Nebezpečenstvo maderoterapie
Ahojte,
chcela by som sa opytat ci mozem zomriet po maderoterapii.
Uvazujem nad nou uz asi 5rokov ale este som sa neodvazila ist nakolko mam blok.
Moja mama chodila na lymfodrenaz - do navleku, a vraj jej to uvolnilo krvnu zrazeninu (o ktorej ani netusila) , a zisla jej az na chodidlo. Vyoperovali jej ju, je to ok.
Ja mam strasny z toho strach, ze sa mi moze stat to iste. Ze mam niekde v tele zrazeniny a tou madero sa mi to uvolni.
Je to mozne? Ci je to blud? Ako zistim ci mam nejake zrazeniny?
Prosim nesmejte sa, myslim to vazne.
uvoľniť sa ti môže iba niečo čo máš - teda či sa ti to uvoľní teraz alebo o 4 roky nie je tomu príčina ani lymfodrenáž, ani maderoterapia ani cvičenia na rozprúdenie lymfy ...
takže ak tú krvnú zrazeninu máš - áno, môžeš zomrieť - ale určite nie preto že si bola na maderoterapii - môže sa ti to stať HOCIKEDY
@biba_18 dakujem a ako zistim ci mam nieco take v tele? Toto je moja nocna mora 🤦♀️
Podľa mňa to ma dosť vplyv na to. Nie je pravda, že nemá. Určite sa pri istých výkonoch môže zrazenina uvoľniť. Ak sa bojíš, proste tam nechoď.
cievy ti skontrolujú na cievnom ... ak tvoja mama mala problém s trombami, mali by ťa brať vážne ...
@1fifinka1 zrazenina sa ti môže uvolniť aj pri bežných činnostiach ..
@biba_18 sú ale aj také, ktore sú rizikové. Nejdem sa hádať, poznám také prípady. Ale nie je pravda, že neexistujú cinnosti s vyšším rizikom. Napríklad aj také wapkovanie v práci. So silnou wapkou, vyslovene nebezpečná vec. Ten pan aj umrel. Rovnako bankovanie nesmú ľudia, co majú trombofilii. Atď...
Cievy ti neskotroluju nijako. To sa neda vidiet kazdu cievu v tele. Horne/dolne koncatiny ti cievny moze pozriet sonom,ale hlavu ani srdce ti nepozrie. Riziko vzniku ti nikto nevie predpovedat.
Keď sa bojíš, tak nato nechoď. Vybavené.
Daj sa vysetrit na trombofilne mutacie, da sa aj ako samoplatca, manzel tak bol. Ak nejaku mas, tak radsej nechod, ak nemas, tak nie si rizikova a mozes ist.

uvoľniť sa ti môže iba niečo čo máš - teda či sa ti to uvoľní teraz alebo o 4 roky nie je tomu príčina ani lymfodrenáž, ani maderoterapia ani cvičenia na rozprúdenie lymfy ...
takže ak tú krvnú zrazeninu máš - áno, môžeš zomrieť - ale určite nie preto že si bola na maderoterapii - môže sa ti to stať HOCIKEDY