icon

Neolasik párty - laserová operacia očí

lenusiknr
4. mar 2013

Ahojte, najdu sa tu maminky ktore by mali zaujem ist na laserovu operaciu oci- do Neovizie v Ba? ak by nas bolo 8 tato operacia by nas vysla ovela lacnejsie...cena na jednu osobu vychadza 2000 eur ak nas bude 8 vyjde nas to cca 1300 eur. ak by mal niekto zaujem napiste mi, pripadne ak niekto bol na tejto operacii- Neolasik napiste mi Vase nazory🙂 dakujem velmi pekne

Strana
z5
mik3333
27. jan 2015

Ahojte dievcata, je tu niekto, kto by mal zaujem ist na neolasik HD party? Pripadne na inu partu na inej OK? Velmi vaznem o tom rozmyslam 🙂

sonicka_1
3. feb 2015

Ahojte, ja sa chystam na operaciu do NeoVizie, ma niekto zaujem sa pridat? Ak ano, prosim mail: babyanglictina@gmail.com

Priatelia, známí, spolupracovníci, spolužiaci - Vzorová kalkulácia pre NeoLASIK HD!

3 osoby: platíte len 5 zákrokov zo 6 - ušetríte 990 Euro

4 osoby: platíte len 6 zákrokov z 8 - ušetríte 1980 Euro

5 osôb: platíte len 7 zákrokov z 10 - ušetríte 2970 Euro

6 osôb: platíte len 8 zákrokov z 12 - ušetríte 3960 Euro

7 osôb: platíte len 9 zákrokov z 14 - 4950 Euro

8 osôb: platíte len 10 zákrokov zo 16 - 5940 Euro

to znamena ak spravne ratam klasicka cena pri 6 osobach je 11880 = 1980€/os

pri akci 6 osobach to vyjde 7920 = 1320€/os 🙂

pri 8 osobach je cena 1177,50€/os

KTO SA PRIDA???

zdstar
27. feb 2015

@sonicka_1 ozval sa niekto? možno by som sa pridala...🙂

mimi2589
23. jún 2015

@zdstar
@sonicka_1
@mik3333
Tak ako baby boli ste uz? Ak nie aj ja by som do toho sla 🙂

zdstar
23. jún 2015

@mimi2589 nie..nikto nič.. 🙂

mik3333
23. jún 2015

Ahojte, bola som v marci. Ale v Excimeri 🙂 Nakoniec som si vybrala metodu lasek, nakolko som si nastudovala lasik a po zhodnoteni, sa mi zdal lasek lepsi. Aj ked prve tri dni neboli velmi prijemne. Ale som veeeeeeeeeeeelmi velmi spokojna 🙂 Urcite odporucam. Excimer ma najnovsi a najvykonnejsi strojm preto som sa rozhodla pre nich. Operacia aj s vysetrenim stala 990€.
Tak budem drzat palce 🙂

mimi2589
23. jún 2015

@zdstar lebo ja viem o dalsej skupine co hlada ludi tak zistim kolko ich tam je a pridali by sme sa 🙂

stascha
23. jún 2015

@mimi2589 dievcata uz ste sa pridali ku skupine? Mate ests miesto

mimi2589
24. jún 2015

@stascha este nie a kolko je vo vasej skupine uz ludi? Ja by som sla.

stascha
25. jún 2015

@mimi2589 ja som len hladal info k lasi party, nie som v ziadnej skupine a ak najdem rada sa pridam pripadne zvazujem ze zacnem hladat ludi.

mimi2589
25. jún 2015

@stascha tak sme dve 🙂 ja este skusim pozistovat ci niekto niekde nehlada a dam vediet

stascha
27. jún 2015

@mimi2589 ja sa este opytam sestri aj ona chcela ken neviem ci ju to este drzi. Tiez dam vediet

mimi2589
15. aug 2015

@stascha ako si na tom? Mame v jednej skupine uz 7 ludi. Alebo je niekto kto sa prida?

stascha
16. aug 2015

@mimi2589 jejda ty na mna myslis. Ja som nenasla nikoho. Ak mozem mozete so mno pocitat.
Dakujeeeem 🙂

mimi2589
17. aug 2015

@stascha na fb si najdi neolasik hd party a tam sa zahlas 🙂 https://m.facebook.com/notifications.php?src=em... skus to tadialto

stascha
17. aug 2015

@mimi2589 poziadala som o pridanie. To staci? Bude ma niekto kontaktovat, je tam este skulina neo lasik party Bratislava

mimi2589
17. aug 2015

Ja som ta pridala do poradia si c. 8 🙂 este cakame na nahradnikov ale treba byt v tej skupine aby si bola informovana ako to bude dalej. Moderator skupiny ti potvrdi prijatie do kazdu chvilu

stascha
17. aug 2015

@mimi2589 super dakujem velmi pekne. Priznam sa uz som to normalne zavrhla. Je to kopec penazi aj ked manzel vravi ze nad cim stale rozmyslam lebo uz mam dost rokov. No uvidime, ale sa to podari budem velmi radas lebo s okuliarmi a soisovkami sa morim uz od 13 tich rokov.

tomas_byty
26. aug 2015
Používateľ tomas_byty je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tomas_byty.

Sranda, ako sa tieto skupinove zlavy teraz rozmohli... Teraz to ponuka nielen NeoVizia, ale aj Vesely OK - http://www.veselyok.com/cenni a iClinic: http://www.iclinic.sk/cennik Radost vyberat :D

adjka007
9. sep 2015

Ahojte, nema niekto zaujem pridat sa do skupiny ako nahradnik?

matej_kamenar
17. sep 2015

Ja by som mal záujem o Lasik Party v NeoVizií. Píšte mi ohľadom toho prosím na matej.kamenar@gmail.com

eji
3. máj 2017

Ahojte,hľadáme ešte do skupiny 3ludi,je tu niekto so záujmom zúčastniť sa na Lasik párty?

zdstar
4. máj 2017

@eji kedy?

eji
5. máj 2017

@zdstar 23. vyšetrenie a 6.6. Operácia

netkaanetka
24. okt 2017

mňa prekvapuje, že sa všetci tak radostne chystáte do NEOVíZIE, veď máme oveľa viac kvalitnejších kliník. Majiteľom neovízie je čech bc.Kocian, ktorí neviem ako motivuje svojich zamestnancov, keďže nieje vyučený z toho "remesla". Ako vie zabezpečiť kvalitu jednotlivých výkonov? Veď nemajú tam žiadnych garantov, uznávaných lekárov, ktorí niečo znamenajúmedzi lekarmi niečo. Zamestnal až jedného odborníka, operatéra Piovarčiho aj na zložitejšie mikrochirurgické úkony a ten lekár robí značku celej klinike? Kocian odíde naspäť do Čiech a nás čo sme zaplatili nechá tak a zas nás bude niekto iný liečiť kto to budoval roky..... a on sa len prišiel ...a na základe marketingu robí tu nejaké ekonomické čísla? Všetky kliniky majú určený čas, koľko môže daný operáter operovať max 4 h. Keď Pivovarči operuje 5-6 hodín potom sa sústredí na to? Medzi očnými lekármi je práve táto klinika posmechom a právom nerešpektovaná.

Strana
z5