Nízska hodnota estrogénu. Čo to znamená?

nathalinocka
16. jún 2007

ahojte, nevie nektora co znamena nizka hodnota estrogenu? bola som na hormonalnom profile a n a14den cyklu mi vysiel estrogen na 39 a ma byt od 30-200. je to velmi zle? da sa na to nieco brat? dr. mi na to povedal ze pri takejto hladine nemozem otehotniet lebo nenastava ovulacia a pritom som bola na folikulometrii a na 21 den som mala ovulku.som Z toho cvok.pritom sa snazime o babo rok v zime som potratila . cudujem sa preco mi nenasadil nejake lieky.

lorry
8. okt 2007

Ahojte neviete mi niektora z vas poradit ci by sa estrogen nedal nahradit bylinkami, nema niektora z vas skusenosti? Dakujem

lauritka
8. okt 2007

mozno gynex ;)

lorry
8. okt 2007

ahoj laurika akde by som ho zohnala vies nejaku stranku na objednanie?

lauritka
8. okt 2007

skus mrknut na www.energy.sk 😉

lorry
8. okt 2007

dakujem.....

lorry
8. okt 2007

lauritka ta Materska kasicka obsahuje ake hormony, potebovala by som nahradu byliniek estrogenu a aj progesteronu.

lauritka
8. okt 2007

no materska kasicka neobsahuje tusim fytohormony ako gynex, ja ju este stale beriem.
a merias si bazalku? mavas nejake nepravidelne cykly, alebo kratku lutealnu fazu??? alebo ti robili hormonalny profil???

lorry
8. okt 2007

Robili mi hormonalny profil a chybaju mi tie hormony co som pisala, nedostavam menzes.Ten Gynex som nenasla a co vlastne obsahuje a na co je dobry?

zuzkabm
9. apr 2013

Ahojte, no aj keď je táto téma založená už niekoľko rokov, ale mám ten istý problém. Dozvedela som sa o výsledku práve dnes. Mám nízku hladinu estrogénu, nedarí sa mi otehotnieť, aj príznaky mi sedia veľa vecí mi teraz dávajú zmysel. Ako dlho môže trvať, aby sa tie estrogény v tele "usadili"? Dostala som Estrofem, ďalej užívam duphasthon a taktiež som si na odporúčanie gynekológa kúpila inofolic..dúfam, že všetko dobre dopadne.

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzkabm
2. sep 2013

Ahoj Ada, áno pomohli mi. Všetko sa mi krásne upravilo, sliznica mi narastá, clostybegytom mi dozrievajú vajíčka a pregnylom nastáva ovulácia. Akurát, že nič z toho :( v oktobri idem na laparoskopiu. Tak veľmi dúfam, že už potom sa podarí bábo. A ty ako? Len začínaš s liečbou?

ada12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkabm
5. sep 2013

@ada12345 Tak neváhaj a zmeň gynekológa!! Ja som bola u jednej lekárky od 15 rokov, pred 1,5 rokom som k nej začala chodiť, že chceme bábo (už sme sa pol roka predtým snažili), tak mi predpisovala duphasthon, lebo nemám pravidelný cyklus. Sliznicu som mala stále malú a jej nenapadlo, že niečo nie je ok! Zmenila som lekárku, v marci tohto roka, v duphasthone som pokračovala. Na tú sliznicu mi predpísala Estrofem a myslím, že tri cykly som to užívala. No nespomeniem si v akom dávkovaní, či 1 alebo 2 tbl denne, to fakt neviem...Sliznica sa mi krásne upravila po tých liekoch, len zas sme zistili, že mi nedozrievajú vajíčka a ani ovuláciu nemám, preto beriem ďalšie lieky Clostylbegyt a Pregnyl.. Takže ak Tebe dozrievajú a máš ovu, tak sa neriaď tým čo Ti hovorí a vymeň ho! To je riadna kravina, že sa to nedá upraviť. Ada, určite to ide. Skús najprv vymeniť lekára, možno sa Vám podarí bábo bez CAR a ušetríte peniažky. A už len pre tie blbé reči by som ho vymenila. Mňa lekárka podporuje, že isto to pôjde. A ako dlho sa snažíte o bábo?

ada12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkabm
2. nov 2013

@ada12345 no vidíš!! 🙂 dobre si urobila! ten lekár bol hlupák 🙂
a partner už bol na spermiograme? A kam idete na IUI? my už nad tým tiež rozmýšľame. Ja som akurát po laparoskopii. počkáme do januára a potom už asi pôjdeme.
Lieky, ktoré máš mám aj ja, okrem utrogestan.
tak sa nemusíš stresovať, lebo vidíš, že je všetko ok. Psychika tiež veľmi pomáha 🙂 Potom napíš o tom IUI.

ada12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkabm
4. nov 2013

@ada12345 presne ako hovoríš, netreba vyčkávať, hlavne v tejto dobe, keď má toľko ľudí problémy. Je super, že partner má super výsledky, určite sa Vám to teraz podarí. A to vážne je len taká nízka úspešnosť? to som prekvapená :( Ja som na laparoskopiu musela aj kvôli tomu, že som mala na vaječníku cystu. Prechádzka ružovým sadom to nebolo, ale dalo sa to vydržať 🙂
Tak sa teším, kedy napíšeš, že si v tom :D

catcatrin
25. feb 2014

@ada12345
Ahoj, chcela som sa opytat ako sa ti dari, uz druhykrat po sebe mi zistili znizeny estrogen na piaty den cyklu hodnta 92, pred troma mesiacmi to bolo 82. Tiez beriem tu afrodite ako si brala aj ty. Nebrala som ju ale uplne pravdelne takze mozno preto nepomohla. Nevies prosim nahodou aka by mala byt hodnota na piaty den cyklu?

ada12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
catcatrin
25. feb 2014

Ahoj ďakujem, ja som tiež u janka, mne veľmi jeho pristup vyhovuje a dosť mi už pomohol. Otehotnieť sa chystám až o pol roka tak snáď to pôjde. Tebe veľmi držím palce 🙂

catcatrin
29. máj 2014

@ada12345 Ahoj Adi, chcela by som vediet ako sa mas. Moj estrogen klesol na 62 takze ziadna slava :(

ada12345
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
catcatrin
6. okt 2014

@ada12345 ahoj až teraz som našla tvoju správu, tak gratulujem 🙂 my už sme teda začali ale estrogen mám stale nízky. Beriem inofolic, dám tomu este dva mesiace a skúsim car. Mám 33 tak veľa času nezostáva.

maximouse
18. dec 2015

Ahojte baby, aké máte príznaky tie, ktoré máte nízku hladinu estrogénu? Vplýva to nejak na váš sexuálny život? Napr. nechuť k styku, poruchy so vzrušením a pod.? Ďakujem. Kĺudne mi napíšte správu, ak to tu nechcete zverejňovať. Potrebujem poradiť a už som z toho celého zúfalá.

carmen98
23. jún 2016

Ahojte chcela by som sa opýtať ohľadom estrogénu. Ak ste ho začali brať či sa vaše telo zmenilo. Viem že je to individuálne, ale strašne sa toho bojím ,že priberiem a zmení sa mi celé telo.

keira
11. júl 2016

@nathalinocka
@carmen98
@zuzkabm
baby, a menzes mate?

zuzkabm
11. júl 2016

@keira fuu, to uz bolo davno 🙂 ale mavala som. Nepravidelny a bolestivy