Nezabral vám Tritico na úzkosť?
Ahojte stalo sa aj vám ze nezabral na úzkosť?? Ja užívam 3 mesiace a žiadne zlepšenie dokonca cítim tu úzkosť tak isto ako predtým
Ja ho už užívam 3 roky. To je iba na noc aby som spala a v noci neplakala... Užívam 1-3 tabletky večer. A cez deň mám iné antidepresíva. Predtým som mala iné. Ale mne pomáha. Aspoň spím.
@momo00 prosim ty sa asi tiez liecis na nejaky smutok? :(
@momo00 prosim ty sa asi tiez liecis na nejaky smutok? :(
@balerina2025 ja mám úzkostno depresívnu poruchu a neorganizovanú nespavosť
@momo00 viem no skúsila som rôzne aAD a nesadli ani jedny tak sa aj obávam skúšať ešte 🤷♀️😏
@jessi06 skús CBD kvapky či kapsule v mnohých mestách už majú aj svoje predajne alebo sá dajú objednať napr. zo zelená zemĕ, kde ti vedia aj poradiť cez chat. CBD má veľmi dobré výsledky na nervovú sústavu ako takú, sú prírodné a nenávykové.
@jessi06 skús CBD kvapky či kapsule v mnohých mestách už majú aj svoje predajne alebo sá dajú objednať napr. zo zelená zemĕ, kde ti vedia aj poradiť cez chat. CBD má veľmi dobré výsledky na nervovú sústavu ako takú, sú prírodné a nenávykové.
@tulipanik12 poznám no na silné úzkosti si myslím nepomôže.
@tulipanik12 ale ďakujem za radu

Arketis