Novalgin po extrakcii zubu
Dostala som dnes u zubara po extrakcii osmicky novalgin. Dala som si jednu tabletu ale efekt nulovy. Pozeram pribalovy ze nad 50 kg aj 2 tablety. Mam 65 kg, mozem si dat 1 a pol tablety?
@anonym_autor Ahoj autorka, velmi zavisi aku osmicku a akou formou ti davali prec. Lebo napr.mne davali prec tri osmicky - kazdu rok po roku. Prva bola najhorsia-tu mi museli vysekavat z dasna nejakym zubarskym dlatom (teda tak to nazvala sestricka, ja sa nevyznam), davali mi 2 injekcie od bolesti, aj to zasivali a tam mi museli dat na zahojenie antibiotika plus od bolesti,ze si mam dat liek, nekonkretizovali aky, ja som si davala panadol. Druha bola stolicka, ale isla pekne von, opät od bolesti panadol, ten silnejsi co je, mne docela zabral a treti bol nastastie len jednokorenovy ako mi zubar povedal a vraj by som nemala mat nejake silne bolesti, ked prestane injekcia ucinkovat a mal pravdu, mala som to sice este zopar dni citlivejsie, ale nic neprekonatelne. Takze naozaj zavisi aky sposob extrakcie a akej osmicky si mala. Drzim palce, aby bolest cim skor pominula🍀
mne trhali osmicku minuly mesiac. zubarka mi sama poradila, nech si kupim cetalgen a dam rovno dve tabletky, ak ma to bude boliet. kazdy to inak vsak znasame. tak ja doplasena, som hned bola kupit, aj som si dala, lebo boliet to samozrejme zacalo a dobre potom bolo. fakt to zabralo.

dala by som si dve rovno...