Schill dental clinic - pobočka Žilina

maluri
17. apr 2018

Ahojte,mám dosť veľké problémy so zubami a chcela by som komplet nové. Rozmýšľam nad Schill dental clinic- pobočka Žilina. Neviete mi povedať (najlepšie z vlastnej skusenosti) na koľko by ma to cca vyšlo a na ako dlho to asi je prípadne inu alternatívu ako Schill. Ďakujem za každú pomoc.

sissy27
17. apr 2018

@maluri nič drahšie ako schill na Slovensku neexistuje, stačí tak? Cenník majú na webe, ťažko povedať, čo konkrétne by si potrebovala ty, aká by bola cena.

tarra6
18. apr 2018

tu na MK je skupinka Chcem krásne zuby. Skús sa tam opýtať.

dorottka
18. apr 2018

Hmmm Schill ordinacie - ako oni su sikovni a maju dobre vybavenie, ale je to prevadzka, kde je to o vztahu doktor-klient a nie doktor-pacient, mne osobne by to velmi vadilo. Mam radsej vztah, ze doktor ma uz pozna a vie, ako veci prebiehaju (trebars aky citlivy je clovek na bolest, ci zvelicuje, ci co ja viem skripe zubami atd.), nie ze co navsteva, to iny doktor a navstevy drill/fill/bill a pakuj sa mi z dveri, potrebujem nahnat aj ine vykony 🙂

maluri
autor
18. apr 2018

@tarra6 ďakujem 🙂

maluri
autor
18. apr 2018

@dorottka to by mne až tak nevadilo lebo ja si na to moc nepotrpím, ale kvôli tej cene to asi poriadne zvážim 🙂

dorottka
18. apr 2018

@maluri no ano, ale ked si hlavne klient, tak je tendencia ti hlavne toho co najviac predat, chapes, nie zrovna liecit, tak som to myslela.

maluri
autor
18. apr 2018

@sissy27 cenník som videla a aj bez toho som rátala s vyššou cenou, ale neviem, aké zákroky mám ratať. Preto som chcela počuť názor niekoho, kto si dával robiť nové zubne implantáty. Ideálne by bolo všetky pretože pri druhom dieťati sa mi zuby začali doslova rozpadávať.

maluri
autor
18. apr 2018

@dorottka no v tom prípade áno. Je smutné že to tak beru keď práve oni ako sukromnici by mali poskytovať nadštandard aj z toho ľudského hľadiska.

luckajanko
18. apr 2018

Mám ten istý problém, pri mojom treťom tehotenstve sa mi kompletne rozpadávajú zuby len tak, z ničoho nič, niečo jem a zistím že pol zuba mám preč, môj ročný syn bude mať za chvíľu viac zubov ako ja a preto rozmýšlam nad novými zubami ale myslím že lacnejšia alternatíva sú skrutkovacie protézy. Má s tým niekto skúsenosť?

letfenixa
18. apr 2018

Moji rodicia si dali spravit implantaty v Schille, kazdy mal "svojho" doktora na cely proces.

draik
18. apr 2018

@maluri
Pri implantátoch počítajte s cenou okolo 1000 e/ks.

sissy27
18. apr 2018

@maluri to ti ťažko niekto povie bez toho, aby ťa videl. No ale jeden implantát je minimálne 1000€, u schilla aj viac. Plus okolo toho nejaké vyšetrenia, rtg, otlačky, anestéza, extrakcia tvojich zubov... Veď tam zbehni na konzultáciu a budeš v obraze.

srnkaknm1
19. apr 2018

Skus aj inych zubarou ppzriet v ziline je ich vela napr ja chodim k sukromnemu so synom starsim a platim za vsetko ale zas mi ponukal moznosti ci to naozaj chcem to znamena ze mne usetril peniaze pretoze 200€ za jeden zub nedam synovipristup super uz aj manzel tam zacal chodit kedze petramed plati tie iste ceny a ma to zmluvneho ale casovo nevyhovovali mu. Vola sa to Centrumdent

letfenixa
19. apr 2018

Nasich vsetko vratane rtg atd. stalo priemerne 1000 € na 1 zub.

girko
2. máj 2021

Schill nikdy viac - minulý rok mi robili korunku, po dvoch týždňoch sa odlepila. O polroka opäť pri jedení kiri syra odpadla. Vyjadrenie doktorky - slabý koreňový základ a treba dať implantát, za ktorý mám zaplatiť 1500 eur...A to pani doktorka mala v rukách rtg a vyjadrila sa, že korunka bude držať...Záruka 5 rokov je len zavádzajúci reklamný ťah...Suma za toto ,,dobrodružstvo záchrany jediného zubu" 2700 eur...Samozrejme implantát si tam už robiť nedám...