Neskutočná bolesť zuba
ahojte, ospravedlnujem sa za “foto”, len by som sa chcela poradit.
asi dva tyzdne dozadu ma neskutocne zacal bolet zub, preslo to asi po dvoch dnoch strasnej bolesti, v noci, stale. vcera ma to zacalo boliet znova a vsimla som si ze v takomto stave mam zub.
ano, je z neho len polovica a je totalne zly, az sa mi zuby posunuli lebo je z neho len polka.
ani ma nenapadlo si pozerat do ust, kedze ostatne zuby mam v poriadku. vsimla som si ale take male napuchnute miesto na podnebi, ktore ma pri dotyku neskutocne boli, a ide to k tomu zubu.
buduci tyzden idem k zubarovi, len sa chcem spytat, ci je to normalne, myslite ze to moze byt kvoli zapalu? pri dotyku to akoby splaskne ziadna hrcka to nie je, no ta bolest zuba mi vystreluje sz do oka, ucha, nechapem ako som si to nevsimla 🥺

@hradnapani ❤️❤️
@mayka730 mala si bolesť po ošetrení koreňa lebo ti to zle ošetrili. Stále sa tam zostal zápal a preto ten zub boli aj po ošetrení. Mala som podobný problem a čistili mi kanálikov 2x a stále ma to bolelo tak som sa rozhodla isť k inému doktorovi. Našla som si noví kliniku na Martina Granca 46 - digital Dental clinic a tam mi robili ošetrenie pod mikroskopom a hneď mi bolesť ustúpila a doteraz je zub OK. Vždy sú možnosti ako zub zabrániť len treba vedieť ako - tak mi doktor povedal. Asi nejazdí vie ako liečiť v takých ťažkých prípadoch.

drzim palce, aby si to vydrzala, kym tam pojdes. nech to dobre dopadne!