Nechodí mi menštruácia
Ahojte baby, máte niektorá problém s menštruáciou..? Na začiatku roku 2011 som vysadila HA lebo som chcela otehotnieť. Prvý mesiac mi prišiel menz. skoro presne na deň no potom vôbec nechodil. Po 4 mesiacoch som šla k dr. aby mi zistil čo sa deje. Povedal že sa mi nezväčšuje sliznica, tak som chodila každé 3 týždne na injekcie aby mi vôbec prišla. Po 8mich mesiacoch som zas začala užívať HA. No stále ma bolia vaječníky a menz. mám tak 3 dni aj to mi stačí slipová vložka. Bola som teraz pri dr. a povedal že som asi prechladnutá tak mi dal čipky a tabletky. Len ja si nemyslím že som prechladnutá keď ma to bolieva skoro stále. Vaječníky ma bolia aj na dotyk. Máte niektorá rovnaký alebo podobný problém. Čo by som mala robiť...?
@kacena85 ja som dnes bola na genetike a prvy krat sa mi niekto naozaj venoval...ale vsetky odporucania som si musela od mojej doktorky vypytat a vyprosit, je to smutne ☹ Myslim, ze by si mala ist aj ty, trvaj na tom. Nechapem, ze nasi lekari cakaju...cakaju kym zena potrati tri krat, kym vyhodi tisicky za umele oplodnenia (to v mojom pripade) a az potom zacnu hladat pricinu 😠 Jasne ze potrat mohla sposobit nahoda, ale preco sa neuistit, ze je vsetko OK...
@nika009 tak dufam,ze budes mat vsetko ok.veru je to otras,ako keby tie vysetrenia oni platili.radsej pojdem sto krat na vysetrenie ako raz potratit.ale vies nepomozes si.akurat som bola u gynek.spytala som sa ohladom tej bolesti a tlaku v pravom boku.tak mam ist na vysetrenie slepaku.jemine este to by mi chybalo fnuk.behnem tam zajtra

@nika009 ee,dr ma neposlal nikde.ja som vies prvy krat take nieco zazila a ked dr povedal tak som cakala,ale uz vidim,ze ani dr verit nemozem.to by som aj po takej dobe mohla ist na tie vysetrenia?ci uvidim co po tej histerke