie znasam mensej a pms ale neviem ci to ma suvis

anonym_e794f8
19. okt 2025

@elliesworld na libido zinok, vlastná skúsenosť

elliesworld
autor
19. okt 2025
@sweet20

Ja uzivam uz asi rok toto... je to super, mam viac energie atd aj zelezo sa mi upravilo... vsetko fajn.. aj zlepsie znasam mensej a pms ale neviem ci to ma suvis

@sweet20 ďakujem, hned som si to aj pozrela a uz určite to stojí za vyskúšanie. Aj ja mam problem so železom, takže toto určite vyskúšam. Dakujem este raz!

jamimo
19. okt 2025

@elliesworld komplex vitamínov je blbosť ako mraky. Prečo? Lebo niektoré sa navzájom vylučujú, kvôli optimálnemu vstrebaniu musia byť synergické a to máloktoré sú. Iné zložky v prípravku sa napríklad nemôžu kombinovať s AD, alebo poruchou zrážania krvi, alebo autoimumitnými ochoreniami. Stačí google, spraviť si rešerš, a čítať zloženie, porozmýšľať.

sweet20
19. okt 2025
@jamimo

@elliesworld komplex vitamínov je blbosť ako mraky. Prečo? Lebo niektoré sa navzájom vylučujú, kvôli optimálnemu vstrebaniu musia byť synergické a to máloktoré sú. Iné zložky v prípravku sa napríklad nemôžu kombinovať s AD, alebo poruchou zrážania krvi, alebo autoimumitnými ochoreniami. Stačí google, spraviť si rešerš, a čítať zloženie, porozmýšľať.

@jamimo ja som o tom pocula ale nejak mi to pri vysledkoch na vitaminy a pod nerobilo problem.. takze neviem

miadi
20. okt 2025
@jamimo

@jamimo presne toto hovoria aj Lekari a lekarnici vitamin complex je len marketing .

sweet20
20. okt 2025
@miadi

@jamimo presne toto hovoria aj Lekari a lekarnici vitamin complex je len marketing .

@miadi toto co pises neplati pre ten centrum som sa dozvedela. Ja to jem s jogurtom, lebo je tam uvedene , ze by sa to malo jest spolu s tukom aby sa to lepsie vstrebalo. Centrum pre zeny je aj tak navrhnuty aby sa nic "nevylucovalo". Treba citat letaky k tomu, recenzie, pripadne studie