Nedostupné lieky na chrípku.
Dobrý deň, prosím vás ,neviete mi poradiť internetovú lekáreň kde sa ešte dajú kúpiť lieky na chrípku? V mojom okolí je všetko vypredané.
@1bambinko1 nie nemyslím, že by si to dovolili. Veď oni sú normálna kamenná predajňa, no majú aj eshop 🙂 Nebála by som sa toho. Balím mi prišiel na 2 dni, oni majú aj na stránke všetko napísané a vernostný balíček čo majú som ešte nemala kedy využiť 🙂
@miriamik77 ďakujem, vyskúšam to teda 🙂 dúfam, že to bude všetko ako hovoríš 🙂 už som sa párkrát popálila na eshopoch 🙂 ale keď píšeš, že je to klasická lekáreň, tak by to malo byť ok 🙂
@1bambinko1 ja som včera objednávala znova, hlavne vitamíny na jesenné obdobie, lebo ak zase všetko pozatvárajú. Tak sa nebude dať zohnať ani len paralen ako tomu bolo minulú jar keď začala pandémia
@miriamik77 áno aj ja som musela objednať vitamíny pred nástupom do školky, som zvedavá ako dopadne tento školský rok 🙂 objednávka prišla v poriadku ďakujem ti za tip 🙂
@1bambinko1 no veru, to si dobre spravila. Vitamínov nikdy nie je dosť doma. Hlavne teraz, keď začína pomaly jeseň a decká nastúpili do škôl. Na to sa vôbec neteším, keď pôjde malý do školky a každú chvíľu tam bude niekto fufňavý. Lepšie je byť vyzbrojený vitamínmi. Za máličko moja, som rada, že ti moja rada pomohla. Keď som ja objednala prvý raz, mi bolo hneď jasné, že to nebude posledná objednávka.
@bobsent liek na chripku existuje https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/tam...
@bobsent ano na virusy sú antivirotika a na baktérie antibiotika... Ono to je celkom logické 😒no keď sa nasadí včas pacient sa môže vyhnúť ťažkému priebehu, o tom to je nie? Tak isto ivm je blokator... Už si počula o rezistentych baktériach? Ani antibiotika nie sú spása a ich účinnosť rokmi dosť klesá
@miriamik77 vidím to podobne s tými objednávkami. lepšie je to takto vybaviť ako sa trepať po meste a stáť v rade pred lekárňou. lebo teraz sa do tej našej môže len po jednom chodiť. takto si to večer v kľude popozerám, čo potrebujem, nahádžem do košíka a vybavené. no moja s tým rátaj, že keď nastúpi prvý raz, tak to bude dosť zlé na začiatku. kým sa vytvorí tá kolektívna imunita a jedno s druhým.
@miriamik77 mi ešte napadlo, že by nebolo možno zlé začať s takým pravidelným užívaním vitamínov ešte pred nástupom do škôlky. predsa len, keby si mu začala dávať skôr nejaké céčko, déčko a neviem čo ďalej, tak už by mal v telíčku nejaký ten základ pre lepšiu imunutu. lebo keby si mu to dala až pri nástupe, tak by to nemalo taký efekt si myslím. často bývajú aj akcie na takéto doplnky, keď prichádza sezóna chrípok a prechladnutí.
@1bambinko1 ospravedlňujem sa, že až teraz ti odpisujem na správy, ale toľko toho bolo doma, že som nemala ani kedy sa sem dostať poriadne. Malý bol chorý, potom sme si postupne my chorobu vystriedali. Do toho asi milión vybavovačiek. Však to poznáš, buď sa nič nedeje, alebo všetko odrazu a naraz. Z toho nástupu do škôlky mám už teraz paniku, že ako to všetko bude, keď aj ja sa vrátim do práce. Viem, že zo začiatku sú všetky detičky také chorľavé, kým si zvyknú. Takto by som to chcela aj nejak urobiť, ako si to písala. Však aj teraz mu dávam také vitamíny pre malé detičky, takže to nebude pre nás nič nové.
dievcata, o ktorej lekarni hovorite? ja som z jednej zvykla nakupovat, ale uz som davnejsie nie, tak reku ci teraz nahodou nebude nieco, co sa vyplati viacej. taky mensi prieskum si chcem spravit.
@izabellik spomínali sme najlekaren, z inej som ja ani neskúšala ešte nakupovať. tu mi všetko vyhovuje, tak načo budem pokúšať inde. nestalo sa ani raz, že by niečo čo som chcela objednávať nebolo dostupné a dodanie je rýchle. to sú také hlavné podmienky, čo sú pre mňa dôležité.
@miriamik77 to je úplne v pohode, presne to poznám. niekedy sú také obdobia, že ráno vstanem, žmurknem a už je večer. že mám pocit, že som nič nepostíhala. ale tak to máš ešte dosť času na toto myslieť. zbytočne sa tým nezaťažuj, keď to nie je nutné. tak aspoň, že už je odmalinka na toto naučený. veď ono je fajn budovať odmalička imunitu.
@1bambinko1 tak tuto nepoznam veru, dakujem za odporucanie. pojdem si pozriet, ci tam bude vsetko, co by som potrebovala dokupit. dam potom vediet, ako obstala v mojom hodnoteni 🙂
@izabellik za málinko, tak daj potom aspoň vedieť, ako sa ti pozdáva a či si našla, čo si potrebovala. ako hovorím, mne vyhovuje, už som si zvykla len takto nakupovať kadejaké doplnky a vitamíny. a super je, že tam nájdeš aj iné veci, nie len z tohto súdka.
@1bambinko1 no ti musim povedat, uplne som bola vytesena, ked som si k tomu sadla, ze idem teda popozerat, co tam maju. cakala som kadeco, ale ze tam najdem aj ine kategorie ako su teda vitaminy a doplnky a taketo veci, tak to ma prekvapilo. akoze hej, vsak si mi to spomenula, ale nevedela som, ze co presne si pod tym predstavit. ale akoze v dobrom. a ze objednanie nad 25 eur a potom doprava zadarmo? tcsaa, to som dala lavou zadnou :D
@1bambinko1 tak to sa ľahko povie, aby som sa tým nezaťažovala, že mám čas. Ale na niektoré veci proste musím myslieť takto dopredu, už som taká. Ale zase si to zober tak, že budem pripravená potom. Už teraz viem, že odkiaľ budem nakupovať. Ako nieže by som teraz s tým išla seknúť, ale vieš ako.
@izabellik že? že? toto je úplne mega podľa mňa, že tam nájdeš aj takéto rôzne veci. potom vieš toho nakúpiť viac z jedného eshopu a nemusíš viacero stránok pozerať. a všeto ti to príde v jednom balíku, čiže zase výhoda, že nemusíš čakať 4 alebo koľkých kuriérov.
@miriamik77 viem presne, ako to myslíš. však pre neho isto tiež lepšie, keď je zvyknutý už od mala na vitamíny a že to treba papať, aby bol zdravý. aj s imunitou bude na tom potom lepšie si myslím.
@1bambinko1 ti poviem, ze ja som aj darceky na vianoce odtial objednavala :D deckam som brala elektricke kefky, nasim a svokrovcom novy tlakomer a muzovi holiaci strojcek a mam vybavene. samozrejme som aj pre seba prihodila nejaku kozmetiku, aby sa nepovedalo 🙂
@izabellik tak to by mi asi ani nenapadlo, to takto vybaviť všetko cez najlekáreň. Ale dobrý nápad veru, sa pôjdem pozrieť, že čo by sa k nám domov ešte mohlo zísť pod stromček :D Stále mám pocit, že som na niečo alebo na niekoho zabudla totižto.
@1bambinko1 na to sa tak trochu spolieham, len stále nemám takú istotu, že robím pre to maximum. Ale to mi asi neostáva nič, len dúfať, že áno. Chcem ešte popozerať, že či nenatrafím na niečo nové a možno zložením lepšie ako to, čo doteraz kupujem domov. Len to tam majú toho toľko, že si na to môžem celý deň vyčleniť :D
@miriamik77 no jasné, to pozri, však ono každú chvíľu sa pomaly niečo nové dostáva na trh, tak možno natrafíš na niečo. Plánuješ aj niečo iné ako takéto vitamíny objednávať?
@1bambinko1 neplanovala som to tak, ale isla som objednavat taku tu klasiku, co bezne domov kupujem a kukam, ze tam maju kadeco v ponuke. tak som popozerala a aj to vyuzila. vsak lepsie ako to zhanat vsetko zvlast po obchodoch. co by som prejazdila a stratila tym casu ani nechcem mysliet. takto vsetko vybavene z tepla domova ako sa zvykne hovorit a bez zbytocneho stresu a hafu ludi okolo.
@1bambinko1 čo ti poviem, neplánovala som nič iné, ale keď som si tam klikala a pozerala, že čo kadečo sa dá u nich na eshope objednať, tak jasné, že som poprihadzovala aj navyše ešte niečo. Ale tak snažila som sa také veci, že čo sa využijú, zase nie nejaké zbytočnosti, vieš ako 🙂
@izabellik jaj také niečo, že čo už máš overené, tak to rozumiem. isto hej, však si zober, že len koľko takto na poštovnom vieš ušetriť, keď všetko objednáš naraz z jedného eshopu. a teda keď objednáš aj za tú určitú sumu, tak aj to poštovné vieš mať zdarma, čiže ďalšia výhoda.
@miriamik77 veď jasné, to človeka koľkokrát ani nenapadne, že čo všetko by chcel kúpiť, pokiaľ to takto neuvidí a nepadne mu to do oka.
Baby to je stale rec o nejakej lekarni alebo takomto nejakom eshope? Lebo diskusia nesie nazov spojeny s liekmi, ale tu uz riesite kadejake ine tovary a produkty, tak ci sa to tu nejak nezvrhlo :D
@michellia v podstate si trafila oboma tipmi. spomínala sa lekáreň a vlastne jej eshop. takže tak. no to preto, lebo tie iné tovary a produkty, ako hovoríš, vieš tiež z tej lekárne objednať 🙂
@michellia odkedy som objavila tento eshop, tak to dosť veru popribúdalo na výber. kamoška si minule aj kočík odtiaľ objednávala. reku že čo bude behať po obchodoch a zháňať, že aj tak ide objednávať pre malú kadečo odtiaľ, tak to už má zajedno. a pekne jej to všetko naraz prišlo v jednom balíku a ešte jej s tým kuriér aj pomohol. isto lepšie ako by mala behať kade tade po meste.

@miriamik77 ahoj, ďakujem za odozvu. zaujíma ma kvalita výrobkov, nie sú to nejaké pančované alebo falošné produkty, že nie? tak isto ma zaujíma doprava, koľko ťa stála? a za koľko ti prišiel balíček a ten vernostný program si využila?