Nedosahujem orgazmus
Dobrý deň, milé mamičky aj budúce mamičky, nakoľko som tu nová, tak v úvode sa chcem naprv predstaviť. Som Lenka, vydatá a momentálne sa s manželom snažíme o mimčo, takže na koníkovi sa asi budeme "stretávať" častejšie. 🙂
Teraz k môjmu problému:
Počas milovania či s terajším partnerom alebo vo vzťahoch predtým som nikdy nemala vaginálny orgazmus iba pri dráždení klytorisu som mala klytorálny. . Je to pre mňa pomerne chúlostivá záležitosť a rozoberať to s lekárom mi nie je príjemné, tak sa uchyľujem k anonymnému fóru. Možno s tým máte skúsenosť, prípadne ste mali a vyriešilo sa to, tak chcem poprosiť o radu, čo robiť. Manžel tvrdí, že mu to neprekáža, no ja si chcem sex užiť naplno, nie iba na 50%. Podľa lekára mám orgány v správnom rozložení - to mi povedal dávnejšie na PP, čiže fyziologické to asi nebude. Prosím a ďakujem za každú dobre mienenú radu.
@ena70 som si ta predstavila,ako si vytrestila oci, ze "ty si obojaka"?? 😀 😀 ...no proste komedia toto tu 😀
@ivivaiveta jasnéé maria ma šokovala lebo riešime iný problém a ona čo tu netresne 🙂 , ale neboj , predsudky ja žiadne nemám, len tak mi napadol ten výraz "obojaká" 😀 😀 .... aspoň sa pobavíme keď v telke dávajú akurát tak jamajský prd 🙂
@ivivaiveta no čo, ja konkrétne som sa prejedla, tak sa bavím trošku 😉 😀
baby, sak ale na taketo hadam netreba ani navod, ved to ide samo od seba, ci? sak ked nejde jedno, vyskusam ine, a aj keby islo, tak aj tak skusam vselico, ved je toho kopa, co robi dobre. na to netreba odbornu lieteraturu. ci? ani len mimoriadnu fantaziu na to netreba, to su veci, co prichadzaju uplne spontanne. alebo zeby nie?
@ena70 ale sak sme stale pri orgaci 😀 inak,vsetko treba vyskusat,kym umrieme...ja som bola roky dozadu na jednej zoznamke a tam mi stale vypisovala jedna bixesualka z ameriky...a ja taka zhrozena to hovorim kamoske a ona ze"a co, tak tam chod ,ked ta pozyva, pretiahni ju, urobis si vylet a co" 😀 😀 😀 kolko ludi,tolko chuti...
@maria1989 nieeee....akože v telke hovno dávajú .... chcela som byť slušnejšia...tak som namiesto toho napísala že jamajský prd....ale tento termín mám od synovho kamaráta, ten to používa....inak kokosy na snehu je super film.to súhlas... ale sme dobre odklonili tému.... no davaj ty tigrica aj ty nejaké tipy pre zakladateľku témy...
@ivivaiveta no vidíš, čo si nešla, ale hlavne je potrebné predtým napísať, nech si pristrihne aspoň trošku húštinu 🙄
@caoli samozrejeme ze ano...mne len udivil fakt, ze babu akoby trapilo, co nemusi,alebo ako by som to povedala...akoby aj predtým vo vztahoch mala ona nejaky problem svoj,osobny,nie, ze ju pre TO nechal niekto..to si len ona mysli..len skoda, ze sa v tom tak vrta, ze sa jej to moze stat aj teraz, aj ked jej chlap je vcul spokojny...
@ivivaiveta a šla si ??? 😀 😀 ...dufam že ti aspon letenku zaplatila 🙂
@maria1989 😀 😀 ty si priiipad...ale super,aspon sa zasmejeme...
@ena70 eňuš, co ti preprcha moja?? 😀 ...sak ja som to kamoske hovorila,akoze boze,to uz co sa mi deje 😀 😀
Baby, len take upozornenie, pozor na to, co tu o sebe prezradzate, mnohe temy su tvorene chlapmi, aby si tu mohli robit viete co 😉
Inac, sa cudujem, ze tu este nie je laskavocka 😎
@adri266 neboj,secko pod kontrolou 😉 a mas pravdu,aj ja som uz na nu myslela...asi je s doktorom,alebo v nejakom luxusnom hoteli
@ivivaiveta šak ja to len zo srandy....jasné že si neletela...som si normalka musela odskočiť lebo by som sa dočúrala z tohto tu... 🙂
@maria1989 no láskavočka by mohla dať tipy....možno aj ja budem čumieť na staré kolená čo ešte neviem 🙂 🙂... počuj ale to s tou húštinou si nemyslela snáď vážne??? veď kto dnes nosí preboha baranicu? 🙂 🙂... ja hoci nemám 20, tak o baranici ani nechyrujem...bleeeeeeeee....ešte to tak...chlpy z úst vypľúvať 🙂 fuj.... by sa mi hnusil....
@ena70 😀 😀 ja som odlozila jablko, nechcem sa znovu drhnut ako naposledy 😀
@ivivaiveta to ty si sa minule drhla nad tou lysohlávkou v kapustnici? 😀 že? 😀 😀
@ivivaiveta sa rehlíš nad chlpami a baranicou,že? 🙂
@ena70 anoooooooo 😀 😀 len vtedy s cajom...teraz to jablko radsej pocka...
no,aby sa zakladatelka neurazila a ja si mozem dojest jabko...za mna teda takto:
orgac jasne ,ze existuje aj taky,aj taky...niektore nemali v zivote ziaden, niektore obidva..nechapem,ked mam aspon jeden,teda ona, preco mam mat pocit,ze si to neuzivam,alebo ze partner si to neuziva...to je zbyocne rozbrblavanie niecoho, co ani netreba..neviem, ale mam za to, ze aj s partnermi predtým to riesila ona, nie, ze riesili oni ju...a s odpustenim, mozno si povedali, ze sa jej stale nepaci nieco,oni robia,co mozu, orgac je, tak sa na to vybodli...neviem...to je len moj nazor...

@maria1989 ..ale no priznaj, ste niečo viac popili a už bolo, jeej ty máš krásnu blúzočku... jeej a ty zas svetríček.... hmm ako sa rozopína??? a už bolo... 🙂 🙂