Nízky hemoglobín, no železo je normálne: Skúsenosti?
Ahojte. Chcela by som vedieť vaše skúsenosti. Mám nízky hemoglobín 108. Ale železo vitamíny B a kyselina listová sú v poriadku v norme. Okultné krvacanie nie je, ms mám takú normálnu. Kedysi bývala silnejšia. Na gyn. Prehliadke všetko v poriadku. Žiadny myom, cysta nič. Teraz má dovolenku takze pojdem až budúci týždeň dr a zrejme má pošle na hematologiu. Len sa chcem spýtať či ste sa s niečom takým už stretli ďakujem.
@bibg prosim ta aj ti zistili co ti je, resp. z coho to mas? teraz to riesim s dcerou, zelezo v poriadku hemoglobin 90 😢
@zlobinka ja to mám z menštruácie zrejme. Dali mi nejaké lieky ale čo to bolo ai nepamätám. Potom mi vyskočil na 120 a takto dookola pripisujú to MS keďže krvacam vždy od 7-8 dni. Teraz mám kontrolu v decembri ďalšiu.
@zlobinka ja to mám z menštruácie zrejme. Dali mi nejaké lieky ale čo to bolo ai nepamätám. Potom mi vyskočil na 120 a takto dookola pripisujú to MS keďže krvacam vždy od 7-8 dni. Teraz mám kontrolu v decembri ďalšiu.
@bibg kazdy je iny, aj som vzdy krvacala 7dni a hemoglobin vzdy vysoky. no kazdopadne drzim palce, ench sa to upravi.

@bibg no je to take divne, kolko ludi ma anemiu.
ja mam hemoglobin minimalne 145 a obcas vyskoci aj na 165.
pred 2,5 mesiacmi som bola operovana a samozrejme tam su nejake straty krvi a den po operacii hemoglobin 120.
v tehu sa riedi krv a vela zien sa vdaka tomu dostane do pasma anemie a ja hemoglobin 137.