Názory na vyvolávačku a následný menzes

zaira301
1. jan 2014

Ahoj, prosím o názory ako to bolo u Vás, keď Vám dali vyvolavačku, do akej doby príde menštrucia... Stalo sa niekomu, že ani tých 10 dní, do ktorých má prísť neprišla? Čo potom dajú opať druhú?

tamarka9
1. jan 2014

@zaira301 mne prisla na 4ty den po tom ako som dostala vyvolavacku. Bola som upozornena ze max do 14 dni a ked dovtedy nie, treba prist znovu, ale nepovedali ze aky je dalsi postup, lebo ja som bola tehu. A ty nemozes byt?

zaira301
autor
1. jan 2014

@tamarka9 ...zda sa mi to nerealne,kedze pri meskani 14 dni nevidel na sone nic, iba vysoku sliznicu maternice....lempn mi zobral krv, keby nahodou....ale necitim sa na tehotnost.....a ty pises, ze na 4 den si dostala po vyvolavacke a napriek tomu si bola tehotna? Neviem, asi som to zle pochopila.......

tamarka9
2. jan 2014

@zaira301 no ono to bolo tak, ze som isla lekarovi, lebo mi meskala ms a test som mala negativny. Lekar mi dal vyvolavacku a zaroven na druhy den mi aj zobrali krv na hcg, ktore potvrdilo ze som tehu, no na 4ty den od injekcie som zacala krvacat ako normal ms- teda som potratila. Neviem ci to bolo injekciou, vsetci sa tvaria ze nie, ale uz by som si ju viac nedala, kebyze si myslim ze som tehu. A vysledky z krvi este nemas?

lorela
2. jan 2014

@zaira301 Menštruácia sa u mňa dostavila od 4 - 8 dní. Jedenkrát mi, tuším, museli pichnúť druhú. Podľa mojich informácií, pokiaľ si tehotná, "vyvolávačka" by potrat spôsobiť nemala.

zaira301
autor
2. jan 2014

@tamarka9 ....vysledky este nemám, teraz ma dovolenku doktor az po 7.jan. pride, taktpze uvidim.....