Niečo mám v nosnej dutine

luciaxy
16. mar 2014

Ahoj, bolelo ma ucho, zuby aj dutina na lavej strane a tak som sla na krcne. Rtg ukazalo, ze dutina je zatienena, tak mi ju dr. prepichla. Kedze hnis z nej nevysiel, tak mi povedala, ze v tej dutine nieco mam, mozno cysta. Opytala som sa, ci tam moze byt nador a ona mi povedala, ze by az do takychto krajnosti nezachadzala. Na ct ma objednali az o mesiac. Nemozem prestat mysliet na to, ze tam moze byt nador. Na preventivdke u obvodacky som bola pred mesiacom a krv som mala ok. Mal niekto podobny problem.? Strasne sa bojim. Dakujem za akukolvek reakciu.

sisaha
16. mar 2014

@luciaxy a mas este bolesti na tej lavej strane? Ja si myslim, ze ta dr zbytocne vystrasila..

luciaxy
autor
16. mar 2014

Stale mam bolesti, ale nie su velke, je to len take pobolievanie. Ja som bola pred troma tyzdnami nachladena, tu dutinu som mala upchatu, po par dnoch som z nosa vyfukala nejake zlte zele a este aj nieco ako cysta/neviem ci sa to da aj vyfukat/ a potom mi to upchatie povolilo. Ale stale trochu soplim a obcas v tej dutine citim tlak.

zara0201
16. mar 2014

@luciaxy Ja som sa na "toto" liecila od konca novembra do pol januara. Bolest zuby-ucho-lice. Krcny snimok - zatienenie, prepichnut som si nedala, nakolko som tym uz raz presla, vyuzivala som 6 baleni Dalacinu. Vybavili mi urgentne CT (do 1 dna), ktore vsak nepreukazalo nic. Nakoniec sa to ukazalo ako zapal okostnice od zuboc. Zacal mi rast zub- osmicka hore, ktora ale nemala kam sa vysunut, preto tie bolesti i zapal. Dr. mi vytrhol sedmicku, tlak osmicky prestal a problem sa vyriesil. Ale 6 tyzdnov som pomaly po stenach liezla.

michaelami
29. mar 2024

@luciaxy dobry večer, ako ste dopadli d tými dutinami,? Mám podobny problém