icon

Neolasik párty - laserová operacia očí

lenusiknr
4. mar 2013

Ahojte, najdu sa tu maminky ktore by mali zaujem ist na laserovu operaciu oci- do Neovizie v Ba? ak by nas bolo 8 tato operacia by nas vysla ovela lacnejsie...cena na jednu osobu vychadza 2000 eur ak nas bude 8 vyjde nas to cca 1300 eur. ak by mal niekto zaujem napiste mi, pripadne ak niekto bol na tejto operacii- Neolasik napiste mi Vase nazory🙂 dakujem velmi pekne

scajus
27. apr 2014

@barby11 aj ja mam zaujem

barby11
27. apr 2014

@scajus uz majú naplnený pocet v skupine a idú zajtra

scajus
27. apr 2014

@barby11 skodaaa :/ pridala som sa do tej skupiny na FB snad najdem dalsich :D

kabba
13. máj 2014

@scajus ahoj, bola si uz na operacii? Hladam teraz nejaku skupinu, ku ktorej by som sa pridala

katarina_k11
17. máj 2014

@scajus
@kabba Už ste našli skupinu, s ktorou by ste podstúpili operáciu? Aj ja by som mala záujem, dokonca mám ďalšiu kamošku, možno aj dve, ktoré by mali záujem. Ako to vychádza finančne na osobu, keď sa naplní celá skupina?

kabba
25. máj 2014

Hľadám ľudí, ktorí chcú ísť na zákrok na jún. Ak sa niekto nájde, napíšte mi 🙂

ssslnieckooo
11. júl 2014

@kabba Ahoj je to hľadanie ešte aktuálne??

didulienka11
11. júl 2014

Ja som bola minuly rok v aprili v skupine 7dmich a mozem povedat, ze maximalna spokojnost u mna co sa tyka vysledku! To je uplne iny zivot takto :D nelutujem ani cent z tej operacie a mozem len odporucat. Trosku bol organizacny problem s tolkymi ludmi, lebo to tam recepcia trosku nezvladala a vyzaduju, aby vstupne vysetrenie a aj operaciu vsetci ludia z danej skupiny absolvovali v ten isty den.

kabba
12. júl 2014

@ssslnieckooo Ahoj, áno, ideme na operáciu 31.7. Máme aj dvoch náhradníkov. Ale na facebooku sú vytvorené skupiny, treba to sledovať tam 🙂

kabba
12. júl 2014

@didulienka11 Super, aj ja sa už veľmi teším! Aké si mala predtým dioptrie?

ssslnieckooo
12. júl 2014

@kabba a ako sa volaju tie skupiny prosim? Nemozem najst ☹

didulienka11
12. júl 2014

@kabba ja som bola v tom, ze 2,5 ale po ich premerani to bolo 3,25 :D

bettynka222
12. júl 2014

@ssslnieckooo ahoj 🙂 aj ja chcem ist na tu operáciu. Nasla si uz tu skupinu? Ja som nasla nejaké na FB, len neviem ktorú vybrať...

kabba
14. júl 2014

@didulienka11 ja mám okolo -7. Takže som zvedavá, čo mi povedia.... už teraz tŕpnem 😀

kabba
14. júl 2014

@ssslnieckooo presne ti to nepoviem, nie som na FB, ale jedna bola NeoLasik party HD

darja20
28. júl 2014

aj ja sa hlasim, termin je mi jedno kedy 🙂 na fb nie som

mariaroha
4. aug 2014

@darja20
Ahoj, už si sa pridala k nejakej skupine. Nehľadáte ešte niekoho do počtu?

darja20
4. aug 2014

@mariaroha nie som este v ziadnej skupine, asi vytvorim svoju, lebo nie som na fb, tak sa tam neviem k nikomu pridat :-/ bolo by fajn, keby ste sa mi ozvali kocky, ktore este aktualne hladate niekoho do poctu a vytvorime si tu skupinu, moze byt? kto by sa ku mne pridal, prosim, nech sa mi ozve sem alebo do ip, vdaka.

@scajus
@kabba
@ssslnieckooo
@bettynka222

hanelka1
4. aug 2014

ahoj ja som absolvovala zakrok neo lasik v juni min. roku, celkom ok, ale zase nie je to presne to co som ocakavala, zalezi od vela faktorov. u niekoho je vysledok perfektny, u niekoho zase az tak nie🙂 pa

atari89
5. aug 2014

ja idem na operaciu 18.8.. tiez sme 8mi.. uz sa neviem dockat 🙂

simka2
5. aug 2014

@atari89 ahoj, ak by vam nahodou niekto vypadol, prosim, das mi vediet, mam obrovsky zaujem o operaciu a to co najskor! Kedy mate predoperacne vysetrenie? Vopred Dakujem

simka2
5. aug 2014

@mariaroha Ahoj, uz si v nejakej skupine 8 ludi? mne sa nedari nikoho zohnat, dakujem za akekolvek info!

mariaroha
6. aug 2014

Ahoj, zatiaľ nie čakám na darja20, kto sa jej ozve. Pridaj sa k nám. Budeme uz 3 a ona ma možno tiež niekoho ma.

atari89
6. aug 2014

@simka2 uz sme mali v pondelok. :(

simka2
6. aug 2014

@atari89 skoda a si spokojna? ake silne dioptrie si mala ako to nie je tajomstvo?

simka2
6. aug 2014

@mariaroha super, dakujem, idem na 100%. tu je skupina moja na fb: https://www.facebook.com/groups/1517629715137104/

atari89
6. aug 2014

@simka2 zatial sme mali iba vysetrenie. na operaciu idem 18.8. dioptrie mam 1,25. vysetrenie bolo ok.

kikushka2386
6. aug 2014

ahojte.prosim mozem vas poprosit o blizsie info.da sa aj na splatky?pretoze mam dioptrie -4 a fakt premyslam nad operaciou oci

mariaroha
6. aug 2014

@simka2
tak so mnou rátaj. Na Tebou vytvorenú skupinu na Fb sa už teda nebudem pridávať. o. k. ?
@darja20 koľkých máš?

darja20
6. aug 2014

@mariaroha napevno len @syky24 a @simka2. este cakam na vyjadrenie od @karinecka22 a @murkodm cez ip a tu som oslovila este aj @scajus @kabba a @ssslnieckooo neviem, v akom su stadiu, zatial nedali vediet. plus ja a ty 🙂