icon

Nová práca v školstve - neustále chorá

15. máj 2023

Ahojte, v jan. som nastupila do prace ako ucitelka. Ucim na prvom stupni. No a moj problem je ten ze som neustale chora. Klasicke “detske” choroby a prechladnutia. Sopel,kasel,zvysena horucka. Prvy mesiac to bolo super som sa tesila ze nebudem snad byvat chora no a potom to zacalo. Je pravda,ze mi je tam zima,som zvyknuta na horuco,no na skole je chladno a decka stale stale vetraju.Niektore dni len zatvram okna.Nie som snad 2tyzdne zdrava. Uz som bola aj 2x na pn. Uz mi to je totalne blbe, ze som horsia nez moje male deti. Aj vy ste to takto mali po nastupe do velkeho kolektivu? Uz neviem co by som na tu imunitu zjedla.🙈

Strana
z2
hablko2
16. máj 2023

No, tak to je už riadne dlho.

maris5
16. máj 2023

Uzivas nieco na podporu imunity? Imunoglukan, wobenzym...? Niecim podpor imunotu a potom uz len cakat kym sa to zlepsi.

luccija
16. máj 2023

@sussana29 stačí, že ty a deti niečo prinesiete.
@miriam11 ja som není očkovana ale keď človek pracuje s deťmi každé to dieta má doma ďalšieho skolkara, skolaka súrodenca rodičov...to je zmes minimálne 150 ľudí, keď nie som s deťmi mám raz ročne nádchu.

@zuzka1117 mne hovorila imunologicka, že po Covide by mal každý dostať imuno liečbu také ma zle výsledky v imunitnom obraze

autor
16. máj 2023

@hablko2 ano velmi dlho som bola doma..takze pre ˇna je to uplne vsetko akoekby nove. Predtym som prqcovala ako bezdetna len s frajerom bez domacnosti. Teraz pre mna velka zmena velmi,mam aj stres takze priposujem to aj tomu. Ale v praci sa mi paci.nerada by som ju opustila kvoli tomtuto.

autor
16. máj 2023

@maris5 nie praveze nic neuzivam☹️

scorpionflower1
18. feb 2024

Ahoj, ako si na tom? Je to lepšie? Ja som nastúpila v septembri učiť po 7 rokoch na strednú školu, stále tam niekto chodí chorý, zasopleny a s kašľom. Ja som bola chorá už asi 5x. V januári som mala zapal prinosovych dutin 3 týždne. Mam doma skolkarku a ta to chytá chuda odo mňa viac ako si to nosí zo škôlky. Bola som mimo veľký kolektív 7 rokov a teraz mam stále niečo - bud tráviace tazkosti alebo sople. Závisí od toho, na čo je práve sezóna.

Strana
z2