Nespavosť
Ahojte mám otazku. Posledne 2 tyzdne nespim velmi Dobre jeden den zaspím normalne niekedy o 1 ale stalo sa mi 3 krát ze som nepsala celu noc .myslíte ze to tak ostane? Beriem polovicu fluoxetinu a doktorka mi povedala ze mi moze predpisat oxazepam ale mám len 18 rokov a nerada by som niečo také brala . Čo by ste mi navrhli?
@tamarabartman ahoj to čo berieš kľudne ber ,to je vhodné aj pre malé deti ,nie je to návykové, je to na úpravu spánkum cez deň máj aktivitu aby si sa cítila unavená. Dva týždne sú ešte moc malo dní aby si riešila strach z nespavosťou. Ja mám 23 rokov a už mám silné lieky na spánok menom Stilnox. Nespavosť som mala rok, dlho zaspávam okolo 2-3 hodín som schopná ležať v posteli a nič nerobiť.
Ja som skúšal nejaké melatoníny a ZzzQuil vôbec nezaberá. Ale ja ani nie nespavosť mám ale prehodený režim, to znamená že ja som prakticky vyspatý, odpočinutý, keďže deň som prespal a tak večer (keď podla biologických hodín mám poobedie) vtedy je asi zbytočné sa pchať liekmi na spanie. Bližššie popisujem tu v téme:
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/prehodeny-rezim-den-noc/
@kikuska6913 stilnox nie sú silné lieky...😉
@tamarabartman dufam, ze moaj rada niekomu pomoze, veela rokov dozadu som vyskusala tabletky na spanie, asi 5 dni, strasne nieco, ako by som fetovala..tazka chemia a anavykovka, objavila som PERSEN, ja nedam na toto bylinne liecivo, odpersenovala som smrt otca, fenky, straty priatelov, fobie v leitadle, vsetko mozne, akurat pred mesiacom som mala obdobia nespania, ani cbd nezaberalo, asi chybalo slnko, dala 3 noci po sebe persen a ako rybicka...
Na ten Persen počujem aj inde samé chvály. Ale obávam sa toho že nespavosť a posunutý režim nieje to isté. Ja nemám problém spať, ale mám problém spať vtedy keď to svet žiada. Takže asi len ten rajský plyn. 🙂

oxazepam berú 10 ročné deti...😉