Nevoľnosť a bolesti po sexe

pajdab
3. dec 2015

Zdravim. Mam taky problem zeny, ze tesne po sexe, resp. Uz ku koncu zacinam citit bolest v podbrusku, ktora sa velmi rychlo stupnuje, az prejde do nevolnosti - pocitu na zvracanie a odpadnutie, ktory sa taktiez stupnuje az do takeho stadia, ze niesom schopna sa postavit, zvyjam sa od bolesti a mam pocit ze zomieram.. Naposledy som dokonca zvracala a priatel ma kriesil studenou vodou.. Trva to mozno 15min, a potom akoby sa nic z toho nestalo.. Uzivam HA, bola som na kontrole, zmienila som sa o tom dr, ten mi urobil sono, zobral stery a nic.. No ako schvalne mi prislo mdlo v ambulancii a to mu zahralo do karat a zvalil to na nizky tlak. No ja som si ista, ze to suvisi s tou bolestou a nie s mojim ekg. Je to strasny pocit, naozaj az takmer strata vedomia, studeny pot, triaska, nehorazna bolest.. Piskanie v usiach ako pri omdleti a to aj ked lezim. Viem rozoznat omdletie.. Paradoxne citim aj to, no az po tej hroznej bolesti a pocitu na zvracanie. ...Mate niektora prosim vas podobnu skusenost? Neviem si uz dat rady..

bambuliacick
3. dec 2015

A nie ste tak okolo roka po porode? Ono mozte mat padnutu maternicu a preto tie bolesti a ta triaska,pot,nevolnost je mozno je sposobena aj podvedomim strachom z tej bolest. Mala som nieco podobne pri zapale moc.ciest a taha sa to so mnou do dnes uz 5 mes. Je to hrozne,skuste ineho gyn.alebo navstivte psychologa. Drzim palce 😉

pajdab
autor
3. dec 2015

@bambuliacick neviem ako vam s tym suvisi zapal, no ten som mala aj ja, az krv v moci.. Mam 2r po porode ale zacalo to uz asi pred pol rokom.. Neviem ako by to teda riesil iny doktor, alebo ci sa to vobec riesit da.. ☹

bobsent
4. dec 2015

môže (ale aj nemusí)to byť endometrióza. v počiatočnom štádiu ju na sone nie je vidieť,. Potvrdiť sa však musí iba laparoskopicky. ja mám endo bez týchto bolestí, no kamarátke začala presne takto ako popisuješ.ona dokonca vracala po každom sexe asi rok. potom jej už na sone našli ložiská.
verím, že nebude...ale normálne to nie je. ak za tým nie je psychosomatická príčina (duševný blok), určite pátraj ďalej, aj za cenu zmeny lekára.

ela84
9. júl 2020

@pajdab mozem sa spytat prosim, co ste nakoniec zistili? Dakujem velmi pekne.