Neolasik párty - laserová operacia očí
Ahojte, najdu sa tu maminky ktore by mali zaujem ist na laserovu operaciu oci- do Neovizie v Ba? ak by nas bolo 8 tato operacia by nas vysla ovela lacnejsie...cena na jednu osobu vychadza 2000 eur ak nas bude 8 vyjde nas to cca 1300 eur. ak by mal niekto zaujem napiste mi, pripadne ak niekto bol na tejto operacii- Neolasik napiste mi Vase nazory🙂 dakujem velmi pekne
Ahojte, ja sa chystam na operaciu do NeoVizie, ma niekto zaujem sa pridat? Ak ano, prosim mail: babyanglictina@gmail.com
Priatelia, známí, spolupracovníci, spolužiaci - Vzorová kalkulácia pre NeoLASIK HD!
3 osoby: platíte len 5 zákrokov zo 6 - ušetríte 990 Euro
4 osoby: platíte len 6 zákrokov z 8 - ušetríte 1980 Euro
5 osôb: platíte len 7 zákrokov z 10 - ušetríte 2970 Euro
6 osôb: platíte len 8 zákrokov z 12 - ušetríte 3960 Euro
7 osôb: platíte len 9 zákrokov z 14 - 4950 Euro
8 osôb: platíte len 10 zákrokov zo 16 - 5940 Euro
to znamena ak spravne ratam klasicka cena pri 6 osobach je 11880 = 1980€/os
pri akci 6 osobach to vyjde 7920 = 1320€/os 🙂
pri 8 osobach je cena 1177,50€/os
KTO SA PRIDA???
Ahojte, bola som v marci. Ale v Excimeri 🙂 Nakoniec som si vybrala metodu lasek, nakolko som si nastudovala lasik a po zhodnoteni, sa mi zdal lasek lepsi. Aj ked prve tri dni neboli velmi prijemne. Ale som veeeeeeeeeeeelmi velmi spokojna 🙂 Urcite odporucam. Excimer ma najnovsi a najvykonnejsi strojm preto som sa rozhodla pre nich. Operacia aj s vysetrenim stala 990€.
Tak budem drzat palce 🙂
@stascha na fb si najdi neolasik hd party a tam sa zahlas 🙂 https://m.facebook.com/notifications.php?src=em... skus to tadialto
Ja som ta pridala do poradia si c. 8 🙂 este cakame na nahradnikov ale treba byt v tej skupine aby si bola informovana ako to bude dalej. Moderator skupiny ti potvrdi prijatie do kazdu chvilu
Sranda, ako sa tieto skupinove zlavy teraz rozmohli... Teraz to ponuka nielen NeoVizia, ale aj Vesely OK - http://www.veselyok.com/cenni a iClinic: http://www.iclinic.sk/cennik Radost vyberat :D
Ahojte, nema niekto zaujem pridat sa do skupiny ako nahradnik?
Ja by som mal záujem o Lasik Party v NeoVizií. Píšte mi ohľadom toho prosím na matej.kamenar@gmail.com
Ahojte,hľadáme ešte do skupiny 3ludi,je tu niekto so záujmom zúčastniť sa na Lasik párty?
mňa prekvapuje, že sa všetci tak radostne chystáte do NEOVíZIE, veď máme oveľa viac kvalitnejších kliník. Majiteľom neovízie je čech bc.Kocian, ktorí neviem ako motivuje svojich zamestnancov, keďže nieje vyučený z toho "remesla". Ako vie zabezpečiť kvalitu jednotlivých výkonov? Veď nemajú tam žiadnych garantov, uznávaných lekárov, ktorí niečo znamenajúmedzi lekarmi niečo. Zamestnal až jedného odborníka, operatéra Piovarčiho aj na zložitejšie mikrochirurgické úkony a ten lekár robí značku celej klinike? Kocian odíde naspäť do Čiech a nás čo sme zaplatili nechá tak a zas nás bude niekto iný liečiť kto to budoval roky..... a on sa len prišiel ...a na základe marketingu robí tu nejaké ekonomické čísla? Všetky kliniky majú určený čas, koľko môže daný operáter operovať max 4 h. Keď Pivovarči operuje 5-6 hodín potom sa sústredí na to? Medzi očnými lekármi je práve táto klinika posmechom a právom nerešpektovaná.

Ahojte dievcata, je tu niekto, kto by mal zaujem ist na neolasik HD party? Pripadne na inu partu na inej OK? Velmi vaznem o tom rozmyslam 🙂