Ahojte, je tu niekto kto mal nepríjemne pískanie v uchu pár týždňov a po nich to prešlo do takych zalahnutych usi? Druhy den mi zaľahne na par sekúnd práve ucho velmi nepríjemne a hned zapiska dost silno.. idem sa objednat na krcno ušné len chcem vediet ci to nemal niekto uz
@kittykat22 no ja to citim obcas, hlavne vecer ked idem spat ze je ticho ale teraz druhy den sa mi uz stalo ze mi zaľahne na práve ucho a píska velmi a potom prestane
Môžne dôvody su dva. Môže to byť buď z vnutra, nejaky prebiahajuci zapal. Treba navštíviť orl, dat
vyšetriť a vyčistiť usi. Za druhé, môže to byt tinnitus. Tinnitus je, ked v usiach píska, hučí, duní,... býva to zo stresu, zly spanok a tak ďalej, je tam vela možností. Na to pomahaju fyzio cviky, najdes na YouTube.
tinitus - akonahle som v strese, mam malo spanku take tony, ze nepocujem ine veci, mam to len v jednom uchu, akonahle som doma nemam stres nikto ma nenervuje v robote prestane to
@zobaka no ja to pískanie mam praveze doma a hlavne ak je ticho ale uz nie tak silno ako predtym len ked sa na to moc zameriam len teraz vlastne vcera doma a dnes v práci sa mi stalo ze mi z ničoho nic zaľahlo totalne na pravé ucho a zapiskalo nepríjemne a prestalo to bolo par sekundová záležitosť ale dost nepríjemná .. momentálne mam aj problemy s menštruáciou ktorá mi nechodí 20 dní cakam po vyvolávačke na nu aby mi urobili hormonálny profil ci to nebude hormonálna nerovnováha a ci to nemoze byt aj kvoli tomu
@kittykat22 a stres
Bola som tak sluch v poriadku akurat trosku zhoršený ale to len trosku nic hrozne ze je to normalna tak ma poslal na neurologiu a stomatológiu keďže na zube mam dost dlho zapal ale neviem ci z toho lebo ked mi kontroloval okolo krku tak povedal ze mam dost stuhnuté ci som uz riešila chrbticu .. cize asi najskôr toto