Norethisteron - skúsenosti

detickovozv
23. máj 2020

Prosim,mate niekto skúsenosti s týmito tabletkami...mala som zacat brat zajtra teda cca 3dni pred ms,ale dostala som ju uz dnes. Ked zacnem uzivat aj napriek tomu tabletky,zastavia mi uz začatú ms?

pininka1
23. máj 2020

Áno mali by. Brala som ich, ale mne ich doktora nedala na zastavenie, ale brala som ich skôr, aby mi vyvolali skôr ms a ta aj skôr prišla.

mmoonna
23. máj 2020

@detickovozv no mne bolo povedané,že keď už dostanem ms,tak už nepomôžu. Ja som ich brala minulý rok, ale tiež mi ms zahaľovala,ale skúsila dom si ho dať,ale celý čas som mala výtok a bolesti.

brigitka_12
23. máj 2020

@detickovozv. Mne to vždy zastavilo. Síce som ešte 2 dni špinila ale zastavili. Len treba brať v pravidelných časových intervaloch.

pirula5
23. máj 2020

@detickovozv ja som raz pisala do poradne presne p tomto a dr. mi poradila ze mam zvysit davku, nepamatam sa ako sa to berie ci raz za den, tak som mala brat 2x. Ked sa to ma brat 2x tak som brala 3x a zastavilo

manchester123
23. máj 2020

@detickovozv áno zastavia, ale po celý čas brania noretisteronu budeš mať mierne bolesti v podbrušku, akoby si mala dostať menzes. Keď vysadíš do týždňa dostaneš ms.