icon

Neustála bolesť hrdla a ucha

zuzka0601
20. jún 2025

Ahojte 🙂

Prosím Vás nestretli sa sa niekto s niečím podobným?
Už pól roka riešim bolesť hrdla a ucha na jednej strane. Chodim po orl stále a nič sa nenašlo. V ambulancii sú 3 doktorky a každá hovorí niečo iné.
Krv mám v poriadku - zapal žiadny. Výter z hrdla je v poriadku. Ucho zevraj úplne zdravé.
Jedna doktorka že treba vybrať mandle, druha že to mi nepomôže zevraj mám celú zadnú stenu hrdla zapálenú, prekrvenu a červenú.
Už mám pocit že v krku niečo mám - cez čo sa mi ťažko prhlta ale nemám ten pocit stále. Cítim aj dosť hlieny. Nos je zebraj v poriadku.
Prosím vás nemali ste to niekto? Ja som z toho celkom už na nervy a samozrejme už je tam aj strach že čo to môže byt. Zuby mám tiež v poriadku.
Ďakujem

Strana
z2
zuzka0601
autor
22. júl 2025
@sunny15

@zuzka0601 Tak potom dobre,dutiny na RTG sú ok?Neurológia(trojklanny nerv)?

@sunny15 na rtg ma nikto neposlal 🫣

sunny15
22. júl 2025
@zuzka0601

@sunny15 na rtg ma nikto neposlal 🫣

@zuzka0601 tak to je pri bolesti ucha chyba,môžeš mať prenesené bolesti z dutín,aj zatekanie hlienu do hrdla a z toho ťa bolí aj to hrdlo potom.

sowhat
23. júl 2025
@romicaga

@zuzka0601 bola som na ORL pozerali mi vsetko kamerou a nic nezistili, vsetko tip top. ale stale ostava ten zapal hrdla, mne sa to zhorsuje pri zhorsenej psychike tusim

@romicaga ako som pisal, mam s tym skusenost. ked uz to mas teraz skontrolovane a vies, ze nic vazne to nebude, tak sa ukludni, nemysli na to a uvidis, ze casom a to zlepsi, ked sa da psychika do poriadku ;)

romicaga
12. aug 2025
@sowhat

@romicaga ako som pisal, mam s tym skusenost. ked uz to mas teraz skontrolovane a vies, ze nic vazne to nebude, tak sa ukludni, nemysli na to a uvidis, ze casom a to zlepsi, ked sa da psychika do poriadku ;)

@sowhat ano bolo to presne tam. Fyzicko-psychicke nieco🙂 Uz to uplne ustalo

romicaga
12. aug 2025
@zuzka0601

@romicaga vôbec čakám na MR vyšetrenie. Skôr sa to zhoršuje :(

@zuzka0601 Zuzi ako si ty dopadla?

zuzka0601
autor
25. aug 2025
@romicaga

@zuzka0601 Zuzi ako si ty dopadla?

@romicaga ja mám zatiaľ potvrdený tichy reflux z gastro. Ale pridalo sa pulzovanie v jednom uchu a pískanie v hlave 🫣🤷‍♀️

Strana
z2