Nečakaná bolesť chrbtice
Dobrý deň pisem vám o radu včera sme boli s kamarátmi trosku posedieť a okolo pol noci sme stali v reštaurácii na chodbe a zrazu som začal cítim bolest v strede chrbtice pod lopatkami bolest začala zosilovataz má bolelo od toho brucha a cely spodok chrbtice a nechcelo to prestať odviezli má domov a tam som sa zvyjal asi pol hodinu na zemi kým som nenašiel polohu v ktorej to prestalo. Nikdy predtým som nemal takú bolest chrbta neviete čo to mohlo byt 😕? Ďakujem
Jeeeezis to si zase ty s tymi extrasystolami 🙄🙄
Prestan pit a namyslat si
Pekny den
Vyhladaj psychiatra
Prepáčte mna len zaujímalo o tej bolesti chrbta že prečo z ničoho nič taká silná prišla bolest v tom chrbte len to som chcel vedieť a neviem označovať
Nejedol si niečo ťažké?
Môj muž ma tiež takéto komplikácie, akurát minulý týždeň ho kvôli tomu brala záchranka, vraveli ,že ma zápal obličiek, ale môžu byť rôzne dôvody, deň predtým ako ho odviezli do nemocnice bola u nas tiež záchranka a vraveli že to môžu byť obličkove kamene ,cysta....ak by sa to zopakovalo mali by ste zájsť na pohotovosť
Nie nie nič ťažké som nejedol dlho predtým som jedol. Monita12345 Viete čo to prišlo zrazu stal som vonku rozprával sa s kamarátom vošli sme do izby a naraz nepríjemný pocit a začalo to riadne bolieť ešte v živote som takú bolest chrbtice nezažil až som sa váľal po zemi a hľadal polohy kým to neprestalo potom to na chvíľu prestalo a zas sa to vrátilo z pol hodinu má to držalo do rúk mi to bilo a celé brucho má bolelo deň predtým som sa ráno zobudil o pol 8ej a bolel má tam chrbát ale mierne to som si hneď sadol a rozkýval to

Nepoznam cloveka ktoreho neboli chrbtica
Este by som rozmyslala nad zlcnikovym zachvatom - ci nahodou ale tak to boli aj inde no uz som videla chlapa so zlcnikovym zachvatom a stazoval sa na bolest paze a vracal takze niekedy aj tie symptomy nesedia az tak uplne presne