icon

Nechodí mi menštruácia

jessy212
14. jan 2012

Ahojte baby, máte niektorá problém s menštruáciou..? Na začiatku roku 2011 som vysadila HA lebo som chcela otehotnieť. Prvý mesiac mi prišiel menz. skoro presne na deň no potom vôbec nechodil. Po 4 mesiacoch som šla k dr. aby mi zistil čo sa deje. Povedal že sa mi nezväčšuje sliznica, tak som chodila každé 3 týždne na injekcie aby mi vôbec prišla. Po 8mich mesiacoch som zas začala užívať HA. No stále ma bolia vaječníky a menz. mám tak 3 dni aj to mi stačí slipová vložka. Bola som teraz pri dr. a povedal že som asi prechladnutá tak mi dal čipky a tabletky. Len ja si nemyslím že som prechladnutá keď ma to bolieva skoro stále. Vaječníky ma bolia aj na dotyk. Máte niektorá rovnaký alebo podobný problém. Čo by som mala robiť...?

Strana
z2
kacena85
24. jan 2012

@nika009 ee,dr ma neposlal nikde.ja som vies prvy krat take nieco zazila a ked dr povedal tak som cakala,ale uz vidim,ze ani dr verit nemozem.to by som aj po takej dobe mohla ist na tie vysetrenia?ci uvidim co po tej histerke

nika009
24. jan 2012

@kacena85 ja som dnes bola na genetike a prvy krat sa mi niekto naozaj venoval...ale vsetky odporucania som si musela od mojej doktorky vypytat a vyprosit, je to smutne ☹ Myslim, ze by si mala ist aj ty, trvaj na tom. Nechapem, ze nasi lekari cakaju...cakaju kym zena potrati tri krat, kym vyhodi tisicky za umele oplodnenia (to v mojom pripade) a az potom zacnu hladat pricinu 😠 Jasne ze potrat mohla sposobit nahoda, ale preco sa neuistit, ze je vsetko OK...

kacena85
24. jan 2012

@nika009 tak dufam,ze budes mat vsetko ok.veru je to otras,ako keby tie vysetrenia oni platili.radsej pojdem sto krat na vysetrenie ako raz potratit.ale vies nepomozes si.akurat som bola u gynek.spytala som sa ohladom tej bolesti a tlaku v pravom boku.tak mam ist na vysetrenie slepaku.jemine este to by mi chybalo fnuk.behnem tam zajtra

nika009
24. jan 2012

@kacena85 tak zajtra urcite chod, dufam ze to dobre dopadne, drzim palce🙂

kacena85
27. jan 2012

@nika009 ahoj.bola som na ten slepak.vsetko je ok,ze som asi len nieco pojedla,co ma zapieklo a podrazdilo creva.ale keby boli mam dojst na sono.tak hadam uz nebude a mozem cakat na hysteroskopiu.;(

nika009
31. jan 2012

@nika009 Super, som rada, dufam ze ti vsetko dobre dopadne a doktori pridu na pricinu 🙂 Ja som bola cez vikend na imunologii v Prahe, uz len musim cakat na vysledky

nika009
31. jan 2012

@kacena85 predchadzajuce som omylom poslala sebe 🙂

kacena85
31. jan 2012

@nika009 xi to sa aj mne stava,ja som dnes bola na interne vysetrenie,polka dna v tahu,buduci utorok anesteziologicke jaj uz nech to mam za sebou

kacena85
13. feb 2012

@nika009 mohla mi den pred hysterkou priiiist mrcha po roku a dvoch mesiacoch......skoro som odpadla 😵

Strana
z2