Nedosahujem orgazmus
Dobrý deň, milé mamičky aj budúce mamičky, nakoľko som tu nová, tak v úvode sa chcem naprv predstaviť. Som Lenka, vydatá a momentálne sa s manželom snažíme o mimčo, takže na koníkovi sa asi budeme "stretávať" častejšie. 🙂
Teraz k môjmu problému:
Počas milovania či s terajším partnerom alebo vo vzťahoch predtým som nikdy nemala vaginálny orgazmus iba pri dráždení klytorisu som mala klytorálny. . Je to pre mňa pomerne chúlostivá záležitosť a rozoberať to s lekárom mi nie je príjemné, tak sa uchyľujem k anonymnému fóru. Možno s tým máte skúsenosť, prípadne ste mali a vyriešilo sa to, tak chcem poprosiť o radu, čo robiť. Manžel tvrdí, že mu to neprekáža, no ja si chcem sex užiť naplno, nie iba na 50%. Podľa lekára mám orgány v správnom rozložení - to mi povedal dávnejšie na PP, čiže fyziologické to asi nebude. Prosím a ďakujem za každú dobre mienenú radu.
@maria1989 Je to možné, že to je bez účasti klitorisu... len či to nie je dráždením nejakých častí, súvisiacich s ním... fakt neviem sama a nevie vlastne nik, stále sa o tom špekuluje... niekde som čítala, že klitoris je vlastne akoby zakrpatený pohlavný úd muža... aj sa vlastne stoporí pri vzrušení... neviem ako to je... len si myslím🙂
@maria1989 šak by ma ešte v krku seklo keby som sa pozerala či mu oči z jamôk vyliezajú 😀 😀 😀 .... som bola rada že som ja vtedy neodletela na druhý koniec miestnosti hahaha 🙂.... nie plesnúť si nemôže...a ak tak len trolinku...zas až taký trasľavý zadok nemám že by sa pritom tak dlho triasol 😀 😀 😀
a kde máme ivet???? už by sa tu šúľala do smiechu a zas by jej jablko išlo zabehnúť 😀
@ena70 co enus???...si to vystihla,hladam nieco pre zitu...kde to laskavocka naposledy hviezdila??...a cakaj,idem citat...najprv vsetko jedlo bokom dam radsej 😀
@ena70 jezis,vy este furt preberate ten orgazmus????? 😀 😀 😀 😀
@ivivaiveta už sa rehlíš???? ako sa ti páčilo hijoooooooooooo??? 😀 maria sa rehlila jak divá
@ena70 cakaj...to ste mali aku dlhu prúpovidku...sak nech netresnem od veci...mrzne mi pocitac...chudak,ja ho uz zruinujem v kratkej dobe, bo ucit sa z toho a este na kona chodit, to uz nezvlada 😀
@ivivaiveta tá téma sa volala "nevera môjho partnera"...našla som to kde láskavočka naposledy perlila, kde sme boli obidve 🙂.... a ona zitu postrádala 🙂
@ivivaiveta tak nakopla ma maria polohou odzadu 🙂 🙂 tak sme zas to nejak rozvinuli 🙂 tak som zas trepla nejakú koninu nech sa pobavia 🙂 ale tak ja som taká držka 🙂... a za "eňuš" dakujem 🙂...ani nevies ako rada som ked ma tak volajú....lebo "eňa" ma volá určitý okruh ľudí 🙂
@ena70 pocuvaj, nech mi zakladatelka odpusti,ale ja neverim,ze ju to naozaj trapilo, ked si dam dve a dve dokopy,ale na druhej strane, sa aspon zasmejeme a kopu ludi sa pouci...ale stale myslim na adri, je to vela cudakov,aj chlapov a mozno sa teraz smeju alebo si to robia 😀 ...ja si poviem za seba, co chcem a myslim, ze som stale v norme,aj keby som mala ist za prezidentku 😀 ...anal nemusim,to fuj 😀 ...ale odzadu to je super... 😀 ..kazdemu podla jeho gusta moja 😀
@ivivaiveta jááj myslíš čo sa nám adri snažila našepkať že si to tu nejaký chudák potom drnká?? 😀 jááj tak mne je to srdečne jedno, nech si číta a žmolí koľko chce 😀 ... ja si myslím že som tiež v norme, aspoň sme sa tu svorne pobavili a presne tak, niekomu dali aspoň trošku návod čo máme radi my ženy 🙂.... anál? fuuuuj...a au-au 🙂....furt mi chodí po rozume riekanka "máš ho malý nezúfaj, strč do úľa, zabúchaj " 😀 😀
no baby, toto budú muži radi čítať, aby sa to tu nezmenilo na nejakú mužskú stránku.
@ena70 ty si iny pripad 😀 😀 😀 😀 ...ale pocuj, raz mi kamos hovril, ze mal baby, co len anal chceli...tak to som furt akoze nepochopila...tam ani ziaden bod G v rici ani nic...chapes to?...lebo je nie...teda ked uz o sickom,tak o sickom 😀 😀

@lenka11novot Baby, ak sa vazne nezaobidete bez vaginalneho orgazmu, tak skuste Aluru, naozaj moze pomoct a celkovo pocity pri milovani su s nou take... intenzivnejsie. Kto tvrdi, ze takyto orgazmus neexistuje, asi ho nezazil 🙂 Mne byvaly partner moc nevyhovoval po tejto stranke a Alura mi dost pomohla zlepsit intimny zivot, pretoze som mala problem s nim dosiahnut vobec nejaky orgazmus. S novym ale nastastie vsetko klape ako ma, takze uz to nepouzivam 🙂 Za studie, na zaklade ktorych bola vyvynuta Alura, bola udelena Nobelova cena pre zaujimavost...
http://www.navrasky.cz/capture/see/5
Je to dost drahe, naozaj dost, za 17 ml 59 eur, ale poznam vyrazne lacnejsiu alternativu od bhipu, 20 ml za 42 eur
http://www.energiabhip.sk/n/pleasur-gel-pre-zeny
A take rady, ze vykasli sa na orgazmus, no neviem no... Suhlasim, ze samotne milovanie je dolezitejsie, ale mne to zakoncenie chyba, tyzden bez orgazmu a som nervozna, podrazdena... 🙂